Czyli w każdym odcinku o pasji jeden przypadkowy człowiek mający coś wspólnego z danym tematem? Po prostu stwierdzam humorystycznie, ze dziwna forma bo raczej myślałem, ze wywiady udzielają głównie jakieś gwiazdy a Ty już doszukujesz się złośliwości
Ostatnio zmieniony 2014-12-11, 10:39 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:Czyli w każdym odcinku o pasji jeden przypadkowy człowiek mający coś wspólnego z danym tematem? Po prostu stwierdzam humorystycznie, ze dziwna forma bo raczej myślałem, ze wywiady udzielają głównie jakieś gwiazdy a Ty już doszukujesz się złośliwości
Tak, taka formuła. I nie przypadkowy człowiek bo właśnie ekspert z danej dziedziny. Wkrótce chcą kogoś od Madonny i poleciłem naszego wspólnego znajomego Brakuje jeszcze żeby znowu Maria Czubaszek czy inna przypadkowa osoba wypowiadała się o B&B i szerzyła stereotypy. I od kiedy to gwiazdy tylko udzielają wywiadów?
I nie powiesz mi, że twoje komentarze nie są złośliwe. Polskie narzekanie na wszystko co się da i zasłanianie się kiepskim poczuciem humoru.
Jeszcze raz powiem, że podobał mi się komentarz DeaconFana.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z niczym mi nie jest źle, promocja MNS nawet byle jak pocięta i nawet z jednym rozmówcą i tak dobra. Czekam na link z audio z ciekawości Ja bym wypowiedzi jakichkolwiek ekspertów nie nazywał wywiadami raczej tylko komentarzami ekspertów, ale nie będę się spierać o głupie detale.
Nie wiem po co się powtarzasz co do komentarza DeaconaFana, pewnie jakaś próba złośliwości ale mi tez się podobał komentarz DeaconFan, innego nawet nie oczekiwałem był przewidywalny na tyle, że nawet miałem na niego odpowiedzieć nim zostanie przez kogoś napisany Jestem Polakiem i lubię na wszystko narzekać, tu się mogę zgodzić bywam krytyczny, ale często także wobec siebie co polecam również innym Akurat Pani Maria Czubaszek już miała okazję wypowiadać się o MNS i zrobiła to żartobliwie, ale oczywiście lepiej gdy ktoś nie szerzy przekłamań, miejmy nadzieję, że też tego nie robisz nigdzie jako pan media ekspert z Faktu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:Ja bym wypowiedzi jakichkolwiek ekspertów nie nazywał wywiadami raczej tylko komentarzami ekspertów, ale nie będę się spierać o głupie detale.
Akurat skończyłem dziennikarstwo, więc pozwól, że wiem lepiej jak co nazywać. Ale rzeczywiście zwał jak zwał (chociaż lepiej wypowiadać się fachowo bo wywiad a komentarz to co innego. Z racji zawodu jestem więc na tym punkcie wrażliwy. Nigdzie nie ma ustaleń, że wywiady są tylko z gwiazdami Mam np. przed sobą Wysokie Obcasy, a w nich wywiad z jakąś psychoterapeutką. Każda rozmowa (pytanie-odpowiedź) to wywiad, tu w radiu raczej wyjdzie bardziej reportaż bo z tego co wiem to nie będzie słychać pytań dziennikarki, tylko moje odpowiedzi ciągiem jak jedna wielka opowieść i np. zostanie dodana muzyka z czołówki czy coś takiego). Wszystkich zachęcam do promocji B&B w naszym kraju, szczególnie w tych trudnych czasach. Myślę, że poprzez Polskie Radio trafimy tym razem do ambitniejszego grona odbiorców. Jestem sam bardzo ciekawy jak to wyjdzie. Online nie będzie to chyba udostępnione na stronie, ale dostanę nagranie mp3 i obiecałem Mareczkowi, że mu udostępnię bo on lubi wszystko wrzucać na YouTube.
Zapomniałem jeszcze odpowiedzieć Dawidkowi. Kamery podczas tej rozmowy nie było.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W zasadzie w Polsce to nawet pojęcie gwiazd jest spaczone i nazywa się tak byle kogo w tych różnych programach rozrywkowych...ale to już inny temat To już skończyłeś studia? Szybko ten czas leci to tym bardziej liczę teraz na więcej kulis dziennikarstwa Skoro nie będzie słychać pytań pani, tylko wstawki Twoich wypowiedzi dochodzimy do tego o co mi chodziło...to będzie jednak normalna a nie dziwna forma jak to zarysowałeś na początku. Podsumowując osobiście jestem wdzięczny, że promujesz nasz serial.
To był raczej reportaż, a nie wywiad. Gdyby to był wywiad, to rozmowa trwałaby dłużej, nie wycinano by pytań autorki materiału itp.
B@r, masz bardzo fajny głos. Zwróciłem na to uwagę.
W kwestii meritum, około 5-minutowy materiał mi się podobał. Fajnie to przedstawiłeś, wychwyciłem błąd merytoryczny w numerze ostatniego odcinka, ale to drobiazg. Ludzie docenią Twoją determinację, że spotkałeś się z Twoją ulubioną aktorką. No i świetne było to, że zwróciłeś uwagę, że młodzi ludzie oglądają serial i są aktywni na forum.
Mam skończyć bo ty tak mówisz ? Skończę kiedy mi będzie się to podobać a nie kiedy mi to powie jakiś małolat który nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem Na szkodę forum to ty w tym momencie działasz.