The Voice

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Szpak i Piaseczny tak otwarcie zbojkotowali Opole, a teraz będą siedzieć w show TVP ::loll:: ::plask wczolo: Hipokryzja sięgnęła zenitu. Oj kaska(Piaseczny) i popularność(Szpak) muszą się zgadzać. :roll: Zawiodłem się, zwłaszcza na Szpaku.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Bez przesady. Jeśli chodzi o Opole, to była to konkretna sytuacja - wdarła się w to wydarzenie klasyfikacja polityczna. The Voice to na szczęście na tyle profesjonalny program, że nie ma tam polityki. Zapewne gdyby Kurski próbował naruszyć show w jakiś sposób, reżyser oraz ekipa nie zgodziliby się na udział w tym podobnie jak teraz Janowski zrezygnował z Jakiej to melodii po absurdalnych wymaganiach jakie postawiono. Jednak sam fakt, że program jest nadawany na antenie TVP, jeszcze o niczym nie świadczy. Zresztą jak sam napisałeś, ci artyści zbojkotowali Opole, a nie TVP.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szpak ok, ale ten nudny Piasek powinien zostać wymieniony! Przecież on tam nic nie wnosi i tylko przynudza.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Odniosę się do Opola - artyści zbojkotowali wydarzenie? Bojkot to świadomy atak na coś, co jest organizowane profesjonalnie, uczciwie, pod nadzorem trzeźwo myślących ludzi. Jak bojkotem nazwać może sprzeciw wobec chorej polityki w związku z widzimisiami Kurskiego? To jest taki egzemplarz, któremu można pluć w twarz, a ten Ci odpowie, że deszcz pada. Wszyscy, którzy, przysłowiowo, "wypinają się" na TVP - nie jest ważne czy to Janowski, Orłoś czy też wokaliści z Opola, robią to, bo nie mają na celu czegoś zniszczyć, tylko nie chcą brać udziału w farsie i pracować pod batutą ludzi, którzy niszczą publiczną stację telewizyjną i przy jej użyciu zakłamują realia. A że teraz Szpak i Piasek będą brali udział w tym cyrku to znaczy, że poszli za przysłowiowym chlebem, obdzierając się z godności.
Co do samego Voice - ja obstaję przy tym, że zarówno ten program jak i wszelkie inne talent show to zwyczajne zapchajdziury i tylko i wyłącznie angaż dla wypalających się gwiazd, którzy dorabiają sobie w Jury (Oczywiście z pewnymi wyjątkami, jak wszędzie bywa). Roi się wręcz od "gwiazd", które pokazały się tam szerszej widowni, a najśmieszniejsze jest to, że większość z nich skończyła się dzień po wygraniu danej edycji. Dlatego też dawno przestałem jakiekolwiek śledzić, bo to zwyczajne targowisko próżności. Tak samo jak taniec z gwiazdami i inne szmery bajery.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
B@r

Polecam wszystkim "The Voice Senior"! Ludzie są bardzo pozytywni, nie udają nikogo, itp. Najbardziej naturalny i prawdziwy program ostatnich czasów.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r

Chyba was nie zachęciłem? :lol:

W nowym „The Voice Senior” miejsce po Urszuli Dudziak zajmie Izabela Trojanowska, która tym samym debiutuje w roli jurorki w programach talent show. Ciekawe jak wypadnie bo ją lubię. Dziś rozpoczęły się nagrania.

Dudziak zaś przeszła do „The Voice of Poland”.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Izabela Trojanowska w "The Voice" to jest coś! Aczkolwiek wolałbym ją zobaczyć w zwykłym programie niż dla seniorów. Ciekawe co z jej rolą w "Klanie", na pewno będzie mieć mniej czasu przez nagrania.

W zwykłym "The Voice" po raz pierwszy spotkają się na fotelach jurorskich dwie silne osobowości czyli Michał Szpak i Edyta Górniak, której ostatnimi czasy nie mogę zdzierżyć niestety. Mimo to będę oglądać z ciekawości.
Danio_100

Post autor: Danio_100 »

The Voice of Poland o nowej porze - soboty o 21.15. Wcześniej będzie emitowany nowy program - Ameryka da się lubić.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Czyli odcinki o połowę krótsze? :/
Awatar użytkownika
B@r

Joe pisze:Czyli odcinki o połowę krótsze? :/
Nie. Będą dwa odcinki jeden po drugim, tak jak dotychczas. Kurski chce po prostu uszczknąć trochę oglądalności „Twoja twarz brzmi znajomo", bo teraz programy będą na siebie nachodziły. :twisted:
Elmoo pisze: Ciekawe co z jej rolą w "Klanie", na pewno będzie mieć mniej czasu przez nagrania.
Nic. Cała edycja „The Voice Senior" powstaje w niecały tydzień, więc w ogóle to nie wpłynie na „Klan". Tam też zresztą pojawia się kilka dni w miesiącu, więc żadne to wyzwanie logistyczne, by to pogodzić.

Dziś pojawiło się jeszcze info, że za Marka Piekarczyka w „The Voice Senior" pojawi się... Witold Paszt z VOX. Na trenerskich fotelach bez zmian Piasek (a szkoda, bo jego też by mogli wymienić na kogoś, kogo nie było) i Alicja Majewska.
Artur

Post autor: Artur »

Ja chyba oglądanie The Voice zakończyłem na 4 edycji, gdy program wygrał ten Meksykanin. Reszta mnie przestała obchodzić. Artyści zaś zaczęli być bardziej znani z tych obracanych foteli niż z muzyki.
ODPOWIEDZ