Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tak, to prawda - odcinki ściągają się strasznie długo a poza tym mają duże rozmiary. Jeśli chodzi o moją koleżankę, to niestety chyba lada dzień będę musiał sam polegać na mininovej, ponieważ koleżanka wyjeżdża z kraju i zaczyna pracę więc siłą rzeczy nie będę mógł korzystać już z jej uprzejmości. A szkoda. :mrgreen: Serial naprawdę wciąga to prawda. Mnie najbardziej ciekawi wątek E/T/G który chyba jest najciekawszy z całej historii o mieszkańcach Harmony. I kilka bannerów z E/T:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Oleg, wiem że jestem uparty ale czy niedałoby się włączyć opcji jakiegoś jednego bannerka, choćby małego? Takiego tyci tyci? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

B&B ściąga się szybko bo ma tylko około 100MB natomiast PSNS często sięga 230MB, stąd też tak trudno ściągnąć, ale mnie wystarczy jedna nocka i już mam :)

Oleg wciągniesz się ja już jestem w świecie PSNS :twisted:
Ja lubie wątek Ethan/Theresa/Gwen ale jeszcze bardziej ciekawszy jest Sirena/Kay/Fox/Miguel :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Martin - fan Bree pisze:Oleg, wiem że jestem uparty ale czy niedałoby się włączyć opcji jakiegoś jednego bannerka, choćby małego? Takiego tyci tyci? :mrgreen:
Przykro mi, też jestem uparty. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oleg pisze:Martin, a ty oglądasz odcinki z opóźnieniem :roll: :?: Bo zadaje mi się, że pisałeś, że ktoś W USA czy Kanadzie (już nie pamiętam ::kwasny:: ) Ci nagrywa i wysyła. Ale i tak
Ci zazdroszcze, że możesz sobie pooglądać z lepszym obrazem, jednak nie narzekam, bo mininowa daje jednak wszystkie odcinki, tylko, że z trochę większym poślizgiem niż B&B, co mi nic nie robi, bo ja i tak mam zawsze dużo do nadrobienia (w MNS właśnie skończyłem święta'05) PSNS na razie obejrzałem do 10 maja i muszę wyznać, że zaczyna mnie wciągać. Szkoda tylko, że ściąga się o wiele wiele wolniej niż MNS ::kwasny::
O rety! Oleg chcesz powiedzieć że jesteś z B&B z USA 5 miesięcy do tyłu? Musisz nadrobić w wolnym czasie ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Martin, bardzo fajne grafiki. :D

Oleg, to przed Tobą moja ukochana scena na zakończenie roku 2005. :serce: 8)
W ogóle cały ostatni odcinek był świetny z roku 2005.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Nareszcie, nareszcie, nareszcie!!! Sekret kto wysłał e-mail o ojcostwie do tabloidów wychodzi na jaw 9 czerwca. Już nie mogę się doczekać co się stanie... Gwen i Rebecca panikują i kombinują, ale sekret i tak wyjdzie na jaw... Od czasu słynnego wysłania minęło około 6 lat.. Do tego czasu zmienili się aktorzy i praktycznie tylko Lindsay Korman i Andrea Evans pozostały z tamtego okresu. Kiedy e-mail został wysłany, mieliśmy inną Gwen, Ethan również był inny. A tak na marginesie powiem, że to nie Gwen wysłała e-mail. To Rebecca, jej matka zaplanowała całą akcję i to ona bawiła się komputerem Theresy... Ale Gwen również należy się kopniak za tyle lat kłamstw i oszustw.... :D
Alexandrze, mam dla Ciebie złą wiadomość - lada chwila Siren znika z serialu.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dlaczego w PSNS ciągle się aktorzy zmieniają? :roll: :roll: :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Dlatego bo mają najgorszego scenarzystę na świecie i aktorzy nie są wręcz w stanie z nim współpracować. Ale o jego zwolnieniu nie ma mowy, bo to on jest pomysłodawcą serialu i teraz podniósł pozycję serialu w rankingach. Ale niektórzy aktorzy na prośby fanów wracają po kilku latach...
Dla porównania zostawiam zdjęcia aktorów i aktorek głównych postaci które zmieniły się na przestrzeni lat:

Ethan:
ObrazekObrazek

Gwen: (Gwen nr 1 zniknęła tylko na dwa lata i wróciła)
ObrazekObrazek

Theresa: (Theresa nr 1 zniknęła tylko na okres urlopu macierzyńskiego)
ObrazekObrazek

Rebecca:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja teraz mam mnóstwo nauki ale postaram się obejrzeć wszystkie aktualne odcinki kiedy będę miał koniec nauki czyli w wakacje, nie spolerujcie tym mailem bo chce się tego dowiedzieć prosto z serialu!!

Martin nie mów Siren zniknie.... buuuu mam nadzieje ,że wtedy Miguel będzie z Kay!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Też żałuję, że Siron zniknie.

Taaak już widziałem BB z końca 2005 i niezłe to było :shock: :shock: :shock: ::rad:: Ale nie o tym temat ::krzyw:: Choć teraz to mam ciężki orzech do zgryzienia, bo muszę zdecydować czy ściągać BB czy PSNS ::kwasny:: Wszystkiego nie mam czasu oglądać, planuję przesać MNS z mininowy, bo i tak mam jeszcze pół roku, a gdzieś za rok, mam nadzieję, będzie to samo na ZDF w lepszym obrazie. Zatem na dzień dzisiajszy to jutro ściągam ostatnią MNS, a PSNS się zobaczy, ale wciąga ... ...
Obrazek
Na fotce :Fox (na razie kibicuję mu w starciu Migeul vs. Fox) ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 2 razy.
Ryan Lavery

Ja też trzymam kciuki za Foxa, ale ostatnio dzieje się z nimi coś dziwnego. Z początku byli nierozłączni - bliższą znajomość nawiązali w trakcie trzęsienia ziemii - stali się parą. Kochali się strasznie. Potem Tabitha zapowiedziała Kay, że planety na chwilę obecną są ustawione tak, że jeśli Kay przyjmie w tym czasie oświadczyny Foxa, związek rozpadnie się na zawsze. Tak, tak - nad związkiem ciążyła klątwa. Fox w przeromantyczny sposób oświadczył się Kay - aż serce ściskała ta scena - niestety, Kay odmówiła. Potem wytłumaczyła mu, że chodzi o układ planet który nie sprzyja ich związkowi i wytłumaczyła się, że jest przesądna. Nie mogła przecież powiedzieć mu, że to magia... Potem Ivy i Valerie sprowadziły Miguela - ten, mimo, że Kay zapowiedziała mu, że nie mają już szansy, wyznał jej że ją kocha... Do czasu... Miguel poznał Siren i zakochał się a Kay staje się coraz bardziej zazdrosna... Z resztą sam zobaczysz Oleg co będzie się działo po 10 maja. Szkoda, naprawdę szkoda - bo wierzyłem, że Kay szczerze kocha Foxa... Jestem ciekaw co się dalej stanie..
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Oleg ściągaj PSNS:)

Kay jest taka zazdrosna o Miguela, Martin widziałeś akcje w barze po sesji fotograficznej? Kiedy Miguel zniknął z Siren Kay namiętnie zaczeła ich szukać hehe
Nobody does it better
Ryan Lavery

Ja się staram wierzyć, że Kay jest na tyle kochającą osobą, że zapomni o Miguelu. A tak w ogóle to mogliby przywrócić tę małpę Charity i wtedy Kay już na stałe zapomniałaby o Miguelu... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Martin, a od kiedy oglądasz Passions :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Martin ogląda chyba of Forever! :P

Niezapomni o Miguelu... Ona wyraźnie trzyma Foxa tylko po to aby być z kimś...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ