Pytania

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Abec

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Abec »

Możesz to sobie nastawić w Preferencjach - strona główna forum, pod subforami, nad "Kto jest na forum" i ShoutBoxem. To co podałeś to tylko ustawienia domyślne, takie propozycje od twórców tej wersji phpbb. Możesz to zmienić jeżeli tylko chcesz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Ma może ktoś zdjęcia Brooke , które nadają się odrazu od wklejenia do Avatar? Ładne jej zdjęcie .
Abec

Przepraszam za OT, ale nie mogę się powstrzymać. Wyobraźcie sobie odwrotną sytuację - co by było, gdybyfan Taylor poprosił o jakieś jej ładne zdjęcie, a następnie przez 24 godziny nikt by nic nie napisał. Fani Brooke mieliby używanie :twisted: :mrgreen: ::jezyk::

Jeszcze raz sorki za post nie na temat :) ::rad::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Po pierwsze już oddawna mam jej zdjęcie , po drugie dostałem linki poprzez prywatną wiadomość , po trzecie chciałem dostać takie zdjęcie jakiego nie było na tym forum , a po czwarte osoby które mi podały linki nie były fanami Brooke ::loll:: ::jezyk:: ::cojest:: są koleżeńskie , nie tak co nie którzy .
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Oj ktoś za poważnie chyba przyjmuje żarty. ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi
x 2

FanStefci : Jeżeli chodziło Ci o mnie to ja to pisałem to ze spokojem i z dumą że są osoby które pomogą drugiej osobie bez wględu kogo popierają :: bow :: :lol: .
Ale jeżeli ktoś się tu gorączkuje to chyba ty :zeby:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Robi pisze:FanStefci : Jeżeli chodziło Ci o mnie to ja to pisałem to ze spokojem i z dumą że są osoby które pomogą drugiej osobie bez wględu kogo popierają :: bow :: :lol: .
Ale jeżeli ktoś się tu gorączkuje to chyba ty :zeby:
Ja się nie gorączkuje (chciałbyś). Z rozbawieniem jedynie odczytałem Twoją listę argumentów stanowiących ripostę na żartobliwą uwagę abeca. ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi
x 2

To gratuluje dobrego samopoczucia ::rad:: ::ok:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Wie ktoś dlaczego aktorki grające Lauren, Sheilę i Macy odeszły z B&B? ::chytry::
Może na rzecz jakiegoś nowego projektu, albo nie było dla nich wątku?
Dobrze, że Sheila i Macy miały chociaż godne odejście, bo o Lauren słuch zaginął. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Eakes by poświęcić się karierze piosenkarki (nagrywała solowy album), podobnie zresztą jak wcześniej J. Trachta, grający jej serialowego męża.

Dwie pozostałe chyba po prostu przeszły (i raz na jakiś czas przechodzą) do Y&R. Chyba, że masz na myśli okres gdy Sheila siedziała w więzieniu, wtedy K. Brown chyba po prostu odpoczywała.
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Abec pisze:
Dwie pozostałe chyba po prostu przeszły (i raz na jakiś czas przechodzą) do Y&R. Chyba, że masz na myśli okres gdy Sheila siedziała w więzieniu, wtedy K. Brown chyba po prostu odpoczywała.
Mam na myśli rok 98. Nie wydaje mi się żeby wtedy Sheila była w Y&R?

Dzięki za wiadomość o Bobbie. No cóż, rozumiem ją i jej to wybaczam. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja mam pytanie takie : czy bohaterowie B&B pracują nocami? Bo takie odnosze wrazenie...za dnia zawsze maja jakas intryge do obmyslenia, zniszczenie komus zycia, czy ewentualnie poromansowanie, wiec zostaje tylko chyba noc na prace. A pracuja chyba skoro maja takie piekne gabinety, chyba ze sa one tylko dla takiego Ridge'a albo Brooke zeby sie lepiej poczuli jak dopadnie ich dół z powodu 16 w życiu rozwodu...
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Ja mam pytanie - czy jest temat, gzie mozna klikać o MNS na Canale 5. Ogladam to dośc często - znam troche włoski wiec rozumiem, co nieco. Patrze ale b. rzadko na ZDF - tu jednak nic nie kapuje bo ze znajomością niemieckiego u mnie krucho :cry: Czy jest tu gdzieś temat o Canale 5 bo o ZDF jest?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Baritza pisze:Ja mam pytanie - czy jest temat, gzie mozna klikać o MNS na Canale 5. Ogladam to dośc często - znam troche włoski wiec rozumiem, co nieco. Patrze ale b. rzadko na ZDF - tu jednak nic nie kapuje bo ze znajomością niemieckiego u mnie krucho :cry: Czy jest tu gdzieś temat o Canale 5 bo o ZDF jest?
Proszę bardzo :wink:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=225
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Czy ktoś zna biografię Adrianny Frantz (Amber) będę wdzięczny za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 20:43 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ