Post autor: Kingsajz »

start pisze:Dzięki mailo i gratuluje pamięci, moja tak daleko nie sięga.
Nie martw się Start, moja także.x
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja czasami jestem speechless jak czytam jakie szczegóły pamiętacie... Nie wiem jak Wy to robicie. Ja ledwie pamiętam co było tydzień temu a co dopiero np z 9 lat temu :)

Ja nie pamietam all, ale mam niektóre sceny zachowane jak np. Scena kiedy Ridż idze sexić się z ubitą Carolinie, nieprzytomna Brooke leżąca nad basenem i pełno policji, pokaqz mody Erica i Brooke niegniecących się ubrań itp.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Witam wszystkich:)ale super jest ten temacik-dlatego mam pytanko:jak to było dokładnie z Brook i Caroline?Z która pierwsza był Ridge i która dla której zostawił?Jak to sie wszystko w ogole zaczęło?Z tego co wiem to Caroline była chyba z Thornem,potem była zona Ridga,nastepnie umarła i pojawiła sie znowu ta sama aktorka ale jako inna postac.............czy ktos mógłby mi to wszystko wyjasnic??prosze.......z góry dziękuję :: bow :: i pozdrawiam:):)

Post autor: Logan »

Ridge był na początku chłopakiem Caroline. Brooke znała go tylko z gazet i marzyła aby wejść w ten jego bogaty świat. Pewnego dnia mama Brooke organizowała przyjęcie u Forresterów(Brooke była na nim kelnerką) - tak poznała Ridgea. Potem zaprzyjaźniła się z Caroline. Poszła do niej do szpitala jak ta leżała tam po próbie gwałtu. W dalszym czasie ukryła przed Ridegm list Caroline i nie dopuściła do ich pojednania. Caroline wyszła za Thorna, a Brooke zaczeła kręcić z Ridgem. :P
M@rek
M@rek

Post autor: M@rek »

A co stało się z Angelą (tą oszustką)?

Post autor: mailo »

Zacznę od momentu kiedy wydałao się że nie jest prawdziwą Angelą. Uciekając z doktorkiem samochodem mieli wypadek. Na miejscu wypadku znaleziono 2 ciała. Przez kilka lat myslano że Angela nie zyje, aż tu nagle....:) pokazano scenę jak ktoś budzi się w bandażach (wyglądało to jak mumia) okazało się że jest to fałszywa Angela, która w wypadku została kompletnie popażona, tak ze nie mozna było rozpoznać jej twarzy. Wówczas kiedy samochód stanął w płomieniach, doktor zginął na miejscu a Angela przeżyła. Jakaś przejeżdżająca kobieta chciała im pomóc, wtredy Angela zaatakowała ją śmiertelnie (czymś w głowe) i odjechała jej samochodem (dlatego znaleziono 2 ciała). Nienawidziła Forresterow, zbierała ich fotki i wycinki z gazet i postanowila sie zemścić. Dotarła do Sally Spectry z propzycją zorganizowania akcji charytatywnej (pokazu) na rzecz ludzi popażonych w wypadkach. Na akcji byli także Forresterowie i Angela (która przybrała imię Devanie) do nich dotarła. Zaprzyjaźnila sie z Thornem. Stwierdziła ze jest inny niz wszyscy Forresterowie (dobry i wrażliwy) i zaczela sie w nim zakochiwać. Thorne postanowil sie nia zaopiekowac i zfinansowac jej operacje plastyczną. Potrzebne do tego były jej zdjęcia sprzed wypadku. Devanie w panice ukradła fotki jakiejs kobiecie u fotografa. Thorne to odkrył (data na fotkach była aktualna) i postanowil z jakims lekarzem, ze komputerowo odtworzą obraz jej twarzy. Tymczasem Devanie zaczela coraz bardziej kochac Thorne'a ale on tego nie odwzajemniał. Na ekranie komputera z każdym odcinkiem zaczeła pojawiać się odtwarzana prawdziwa twarz Angeli i wkrótce była na tyle wyraźna, ze mozna bylo ja rozpoznać. Oczywiście kto pierwszy odkrył prawde?:) Stephanie! Poleciała do Angeli-Devanie i wybuchła awantura (Stephanie nawet rzuciła w Angele butelką ale nie trafiła:) zagroziła jej ze zadzwoni na policje, że pożałuje itp i ze ma sie wynosić z ich życia. Angela ukradła pieniądze przeznaczone na operację plastyczną i wyjechała.
The end:)
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Logan pisze:Ridge był na początku chłopakiem Caroline. Brooke znała go tylko z gazet i marzyła aby wejść w ten jego bogaty świat. Pewnego dnia mama Brooke organizowała przyjęcie u Forresterów(Brooke była na nim kelnerką) - tak poznała Ridgea. Potem zaprzyjaźniła się z Caroline. Poszła do niej do szpitala jak ta leżała tam po próbie gwałtu. W dalszym czasie ukryła przed Ridegm list Caroline i nie dopuściła do ich pojednania. Caroline wyszła za Thorna, a Brooke zaczeła kręcić z Ridgem. :P
Dzieki piękne Logan:) ::rad::mógłbys jeszcze tylko napisac co było w tym liście?

Post autor: Primok »

W sumie ciekawie by było, gdyby fałszywa Angela wróciła w innym wcieleniu :mrgreen: .

Post autor: Jasmina23 »

Ja pamiętam tylko niektóre sceny z dawnych czasów, np. jak Ridge dowiaduje się o chorobie Caroline i jej przynosi złotą bansoletkę i mówi że na każdą rocznicę będzie jej kupował wisiorek do tej bransoletki i potem się okazuje że on ma dużo tych wisiorków i Caroline się orientuje że on wie..... Jeszcze pamiętam te sceny z Clarkiem jak on wyszedł za Sally i ona chciała się posexić i on se wyobrażał że kocha się z Kristen :) Albo jak go Sally wykiwała zi przesunęła zegar o godzinę do przodu żeby go sprowokować do zdrady przed czasem kiedy połowa jej firmy będzie jego.... Dużo tego było, ale miłe wspomnienia :)

Widać fłaszywa Angela była abrdziej jak Sheila. Moze gdyby sie skumały. Byloby ciekawie.

Post autor: Logan »

ana pisze:
Logan pisze:Ridge był na początku chłopakiem Caroline. Brooke znała go tylko z gazet i marzyła aby wejść w ten jego bogaty świat. Pewnego dnia mama Brooke organizowała przyjęcie u Forresterów(Brooke była na nim kelnerką) - tak poznała Ridgea. Potem zaprzyjaźniła się z Caroline. Poszła do niej do szpitala jak ta leżała tam po próbie gwałtu. W dalszym czasie ukryła przed Ridegm list Caroline i nie dopuściła do ich pojednania. Caroline wyszła za Thorna, a Brooke zaczeła kręcić z Ridgem. :P
Dzieki piękne Logan:) ::rad::mógłbys jeszcze tylko napisac co było w tym liście?
Wiesz dokładnie nie pamiętam co w nim było, więc wolę nie na zmyślać. :)

Post autor: mailo »

Brooke, która jest w ciąży z Erickiem znika bez śladu. Wystraszony Eric przychodzi do domu Loganów i wyciąga od Donny że brooke pojechała sama do Paryża.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Eric rzuca wszystko i zostawia firme na głowie Ridge'a i Thorne'a, którzy są niezadowoleni. Eric przeczuwając cos złego rusza w pogoń za Brooke do Paryża.

Obrazek
Obrazek

Stephanie dowiaduje sie o tym i jest wściekła!

Obrazek
Obrazek

CDN....................................

Post autor: Marek Forrester »

Wspaniałe! Chciałbym zobaczyć to bo neistety nie miałem takiej przyjemności...
Nobody does it better

Jakie fajnie! Kurcze, stare odcinki, których nie mozna zobaczyc juz zawsze sa takie interesujące!
ODPOWIEDZ