20 lat "Mody na sukces" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czyli w każdym odcinku o pasji jeden przypadkowy człowiek mający coś wspólnego z danym tematem? Po prostu stwierdzam humorystycznie, ze dziwna forma bo raczej myślałem, ze wywiady udzielają głównie jakieś gwiazdy a Ty już doszukujesz się złośliwości :lol: :roll:
Ostatnio zmieniony 2014-12-11, 10:39 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Czyli w każdym odcinku o pasji jeden przypadkowy człowiek mający coś wspólnego z danym tematem? Po prostu stwierdzam humorystycznie, ze dziwna forma bo raczej myślałem, ze wywiady udzielają głównie jakieś gwiazdy a Ty już doszukujesz się złośliwości :lol: :roll:
Tak, taka formuła. I nie przypadkowy człowiek bo właśnie ekspert z danej dziedziny. Wkrótce chcą kogoś od Madonny i poleciłem naszego wspólnego znajomego :wink: Brakuje jeszcze żeby znowu Maria Czubaszek czy inna przypadkowa osoba wypowiadała się o B&B i szerzyła stereotypy. :roll: I od kiedy to gwiazdy tylko udzielają wywiadów? :lol:

I nie powiesz mi, że twoje komentarze nie są złośliwe. Polskie narzekanie na wszystko co się da i zasłanianie się kiepskim poczuciem humoru. :lol:

Jeszcze raz powiem, że podobał mi się komentarz DeaconFana. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Z niczym mi nie jest źle, promocja MNS nawet byle jak pocięta i nawet z jednym rozmówcą i tak dobra. Czekam na link z audio z ciekawości ;) Ja bym wypowiedzi jakichkolwiek ekspertów nie nazywał wywiadami raczej tylko komentarzami ekspertów, ale nie będę się spierać o głupie detale.
Nie wiem po co się powtarzasz co do komentarza DeaconaFana, pewnie jakaś próba złośliwości ::chytry:: :P ale mi tez się podobał komentarz DeaconFan, innego nawet nie oczekiwałem :) był przewidywalny na tyle, że nawet miałem na niego odpowiedzieć nim zostanie przez kogoś napisany ::rad:: Jestem Polakiem i lubię na wszystko narzekać, tu się mogę zgodzić :lol: bywam krytyczny, ale często także wobec siebie co polecam również innym :wink: Akurat Pani Maria Czubaszek już miała okazję wypowiadać się o MNS i zrobiła to żartobliwie, ale oczywiście lepiej gdy ktoś nie szerzy przekłamań, miejmy nadzieję, że też tego nie robisz nigdzie jako pan media ekspert z Faktu ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Ja bym wypowiedzi jakichkolwiek ekspertów nie nazywał wywiadami raczej tylko komentarzami ekspertów, ale nie będę się spierać o głupie detale.
Akurat skończyłem dziennikarstwo, więc pozwól, że wiem lepiej jak co nazywać. :lol: Ale rzeczywiście zwał jak zwał (chociaż lepiej wypowiadać się fachowo bo wywiad a komentarz to co innego. Z racji zawodu jestem więc na tym punkcie wrażliwy. Nigdzie nie ma ustaleń, że wywiady są tylko z gwiazdami :lol: Mam np. przed sobą Wysokie Obcasy, a w nich wywiad z jakąś psychoterapeutką. Każda rozmowa (pytanie-odpowiedź) to wywiad, tu w radiu raczej wyjdzie bardziej reportaż bo z tego co wiem to nie będzie słychać pytań dziennikarki, tylko moje odpowiedzi ciągiem jak jedna wielka opowieść i np. zostanie dodana muzyka z czołówki czy coś takiego). Wszystkich zachęcam do promocji B&B w naszym kraju, szczególnie w tych trudnych czasach. Myślę, że poprzez Polskie Radio trafimy tym razem do ambitniejszego grona odbiorców. :) Jestem sam bardzo ciekawy jak to wyjdzie. Online nie będzie to chyba udostępnione na stronie, ale dostanę nagranie mp3 i obiecałem Mareczkowi, że mu udostępnię bo on lubi wszystko wrzucać na YouTube. :)

Zapomniałem jeszcze odpowiedzieć Dawidkowi. Kamery podczas tej rozmowy nie było. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

W zasadzie w Polsce to nawet pojęcie gwiazd jest spaczone i nazywa się tak byle kogo w tych różnych programach rozrywkowych...ale to już inny temat :) To już skończyłeś studia? Szybko ten czas leci ::rad:: to tym bardziej liczę teraz na więcej kulis dziennikarstwa ;) Skoro nie będzie słychać pytań pani, tylko wstawki Twoich wypowiedzi dochodzimy do tego o co mi chodziło...to będzie jednak normalna a nie dziwna forma jak to zarysowałeś na początku. Podsumowując osobiście jestem wdzięczny, że promujesz nasz serial. :)
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mogliście sobie darować kłótnię przed audycją :lol:
Przecież póki co, nikt oprócz B@ra nie wie co w niej będzie :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Jak tam od razu kłótnia, toż to sama reklama :lol:
Dawidek
Administrator
x 79

Post autor: Dawidek »

To był raczej reportaż, a nie wywiad. Gdyby to był wywiad, to rozmowa trwałaby dłużej, nie wycinano by pytań autorki materiału itp. :D

B@r, masz bardzo fajny głos. Zwróciłem na to uwagę. :D

W kwestii meritum, około 5-minutowy materiał mi się podobał. Fajnie to przedstawiłeś, wychwyciłem błąd merytoryczny w numerze ostatniego odcinka, ale to drobiazg. :D Ludzie docenią Twoją determinację, że spotkałeś się z Twoją ulubioną aktorką. No i świetne było to, że zwróciłeś uwagę, że młodzi ludzie oglądają serial i są aktywni na forum. ::rad::
Despina

Post autor: Despina »

Mogłeś jeszcze dodać że nawet dojrzali faceci hetero oglądają serial jak np. Spencer, to też byłaby jakaś reklama. :)
Awatar użytkownika
BeLieF
x 69

Post autor: BeLieF »

Despinko, proszę Cię, skończ z propagandą promowania osoby Spencera.
Despina

Mam skończyć bo ty tak mówisz ? :lol: Skończę kiedy mi będzie się to podobać a nie kiedy mi to powie jakiś małolat który nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem :) Na szkodę forum to ty w tym momencie działasz. :roll:
Elmoo
x 1

Post autor: Elmoo »

Nie mogłem wysłuchać, będzie gdzieś nagranie tej audycji?

Despina jest zafascynowana Spencerem tak samo jak Steffy :D
Awatar użytkownika
BeLieF
x 69

Post autor: BeLieF »

Elmoo pisze:Nie mogłem wysłuchać, będzie gdzieś nagranie tej audycji?
Pewnie będzie na stronie radiowej Czwórki, ja też nie mogłem posłuchać ::kwasny::
Despina

Elmoo pisze:Despina jest zafascynowana Spencerem tak samo jak Steffy
Nikim nie jestem zafascynowana tylko podałam przykład kolejnego stereotypu :)
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wstawię nagranie na YT i jak to zwykle bywa dodam też tło w postaci zdjęć i scen :wink:
ODPOWIEDZ