Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

W dzisiejszych odcinkach dowiedzieliśmy się, że Morgan i Ridge tworzyli kiedyś parę, ona pracowała jako modelka u Forrester'ów i była chyba pierwszą miłością Ridge'a. Podobały mi się jej dzisiejsze słowa: "Wiem, co to znaczy utracona miłość". Kiedy patrzyła na szczęsliwych Taylor i Ridge'a w jej oczach widać było smutek. Czyżby wciąż kochała Ridge'a ? ::chytry:: Zgodzę się z Sally, która powiedziała, że Morgan chyba przyniesie sporo kłopotów :mrgreen:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Sally bardzo często ma nosa do takich sytuacji. A mnie dziś w Morgan wkurzało to pawie piórko. i włożyła je nowoczesna projektantka. Myślałby kto :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mnie też to pióro irytowało :) Mimo tego, że Morgan i Ridge długo się nie widzieli to szybko znaleźli wspólny język ;)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Szogunka pisze:Sally bardzo często ma nosa do takich sytuacji. A mnie dziś w Morgan wkurzało to pawie piórko. i włożyła je nowoczesna projektantka. Myślałby kto :wink:
Najpierw zobaczyłam właśnie to okropne pióro a potem dopiero patrzę,że to Morgan :mrgreen: Bardzo mi się ten dodatek nie spodobał :twisted:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Morgan ewidentnie chce zdobyć Ridga, ma zamiar go uwieść... To widać w jej zazdrosnych oczach kiedy spoglądała na Taylor i Ridga całujących się i rozmawiających ze sobą, widać było ,że ma jakieś zamiary w stosunku do Ridga, kiedy tylko Brooke dowie się ,że Morgan chciałaby być z Ridgem może uknuć plan rozbicia związku z Taylor...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Alexander pisze:Morgan ewidentnie chce zdobyć Ridga, ma zamiar go uwieść... To widać w jej zazdrosnych oczach kiedy spoglądała na Taylor i Ridga całujących się i rozmawiających ze sobą, widać było ,że ma jakieś zamiary w stosunku do Ridga, kiedy tylko Brooke dowie się ,że Morgan chciałaby być z Ridgem może uknuć plan rozbicia związku z Taylor...
Jeżeli Brooke zdobędzie Thorne to być może pomorze Morgan zdobyć Ridge , ale moim zdaniem zrobi to jedynie dla zemsty ,po tym co on jej zrobił w Wenecji.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexander pisze:Morgan ewidentnie chce zdobyć Ridga, ma zamiar go uwieść... To widać w jej zazdrosnych oczach kiedy spoglądała na Taylor i Ridga całujących się i rozmawiających ze sobą, widać było ,że ma jakieś zamiary w stosunku do Ridga, kiedy tylko Brooke dowie się ,że Morgan chciałaby być z Ridgem może uknuć plan rozbicia związku z Taylor...
Moim zdaniem Brooke się jeszcze przejedzie na Morgan. (to nie jest spoiler) Widać, że Morgan zależy na Ridge'u i nie zdziwiłbym się, jak w końcu zrobi z nim afront przeciw Brooke. ::chytry::
Praca u Forresterów to tylko pretekst żeby być bliżej Ridge'a.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

O to mi właśnie chodzi, Brooke ma żal do Ridga i Taylor... A znając ją to będzie robić wszystko aby Ridge nie był szczęsliwy i poznał smak rozstania jak było z nią i Thornem, i być może uda jej się z pomocą Morgan zniszczyć związek Ridga.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Alexander, nie zrozumiałeś mnie. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A właściwie to odpisywałem na post Robiego, Twój przeczytałem po wysłaniu swojego :wink:
Ale może masz i rację ,że Morgan przyjela pracę u Brooke tylko po to by móc być z Ridgem i nie chce wchodzić w sojusz z Brooke a z Ridgem by przypodobać się jemu... ::chytry::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Tylko jest pewien szczegół , gdyby Morgan podskoczyła Brooke to odrazu by wyfruneła z Domu Mody Forrester .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ale jeśli Morgan i Ridge uknują mądry plan mogą zniszczyć Brooke psychicznie a pozatym Morgan bardziej dąży do rozkochania w sobie Ridga niż tej pracy.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Ridge ma przewage nad Morgan , ponieważ on ma na 100% posage załatwioną , gorzej z Morgan . Ale jeżeli Morgan będzie chciała zdobyć Ridge a Brooke zemsty to raczej ten duet bedzie ciężko pokonać . A poza tym w tym filmie wszystko jest możliwe.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie w MNS nie da się przewidzieć przyszłości. A ja czuje ,że Taylor znienawidzi Morgan kiedy zauważy ,że kobieta dwoi się by poderwać Ridga (bo napewno będzie miała takie zamiary go odzyskać).
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Robi pisze:Ridge ma przewage nad Morgan , ponieważ on ma na 100% posage załatwioną , gorzej z Morgan . Ale jeżeli Morgan będzie chciała zdobyć Ridge a Brooke zemsty to raczej ten duet bedzie ciężko pokonać . A poza tym w tym filmie wszystko jest możliwe.
Zauważ, że Morgan ma swoją firmę, więc jeśli nawet Brooke wyrzuciłaby Morgan, to Morgan nie będzie ubolewała nad tym faktem. Ona przyszła do Forresterów tylko dla Ridge'a widać to ewidentnie. Już mu się przymila i mówi zupełnie co innego niż do Brooke.
ODPOWIEDZ