Pytania
Możesz to sobie nastawić w Preferencjach - strona główna forum, pod subforami, nad "Kto jest na forum" i ShoutBoxem. To co podałeś to tylko ustawienia domyślne, takie propozycje od twórców tej wersji phpbb. Możesz to zmienić jeżeli tylko chcesz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 

Przepraszam za OT, ale nie mogę się powstrzymać. Wyobraźcie sobie odwrotną sytuację - co by było, gdybyfan Taylor poprosił o jakieś jej ładne zdjęcie, a następnie przez 24 godziny nikt by nic nie napisał. Fani Brooke mieliby używanie

Jeszcze raz sorki za post nie na temat

Jeszcze raz sorki za post nie na temat

Po pierwsze już oddawna mam jej zdjęcie , po drugie dostałem linki poprzez prywatną wiadomość , po trzecie chciałem dostać takie zdjęcie jakiego nie było na tym forum , a po czwarte osoby które mi podały linki nie były fanami Brooke
są koleżeńskie , nie tak co nie którzy .

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
FanStefci : Jeżeli chodziło Ci o mnie to ja to pisałem to ze spokojem i z dumą że są osoby które pomogą drugiej osobie bez wględu kogo popierają
.
Ale jeżeli ktoś się tu gorączkuje to chyba ty

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ja się nie gorączkuje (chciałbyś). Z rozbawieniem jedynie odczytałem Twoją listę argumentów stanowiących ripostę na żartobliwą uwagę abeca.Robi pisze:FanStefci : Jeżeli chodziło Ci o mnie to ja to pisałem to ze spokojem i z dumą że są osoby które pomogą drugiej osobie bez wględu kogo popierają![]()
.

To gratuluje dobrego samopoczucia

Wie ktoś dlaczego aktorki grające Lauren, Sheilę i Macy odeszły z B&B?
Może na rzecz jakiegoś nowego projektu, albo nie było dla nich wątku?
Dobrze, że Sheila i Macy miały chociaż godne odejście, bo o Lauren słuch zaginął.

Może na rzecz jakiegoś nowego projektu, albo nie było dla nich wątku?
Dobrze, że Sheila i Macy miały chociaż godne odejście, bo o Lauren słuch zaginął.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Eakes by poświęcić się karierze piosenkarki (nagrywała solowy album), podobnie zresztą jak wcześniej J. Trachta, grający jej serialowego męża.
Dwie pozostałe chyba po prostu przeszły (i raz na jakiś czas przechodzą) do Y&R. Chyba, że masz na myśli okres gdy Sheila siedziała w więzieniu, wtedy K. Brown chyba po prostu odpoczywała.
Dwie pozostałe chyba po prostu przeszły (i raz na jakiś czas przechodzą) do Y&R. Chyba, że masz na myśli okres gdy Sheila siedziała w więzieniu, wtedy K. Brown chyba po prostu odpoczywała.

Mam na myśli rok 98. Nie wydaje mi się żeby wtedy Sheila była w Y&R?Abec pisze:
Dzięki za wiadomość o Bobbie. No cóż, rozumiem ją i jej to wybaczam.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja mam pytanie takie : czy bohaterowie B&B pracują nocami? Bo takie odnosze wrazenie...za dnia zawsze maja jakas intryge do obmyslenia, zniszczenie komus zycia, czy ewentualnie poromansowanie, wiec zostaje tylko chyba noc na prace. A pracuja chyba skoro maja takie piekne gabinety, chyba ze sa one tylko dla takiego Ridge'a albo Brooke zeby sie lepiej poczuli jak dopadnie ich dół z powodu 16 w życiu rozwodu...
Ja mam pytanie - czy jest temat, gzie mozna klikać o MNS na Canale 5. Ogladam to dośc często - znam troche włoski wiec rozumiem, co nieco. Patrze ale b. rzadko na ZDF - tu jednak nic nie kapuje bo ze znajomością niemieckiego u mnie krucho
Czy jest tu gdzieś temat o Canale 5 bo o ZDF jest?

MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Proszę bardzoBaritza pisze:Ja mam pytanie - czy jest temat, gzie mozna klikać o MNS na Canale 5. Ogladam to dośc często - znam troche włoski wiec rozumiem, co nieco. Patrze ale b. rzadko na ZDF - tu jednak nic nie kapuje bo ze znajomością niemieckiego u mnie kruchoCzy jest tu gdzieś temat o Canale 5 bo o ZDF jest?

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=225