Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kobajano

Post autor: kobajano »

mailo pisze:Adex wg stony serialu ostatni odcinek był eitowany 26 lutego. Looknij:

http://www.greys-anatomy.com/

A tak w ogóle to liczę na polsat i 2 serie w tvp. Ciekawe czy się doczekam......
mailo 2 seria jest emitowana cały czas w USA - co niedziela - wczoraj (19 marca) był 21 odcinek, jeszcze nie wiem co się działo ale za kilka godzin się dowiem;)

na razie jest baaardzo ciekawie ::rad::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak myślałem. No to chyba trochę poczekamy jeszcze sobie......
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W "Tele Tygodniu" dali odp komuś że Polsat da nowe odcinki jesienią. Więc czekamy :wink:
O kurde to mój 3000post! ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Adex, to super wiadomość! I ta o 3000 poście i ta o Chirurgach ;) Myślałam o tym czy nie ściągnąć drugiej serii ale skoro ma być w tv... A napisali czy nadal na Polsacie? Bo ja nie mam za wiele kanałów telewizyjnych ::cojest::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tak, to prawda, że od września na antenie Polsatu drugi sezon "Chirurgów" Dokładne szczegóły emsiji będą wiadome pod koniec sierpnia.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zajefajnie ,że 2 seria "Chirurgów" będzie na polsacie! Dobry serial ale nie taki wspaniały lekarski serial jak "ER - Ostry dyżur". Ale lubie go obejrzeć!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Obejrzałem przed chwilą 1 odcinek 1 serii "Grey's Anatomy", który nagrałem wczoraj z Polsatu i serial zrobił na mnie świetne wrażenie. Coś czuję, że dołączy do pierwszej piątki moich ulubionych seriali. :)

Jest w nim to co zawsze doceniam najbardziej - ciekawe, zróżnicowane postaci i świetna gra aktorska. Oj chyba znowu dam się wciągnąć. :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Fanie Stefci, na pewno się wciągniesz bo ja bardzo lubię Grey's Anatomy, a wiadomo, że gusta serialowe mamy takie same. 8)

Fajnie, że po pierwszym sezonie Polsat od razu wyemituje wreszcie drugi.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czekam właśnie na drugi sezon, podoba mi się ten serial ale te odcinki już widziałem i doskonale je pamiętam więc oglądam "The 4400" ale napewno drugi sezon będę oglądał.
Nobody does it better
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A ja wczoraj czytałem w gazecie, że Polsat planuje narazie wyemitować tylko pierwszy sezon, a nad kupnem drugiego jeszcze sie zastanowią ::chytry::
Luk@sz

Post autor: Luk@sz »

Polsat juz zakupil drugi sezon i wyemituje go zaraz po pierwszym...Obecnie serial mozna ogladac rowniez na FOX Life.
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ohh, widziała już I sezon, ale nie mogę się oprzeć i oglądam po raz drugi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wczoraj znowu spróbowałem na spokojnie obejrzeć "Grey's Anatomy" na Polsacie, ale niestety nadal nie zmieniam zdania, co do przeciętności tego serialu. Jest strasznie monotonny i nieciekawy. Przy ER, 'Chirurdzy' to flaki z olejem. Aktorzy "Chirurgów" grają wg mnie na bardzo marnym poziomie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Powtórek juz nie śłedze,ale tak to się fajnie oglądało za pierwszym razem. Dalszych odcinkó nadal nie znam tylko coś tam czytałęm trochę
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja oglądam kolejną serię powtórek [to już 4 :P] i czekam na 2 sezon :D
ODPOWIEDZ