Ostry Dyżur (ER)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
amerika

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: amerika »

Kurcze nie widziałam tych odcinków :( Pewnie o Greenie ył smutny :cry:
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Taaaak, ja kiedyś nie oglądałam tego serialu, a potem jak zaczęłam to 'kończyć' nie chciałam ;-) ... Greena śmierć przeżyłam już drugi raz, i za każdym razem jak Carter zaczyna czytać list od niego, to już mi łzy się kręcą w oczach (ach ta kobieca wrażliwość;))... Chcę, chcę nową serię! ;-) I moich ulubionych lekarzy :-)
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Mandy: ale ja też miałem łzy w oczach jak Greene umierał. :cry:
amerika

Post autor: amerika »

LoLex pisze:Mandy: ale ja też miałem łzy w oczach jak Greene umierał. :cry:
]

Ja pakaam tym bardziej że to by ulubiony aktor :cry:
Awatar użytkownika
Mandy

Uff, to się cieszę, że sama nie byłam ;-)... Bo koleżanka (jak pierwszy raz przeżywałam śmierć Greena) to się śmiała ze mnie :PP
Cry...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

ER oglądałam w bardzo zamierzchłych czasach i nic nie wiem o śmierci Greena, może mi to ktoś wyjaśnić?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
LoLex

Tiril pisze:ER oglądałam w bardzo zamierzchłych czasach i nic nie wiem o śmierci Greena, może mi to ktoś wyjaśnić?
Greene zmarła na raka mózgu. Najpierw udało się go zooperować w Nowym Jorku i Mark wyzdrowiał. Ożenił się z Elizabeth i urodziła im się córka Ella. Wrócił normalnie do pracy. No i potem Mark miał wznowę, ale tym razem nie było szans na operację i szybko pogodził się z losem. Wyjechał z Rachel na Hawaje, a potem dołączyły do niego Elizabeth i Ella. I tam zmarł. :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: 2007-04-06, 15:33 ]
*Greene zmarł a nie zmarła lol
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

A może mi ktoś powiedzieć co sie stało w małżeństwie Elizabeth i Greena :?: Bo oglądałam serial, wszystko było ok, potem miałam parę odcinków przerwy, patrzę a tu już Green'owie nie mieszkają razem ::ysz:: :(
Awatar użytkownika
LoLex

katarzynka pisze:A może mi ktoś powiedzieć co sie stało w małżeństwie Elizabeth i Greena :?: Bo oglądałam serial, wszystko było ok, potem miałam parę odcinków przerwy, patrzę a tu już Green'owie nie mieszkają razem ::ysz:: :(
Rachel (córka z pierwszego małżeństwa Marka) miała w swoich rzeczach cztery tabletki ecstasy. Mała Ella dobrała się do nich i połknęła dwie. Jedną zwróciła, ale druga się wchłonęła i ledwo przeżyła po ciężkiej walce o życie w County General. Elizabeth w trosce o bezpieczeństwo dziecka przeniosła się z małą Ellą do hotelu. Wróciła do domu, kiedy dowiedziała się, że Mark ma wznowę nowotworu.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też płakałam jak bóbr jak Green zmarł :cry: Najgorszy odcinek to był :( Dla fanów serialowego dr Greena dobra wiadomość-dziś na polsacie Zemsta Frajerów w raju, w jednej z ról gównych Anthony Edwards :) Tydzień temu była Zemsta Frajerów i nie wierzyłam na poczatku jak go tam zobaczyłam, był taki młodziutki :P
Awatar użytkownika
Mandy

A ktoś może wie kiedy będą dalesz odcinki?
Cry...
Awatar użytkownika
LoLex

Nie wiem i nie rozumiem zachowania TVN-u, bo licencja na kolejne sezony od ósmego w górę podobno wygasa już w 2008 roku. :roll: Może więc poleci od września.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No ja wlasnie tez czekalam i czekalam az puszcza pozostale sezony w TV, ale w koncu w tym roku moja cierpliwosc sie skonczyla i sciagnelam sobie wszystko :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Czy ktoś wie, jaki jest budżet jednego odcinka ER ? Było pewne źródło, gdzie pisało jaki jest budżet jednego odcinka, ale już tego źródła nie ma. Przynajmniej nie mogę go znaleźc.

Ale mniej więcej chyba pamiętam. Podobno 13-14 milionów na odcinek i z tego właśnie powodu serial jest w Księdze Rekordów Guinessa, jako że ma najwyższy budżet ze wszystkich serialików. No, ale mogę się mylic z tymi 13-14 milionami ::jezyk:: Ktoś może wie i może mi napisac, jak dokładnie jest wysoki budżet ?

Raczej dużo się nie mylę... ale gdyby tak ktoś jeszcze dokładniej napisał ::chytry:: Sorki, że się powtarzam, ale to u mnie normalka ::loll::
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

Mam normalnie faze na ER od pewnego czasu. :lol:
I chce sobie sciagnac wszystkie odcinki, ale oczywiscie to wymaga czasu, nakladow i zrodel. Ktos zna jakas strone, gdzie bylyby wszystkie sezony? Znaczy od pierwszego do czternastego (bo tyle ich jest, nie? xD)? :wink:
A fakt, ze Clooney tam gral to jeszcze bardziej mnie zacheca do ogladniecia. :roll:
ODPOWIEDZ