Casey Kasprzyk

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Też bym przyjechał, nawet do Warszawy. Kurczę, ludzie, przecież nie planujemy spotkania w Los Angeles, poza tym większość ma skończone 18 lat, wiec pozostaje tylko odłożyć trochę kasy na bilet i jechać jak będzie okazja. B@r ma całkowitą rację. I naprawdę nie chcielibyście się choć raz w realu spotkac z kimś z forum, że o zobaczeniu aktorów na żywo nie wspomnę?? Ja tu jestem już od 2007 roku, więc też szmat czasu, a nie miałem dotąd okazji z nikim z Was się zobaczyć na żywo (jedynie wiem jak niektórzy wyglądają). Fanem B&B tak wielkim jak kiedyś też już nie jestem, ale sentyment mam i takiego wydarzenia bym nie przepuścił. Warszawa to nie jest przecież koniec świata. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Cmk, B@r i Mareczek, czy to wszystko o czym chcieliście nam napisać ,czy o czymś zapomnieliście? Nie ukrywam, ze jeszcze coś ciekawego bym się dowiedział, :mrgreen:

Poprawione literówki!
Ostatnio zmieniony 2014-06-19, 22:17 przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Marcin1 pisze:Cmk, B@r i Mareczek czy to wszystko o czym chcieliscie nam napisać ,czy o czymś zapomnieliscie ?? Nie ukrywam ,ze jeszcze coś ciekawego bym się dowiedzial,
Na pewno nie napisaliśmy wszystkiego, bo to było takie emocjonujące, że nawet sam już nie wszytko pamiętam szczegółowo :P Ale z takich ciekawostek to mogę jeszcze napisać, że Casey był szczerze zdziwiony przejściami podziemnymi w Warszawie. Musieliśmy przejść przez ruchliwą ulicę, a nigdzie nie było przejścia. B@r wskazał na schody prowadzące pod ulicą, na co Casey z wyraźnym zdziwieniem "wow, it's secret passage" :D Albo w tym autobusie turystycznym, który był piętrowy, oczywiście poszliśmy górę, żeby mieć lepszy widok. Niestety nie był to typowy piętrus, tylko zwykły autokar jakoś przerobiony i na górze było dość nisko. Casey jest wysoki i niestety uderzył się w głowę. Kiedy dojechaliśmy do końca i wychodziliśmy już wiedział, żeby uważać :) Po wyjściu, gdy spytaliśmy jak podobała mu się Warszawa po tym całym wojażu, śmiał się, że mamy bardzo dużo świateł sygnalizacyjnych :mrgreen: Christine natomiast opowiadała nam mnóstwo anegdot zza kulis, głównie o Hunter Tylo - widać, że Hunter to rozrywkowa kobieta. Nie to co Taylor ::chytry:: Wznieśliśmy też toast za B&B i wszystkich fanów ::rad::
ODPOWIEDZ