http://www.swiatseriali.pl/seriale/mias ... Id,1896327
Ciekawe czy oznacza to, że nie pojawi się on w kontynuacji PB...
Ja mam jednak trochę obawy, czy nie będzie zawodu w związku z nowymi odcinkami. Jednak ciężko będzie nawiązać do tego klimatu.DeaconFan pisze:
Tak w ogóle to jestem fanem "Miasteczka Twin Peaks" (chociaż obejrzałem ten serial stosunkowo późno, bo w zeszłym roku) i czekam bardzo na kontynuację! W ogóle super sprawa z tymi nowymi odcinkami.
Zobaczymy. Rzeczywiście, można mieć pewne obawy, ale grunt, że bierze się za to ponownie David Lynch, a muzykę ma znowu skomponować Angelo Badalamenti (ten sam, który stworzył oryginalną ścieżkę dźwiękową do serialu, niezwykle klimatyczną). Powróci też Kyle MacLachlan jako Dale Cooper i ponoć wiele innych znajomych twarzy. Ja jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać nowych odcinków.mailo pisze:Ja mam jednak trochę obawy, czy nie będzie zawodu w związku z nowymi odcinkami. Jednak ciężko będzie nawiązać do tego klimatu.DeaconFan pisze:
Tak w ogóle to jestem fanem "Miasteczka Twin Peaks" (chociaż obejrzałem ten serial stosunkowo późno, bo w zeszłym roku) i czekam bardzo na kontynuację! W ogóle super sprawa z tymi nowymi odcinkami.
Nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli i pomyśleć że to już 20 lat od śmierci Franka- co ze słynnym BOB'em, którego grał Frank Silva
On w tym serialu był przerażający, aż mnie ciarki przechodząDespina pisze:Nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli i pomyśleć że to już 20 lat od śmierci Franka- co ze słynnym BOB'em, którego grał Frank Silva