Brooke vs. Macy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
agavill

Post autor: agavill »

no ja nie wiem czy stephanie jest taka uprzedzona? jeszcze dochodzi grant, thorne ( bo w koncu przeciez i tak go oleje) ridge ( bo w koncu powie mu ze albo sie z nia ozeni albo wyleci w FC) i Bridget x2 ( z deaconem i nickiem) malo?? :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

agavill pisze:no ja nie wiem czy stephanie jest taka uprzedzona? jeszcze dochodzi grant, thorne ( bo w koncu przeciez i tak go oleje) ridge ( bo w koncu powie mu ze albo sie z nia ozeni albo wyleci w FC) i Bridget x2 ( z deaconem i nickiem) malo?? :D
A kiedy takie coś powie Ridge'owi? Tak Stephanie jest uprzedzona -niech zajmie się swoim życiem uczuciowym.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
agavill

Post autor: agavill »

nie ma sensu rozwazac czy stephanie jest uprzedzona, bo w koncu i tak zrobi swoje:) Najpierw zaopiekuje sie brook i pozwoli jej ze soba zamieszkac gdy brook urodzi hope a ostatnio w odcinkach w usa zmieni front i z tylor przerzuci sie na brook:)
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Thorne dryfuje na oceanie uczuć...ten dryf to taki syndrom kogoś,kto zatracił drogę w tym labiryncie życia... Thorne nie potrafi od jakiegoś czasu odnaleźć stabilizacji duchowej (miłość do Taylor,potem chemia z Brooke). Cóż to jest? Czy aby napewno Thorne kocha Macy? Czy to nie jest przypadkiem wytwór ich przeszłości,wspólnych lat i w efekcie iluzja jakiegoś uczucia? A Thorne w rzeczywistości kocha Brooke? Sama miłośc do Taylor była pewnym przekłamaniem,ponieważ wynikała z próby dorównania bratu,Ridge'owi i obdarzenia jego kobiety opieką i miłością,jakiej ofiarować jej nie mógł w pojęciu Thorne'owym,starszy Forrester. Tak więc być może z Brooke jest podobnie? To mogą być fundamentalne kwestie w tej sprawie... Sam nie mam chyba zdania,odnośnie poparcia dla jednej,czy drugiej kobiecej strony. Pozostaje faktem,że Macy przez swój,mówiąc eufemistycznie "infantylizm" życiowy,nieraz utraciła Thorne'a (romans z Jake'em,alkoholizm,wmówienie sobie zdrady Thorne'a z Claudią etc.)...ale zasługuje na szczęście. Brooke natomiast próbuje podświadomie pocieszyć się po stracie ukochanego Ridge'a,dlatego też wydaje jej się,że jej uczucie do Thorne'a jest na tyle silne,by przetrwało-zapewniło stały i szczęśliwy związek,przynajmniej ja tak wykonkludowałem z rozumowania Brooke.
Zbliżają się intrygujące odcinki...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Niech mi ktoś napisze, kiedy do obsady dołączyła Macy Alexander. Chciałbym poznać jej życiorys, partnerów i najbliższą przyszłość. Z gory dzieki.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

mucha331 pisze:Niech mi ktoś napisze, kiedy do obsady dołączyła Macy Alexander. Chciałbym poznać jej życiorys, partnerów i najbliższą przyszłość. Z gory dzieki.
Do obsady dołączyła bodajże w 1989r. wraz ze swą matką Sally Spectrą i całym tym sztabem.
Adex rozszerzy,bądz poprawi mnie,jeśli błąd :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Macy pojawiła się ileś odcinków po Sally, pamiętam że była w kapeluszu, zgubiła portfel i Donna Logan jej oddała. Macy miałą tez nieporozumienia z matką.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Dodam do wspomnień Adexa, że Macy studiowała gdzieś poza L.A. i wróciła do domu po skończeniu studiów.
Zupełnie nie miała ochoty pracować z matką w firmie Spectra i robiła różne fochy. Była b. nieprzyjemna dla matki.
Zachowywała się jak rozkapryszona księżniczka.
Z Donną spotkała się przypadkowo w jakimś barze i tak zaczęła się ich znajomość.. Mimo, że załatwiła Donnie pracę modelki to traktowała ją z góry i bardzo protekcjonalnie.
Pracować jej się na początku zupełnie nie chciało.
Głównym zajęciem Macy było wtedy uganianie się za fotografem (nie pamiętam imienia), którego Sally ściągnęła z N.Y. do zrobienia zdjęć kolekcji i reklamy w Firmie.
Facet jej zupełnie nie chciał, opędzał się jak od natrętnej muchy, a ona ciągle wymyślała jakieś podstępy żeby go uwieść.
Powiecie, że Brooke robi to samo. NIE, bo Brooke podoba się Thornowi, a Macy zupełnie nie interesowała tego fotografa. Zresztą on wkrótce zakochał się w Kristen Forrester i potem związałi się i wyjechali razem do NY po rozwodzie Kristen z Clarkiem.
Adex, nie pamiętam tylko jak doszło do spotkania Kristen i Fotografa. Czy oni wcześniej się znali?
Pamiętam tylko, że Macy bardzo mi się nie podobała wtedy nie tylko z zachowania, ale również z urody. Po jakimś czasie zdecydowanie wyładniała, ale dalej mi się nie podoba. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Fotograf Mike Savage i Kristen znali się już -jak przyjechał to odżyło ich uczucie ,co do Macy to ona w ogóle była w trójkącie miłosnym z Felicia i Jakem (też chyba jej nie chciał ::loll:: )
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Nie mówie że przepadam jakoś szczególnie za Macy, ale wydawało mi się że w trójkącie Macy-Jake-Felicia, zdecydowanie wyfrywała Macy i to własnie ją Jake bardziej wolał.
Nio ale może coś mi się pozapominalo :D
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Tez mi sie zdaje ze Jack wolal Macy ale to ona go odsunela.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Macie rację dziewczyny. Jake wolał Macy, to Felicia była przegrana.
Natomiast Macy zawsze interesowała się namiętnie Thornem tylko wtedy gdy On zaczynał patrzeć na jakąś inną kobietę. Tak było z Karen i z Claudią.
W trójkacie z Karen znosiła nawet wielkie upokorzenia i lekceważenie, żeby tylko odzyskać Thorne'a i nie oddać go innej. Nagle Jake ją przestał całkowicie interesować i tylko latała za Thornem.
Teraz też zastanawiała się nad przyjęciem oświadczyn, robiła fochy, jeszcze wcześniej wogóle go nie chciała, a teraz gdy Brooke jej zagraża umiera z miłości.
Pamiętam też, że nawet gdy żył jeszcze Grant, to gdy zauważyła jego lekkie zainteresowanie Darlą, która przyszła kilka razy do do jego domu na plaży - Macy robiła kwaśne miny.
Ta mała egoistka i hipokrytka traktuje Thorne'a jak swoją prywatną własność i zabawkę. :(
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Boldfanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja zdecydowanie wolę Brooke :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dobre było to starcie w Insomnii, jak Brooke tylko popatrzyła na jakiegoś przystojniaka, pomachała mu i ten się od razu zjawił by postawić jej drinka a zaraz potem do Macy podszedł facet, któremu się rachunek nie zgadzał ::loll:: Czas na odwet Macy ;)
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Ta wojna Brooke i Macy jest j o wiele bardziej ciekawsza niż byłe potyczki Brooke z Taylor. Brooke za każdym razem udowadnia, że na wiele ją stać, jest kobietą z pazurem i potrafi przyznać się do błędu. Trochę szkoda mi Macy, bo nie wie że czeka ją rozczarowanie.
ODPOWIEDZ