Tkk_Sally pisze:Karolina"Nadchodzę i mam zła wiadomość"
Kondziu"Już samo nadchodzę jest złą wiadomością"
Oj tak, to było dobre
Ale nikt nie pobije Babci Apolonii! Moja ulubiona postać w Nianii I ten tekst Skalski: "Pani Apolonio, ale on dużo pije, strasznie przeklina...", a Frania: "Panie Skalski, niech pan tak nie mówi, to ją tylko zachęci!"
Kocham teksty Kondzia do Karoliny I to z tą twarzą z sosem haha "Jak wyglądam?" "Smakowicie!"
Już nam zostały tylko 2 odcinki do konca serii,a mi jeszcze 3 ,co musz obejżeć dziś powtórkę odcinka 43
a oto ciekawostka odnośnie 4 serii
Piotr Rubik zagra w "Niani"
Piotr Rubik dołączy do grona gwiazd rodzimej sceny muzycznej, które pojawią się w popularnym serialu "Niania" Obraz wyreżyserowany przez Jurka Bogajewicza emitowany jest w telewizji TVN.
Piotr Rubik pojawi się jako gość w domu producenta Maksymiliana Skalskiego (Tomasz Kot), w którym pracuje tytułowa niania, kreowana przez Agnieszkę Dygant.
"Zagram bardzo znanego kompozytora Piotra Rubika, czyli samego siebie" – powiedział artysta w rozmowie z dziennikiem "Fakt".
Przypomnijmy, że w serialu "Niania" wcześniej pojawiła się m.in. Kayah. Odcinek z udziałem Piotra Rubika ma zostać wyemitowany wiosną 2007 roku.
Przypomnijmy, że "Psałterz wrześniowy", oratorium autorstwa Piotra Rubika (muzyka) i Zbigniewa Książka (teksty) od kilku tygodni jest najlepiej sprzedającą się płytą w Polsce.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kondziu o Karoline "przecież wie pan co sądze o karmieniu jej przy stole" Nie wyrabiam na tym serialu
Adam Sztaba zagrał w odc 38 jak również w odc 1.,nie wiem czy ktoś jeszcze to pamięta
Strona serialu Niania zmieniła swoją grafikę, jest gra gdzie można ubrać Franię a także konkurs na sobowtóra Frani Maj, do wygrania wycieczka na plan... W poprzednim konkursie to ja wygrałem i nici, podałem swoje dane ale niestety nic więcej nie odpisali i na plan nie pojechałem a to miało miejsce w styczniu
A tu przedsmak tego co w Niani w marcu Odcinek 46 http://www.foto.akpa.pl/imprezy.php?id= ... 1&pageID=1
Gościem specjalnym będzie Andrzej Piaseczny. To ciekawe ,bo pierwsze ujęcia Niani4 zaczeły się dość niedawno ,bo pod koniec listopada,myślałem,że robią to z większym wyprzedzeniem
To też mówię ,że trzymał fason bo owca miałą świetne teksty! Ale nie podobał mi się pomysł gadającej owcy, to zupełnie nie realne i nie zbyt życiowe ale w końcu to komedia a nie dramat
Wczoraj najbardziej podobał mi się tekst Karolina uderzona prze Konrada drzwiami KarolinaKonradzie nie widziałeś mnie? KonradWidziałem .O co ci chodzi?
Tylko dla tej pary oglądam ten serial ,bo oni najbardziej mnie śmieszą
I może jeszcze fajny był tekst Kondzia "Każdy kundel ma swój szczęśliwy dzień"
Coś mi się wydaje ,że w polskiej wersji Konrad nie będzie z Karoliną, nawet między nimi nie iskrzy! Natomiast pamiętacie odcinek kiedy Frania, Apolonia i Teresa grały w Kanastę a następnie odsuneli od tego Franię i przyjeli Adasia to był u nas odcinek S03E12(42). Natomiast w stanach to był odcinek S02E16(38). Wiec tu wszystko jest namieszane Polska wersja nie oddaje wszystkich odcinków ale myśle ,że będzie dużo tych odcinków!