X - Factor

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiejszy odcinek zdecydowanie lepszy niż poprzedni :).

Trzy występy naprawdę bardzo mi się podobały:

-koleś śpiewający Spider-Mana
-dziewczyna śpiewająca Show Must Go On
-dziewczyna śpiewająca Stop(czy tylko mi ona tak bardzo przypominała Leal z YCD?)

Mam nadzieję, że w kolejnych odcinkach zobaczymy jeszcze lepsze wykonania :D.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi dzisiejszy odcinek podobał się najbardziej ze wszystkich dotychczasowych.
Fajna była ta dziewczyna co tak dziwnie śpiewała, zaraz na początku odcinka.
Dziewczyna od "Show must go on" też była super.
Z chłopaków najfajniejszy był ten na koniec odcinka, nie pamiętam co śpiewał, ale był strasznie ładny :P Jeszcze fajny był też ten co mówił, że lubi Spice Girls i George'a Michael'a :)
Goku pisze:koleś śpiewający Spider-Mana
A dla mnie on był strasznie irytujący. W ogóle nie rozumiem tych zachwytów nad nim. Denerwował mnie jego sposób bycia, taki wiejski :?
Goku pisze:dziewczyna śpiewająca Stop(czy tylko mi ona tak bardzo przypominała Leal z YCD?)
No tak, teraz już wiem kogo mi tak bardzo przypominała. Wokalnie raczej nie zwróciła mojej uwagi.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:
Goku pisze:dziewczyna śpiewająca Stop(czy tylko mi ona tak bardzo przypominała Leal z YCD?)
No tak, teraz już wiem kogo mi tak bardzo przypominała. Wokalnie raczej nie zwróciła mojej uwagi.
No właśnie ja też ! Szczególnie te oczy. Teraz juz wiem kogo mi przypominała. Ogólnie bardzo ładna. Zgadzam się , że odcinek lepszy niż poprzednie.
Aha jeszcze to wykonanie piosenki Beyonce - staszne ::bojesie:: Powinna jednak pozostać przy modelingu.
Goku

Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej! Tym razem już prawie wszystkie występy, które przeszły dalej mi się podobały! :)

Mój zdecydowany faworyt obecnie to Kacper, ten który zaśpiewał "Hero" Nickelback! :: bow ::

Fi James też zaśpiewał rewelacyjnie! :D

Kamila z Wielkiej Brytanii ma ciekawą, oryginalną barwę głosu, niespotykaną w Polsce :)

Świetny głos ma też Ania, ta która wg. Kuby była podobna do Mariny :P.

I jeszcze Carolina była super! :)

A Gienek niech spada. Nie lubię tego wieśniaka.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Za tydzień w TVP1 ma być emitowany Pan Tadeusz - do tego PiS nawołuje do bojkotu X Factora, zatem oglądalność 6 odcinka może być naprawdę bardzo wysoka ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Goku

Po ostatnim odcinku mam zdecydowanie nową faworytkę - http://www.youtube.com/watch?v=2APOm0ZtkvE :: bow ::

Nie wiem jak oni mogli się w ogóle zastanawiać nad tym czy ją przyjąć, czy nie. Jeśli nie przejdzie do odcinków live to się wkurzę.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Polacy nie zbojkotowali TVN

5,5 mln widzów oglądało niedzielny odcinek X Factor ;) Jest to absolutny hit weekendu ;) Na drugim miejscu znalazł się serial NDINZ z wynikiem 5,2 mln widzów ;)

Dla porównania: Bitwa na głosy: 4,3 mln; Must be the MUSIC Tylko muzyka: 4,08 mln widzów :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Michał Szpak - geniusz! Jest z Jasła :D Więc wiadomo na kogo będę głosować;) Fajnie ,że trafił do grupy Kuby. Nie mogę doczekać się Alicji w następnym odcinku :!:
Goku

Z moich faworytów niestety dalej przeszła tylko Carolina, w dodatku wcisnęli ją w zespół z tą rudą z "Mam Talent" i tą trzecią.

Fajnie, że w domu jurorskim z Czesławem będzie Brodka, bo uwielbiam muzykę ich obu(Brodkę dopiero od "Grandy") :).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W tym odcinku przeszły te osoby co chciałem, Kuba ma rację że ma najmocniejszą grupę, też myślę że ktoś z jego grupy wygra, są najciekawsi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

A jak dla mnie grupa Kuby jest dobijająca, Ada która ma głos i twarz jak Myszka Miki i zamiast niej powinna przejść ta druga Ada, a także Szpak, który jest irytującą divą, ma się za nie wiadomo kogo i powinien dawno wylecieć. Jedynie Mats jest ok z tej grupy.

Grupa Czesława? Menel Gienek, którego nie trawię, William, który byłby ok, gdyby nie to, że robi taką wieś i ta starsza pani, która jest ok, ale odpadnie w pierwszym odcinku :P.

Najbardziej podobają mi się zespoły. Dziewczyny i Avocado to naprawdę fajne grupy, jedynie Sweet Rebels to żenada.
Tomala

Post autor: Tomala »

Z tych uczestników, którzy przeszli najbardziej chyba lubię Adę Szulc. Lubię też jej sposób bycia, tylko tą twarz ma taką zabawną. Ale generalnie to do tego etapu pałacowego nie przeszli moi faworyci z castingów.
Strasznie mnie irytuje ten transwestyta. Zniesmacza mnie to. Z jednej strony jego wygląd wskazuje na to, że chce być laską, a z 2. strony śpiewa bardzo męskim głosem, co jest dla mnie bez sensu :?
Gienek wygląda jak kloszard, nie lubię go i nie podoba mi się jego głos.
William mnie irytuje.
Bardzo podoba mi się głos tej dziewczyny takiej rudej z egzotyczną urodą, która na castingu była solo, a teraz ją dali do zespołu z innymi dziewczynami, nie wiem dlaczego. Tydzień temu oglądałem piąte przez dziesiąte i teraz nie wszystko wiem.
Ta starsza pani jest bardzo sympatyczna, kibicuję jej, żeby zaszła daleko.

A i jeszcze strasznie irytuje mnie Czesław, który bełkoce a nie mówi. I w ogóle wkurzało mnie to, że wszyscy tak szeptali w tym pałacu nie wiadomo po co ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jestem zadowolony z wyników dzisiejszego odcinka, Loska i Szpak mieli najlepiej dobrany repertuar pod siebie, natomiast szkoda że reszta podopiecznych Kuby mająca doskonałe warunki głosowe i wizerunkowe mieli piosenki, które nie pokazały ich w pełnej krasie, ale dobrze że przeszli. A pani nauczycielka mimo że wypadła ok to tak dosłownie wypowiadała te słowa po angielsku :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Jak dla mnie najlepszy dzisiaj był zespół Dziewczyny! :) Poza tym naprawdę mało występów mi się podobało. Najgorsza była Ada Szulc, ta dziewczyna jest koszmarna! :roll: A co do tej nauczycielki, to też strasznie się śmiałem z jej angielskiego :lol:.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Goku pisze:Ada Szulc, ta dziewczyna jest koszmarna!
Ona jest urocza, ma wspaniałe warunki głoswe, potrafi nim tak wibrować że tak powiem, niestety po raz kolejny wzięła piosenkę w której tego nie pokazała.
ODPOWIEDZ