Casey Kasprzyk
Też bym przyjechał, nawet do Warszawy. Kurczę, ludzie, przecież nie planujemy spotkania w Los Angeles, poza tym większość ma skończone 18 lat, wiec pozostaje tylko odłożyć trochę kasy na bilet i jechać jak będzie okazja. B@r ma całkowitą rację. I naprawdę nie chcielibyście się choć raz w realu spotkac z kimś z forum, że o zobaczeniu aktorów na żywo nie wspomnę?? Ja tu jestem już od 2007 roku, więc też szmat czasu, a nie miałem dotąd okazji z nikim z Was się zobaczyć na żywo (jedynie wiem jak niektórzy wyglądają). Fanem B&B tak wielkim jak kiedyś też już nie jestem, ale sentyment mam i takiego wydarzenia bym nie przepuścił. Warszawa to nie jest przecież koniec świata. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Cmk, B@r i Mareczek, czy to wszystko o czym chcieliście nam napisać ,czy o czymś zapomnieliście? Nie ukrywam, ze jeszcze coś ciekawego bym się dowiedział, 
Poprawione literówki!
Poprawione literówki!
Ostatnio zmieniony 2014-06-19, 22:17 przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pewno nie napisaliśmy wszystkiego, bo to było takie emocjonujące, że nawet sam już nie wszytko pamiętam szczegółowoMarcin1 pisze:Cmk, B@r i Mareczek czy to wszystko o czym chcieliscie nam napisać ,czy o czymś zapomnieliscie ?? Nie ukrywam ,ze jeszcze coś ciekawego bym się dowiedzial,