Elmoo pisze:John odpowiadał tylko na pytania zadane po angielsku mimo, że tłumaczono mu te zadane po polsku.
Odpowiedział na sporo pytań zadanych również po polsku
Przygotowałem już relację z wczorajszego czatu, polecam! Bardzo przyjemnie się czyta bo i niektóre pytania była świetne. Zarówno John jak i Jackie ciekawie odpowiadali http://moda-na-sukces.blog.pl/2014/12/1 ... i-relacja/
Słyszałem z profili o serialu na Facebooku że do USA wraca Kathrenie Kelly Lang czyli inaczej mówiąc Brooke. To okazja dla nas by zaprosić ją do czatowania
Jak wam poszło? Ja liczyłem, że chociaż na jedno pytanie mi odpowie a udało się, że na aż 4 z 5 pytań odpowiedziała a więc jestem zadowolony Nawet nie wymyślałem więcej Fajnie, że była taka okazja tylko dla polskich fanów, dziękuję wszystkim, którzy pomogli to zrealizować. Czekam na pełen zapis jak zawsze KKL jest świetna, po latach widać, że Brooke jest taką fajną postacią właśnie dzięki aktorce, nie zawsze tak jest aby aktor stworzył taką poruszającą emocje postać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem czat był udany, pytania były ciekawe i chyba padł rekord jeśli chodzi o liczbę pytających. Odpowiedzi jednak z pewnością będzie mniej, bo zawsze odpisywały dwie osoby, a nie jedna
Jestem zadowolony z tego czatu. KKL odpowiedziała na 3 z chyba 5 lub 6 zadanych przeze mnie pytań. Pytania jak zwykle wymyślałem w trakcie czatu. Chciałbym, żeby wkrótce odbył się czat z Seanem Kananem (Deaconem).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Podsumowując: KKL odpowiedziała na 66 pytań co jest nowym rekordem. Pobiła Scotta Cliftona, który w grudniu odpisał na 58. Warto jednak dodać, że Scott odpowiadał kilkoma zdaniami i pewnie zajęło mu to trochę więcej czasu. Tak czy siak, uważam, że czat był udany, pytań było sporo. Oczywiście zdarzały się pewne głupie przypadki, polecam przejrzeć dokładnie tablicę Fan Page'a - natknięcie się na niezłe smaczki