Ostry Dyżur (ER)
Taaaak, ja kiedyś nie oglądałam tego serialu, a potem jak zaczęłam to 'kończyć' nie chciałam
... Greena śmierć przeżyłam już drugi raz, i za każdym razem jak Carter zaczyna czytać list od niego, to już mi łzy się kręcą w oczach (ach ta kobieca wrażliwość;))... Chcę, chcę nową serię!
I moich ulubionych lekarzy 
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
-
amerika
Greene zmarła na raka mózgu. Najpierw udało się go zooperować w Nowym Jorku i Mark wyzdrowiał. Ożenił się z Elizabeth i urodziła im się córka Ella. Wrócił normalnie do pracy. No i potem Mark miał wznowę, ale tym razem nie było szans na operację i szybko pogodził się z losem. Wyjechał z Rachel na Hawaje, a potem dołączyły do niego Elizabeth i Ella. I tam zmarł.Tiril pisze:ER oglądałam w bardzo zamierzchłych czasach i nic nie wiem o śmierci Greena, może mi to ktoś wyjaśnić?
[ Dodano: 2007-04-06, 15:33 ]
*Greene zmarł a nie zmarła lol
- katarzynka
Rachel (córka z pierwszego małżeństwa Marka) miała w swoich rzeczach cztery tabletki ecstasy. Mała Ella dobrała się do nich i połknęła dwie. Jedną zwróciła, ale druga się wchłonęła i ledwo przeżyła po ciężkiej walce o życie w County General. Elizabeth w trosce o bezpieczeństwo dziecka przeniosła się z małą Ellą do hotelu. Wróciła do domu, kiedy dowiedziała się, że Mark ma wznowę nowotworu.katarzynka pisze:A może mi ktoś powiedzieć co sie stało w małżeństwie Elizabeth i GreenaBo oglądałam serial, wszystko było ok, potem miałam parę odcinków przerwy, patrzę a tu już Green'owie nie mieszkają razem
![]()
-
Gabra-Sheila
- Liason-fanka
-
GL Forever
Czy ktoś wie, jaki jest budżet jednego odcinka ER ? Było pewne źródło, gdzie pisało jaki jest budżet jednego odcinka, ale już tego źródła nie ma. Przynajmniej nie mogę go znaleźc.
Ale mniej więcej chyba pamiętam. Podobno 13-14 milionów na odcinek i z tego właśnie powodu serial jest w Księdze Rekordów Guinessa, jako że ma najwyższy budżet ze wszystkich serialików. No, ale mogę się mylic z tymi 13-14 milionami
Ktoś może wie i może mi napisac, jak dokładnie jest wysoki budżet ?
Raczej dużo się nie mylę... ale gdyby tak ktoś jeszcze dokładniej napisał
Sorki, że się powtarzam, ale to u mnie normalka 
Ale mniej więcej chyba pamiętam. Podobno 13-14 milionów na odcinek i z tego właśnie powodu serial jest w Księdze Rekordów Guinessa, jako że ma najwyższy budżet ze wszystkich serialików. No, ale mogę się mylic z tymi 13-14 milionami
Raczej dużo się nie mylę... ale gdyby tak ktoś jeszcze dokładniej napisał
Mam normalnie faze na ER od pewnego czasu.
I chce sobie sciagnac wszystkie odcinki, ale oczywiscie to wymaga czasu, nakladow i zrodel. Ktos zna jakas strone, gdzie bylyby wszystkie sezony? Znaczy od pierwszego do czternastego (bo tyle ich jest, nie? xD)?
A fakt, ze Clooney tam gral to jeszcze bardziej mnie zacheca do ogladniecia.
I chce sobie sciagnac wszystkie odcinki, ale oczywiscie to wymaga czasu, nakladow i zrodel. Ktos zna jakas strone, gdzie bylyby wszystkie sezony? Znaczy od pierwszego do czternastego (bo tyle ich jest, nie? xD)?
A fakt, ze Clooney tam gral to jeszcze bardziej mnie zacheca do ogladniecia.