Co z niej za magagwiazda??? To już o wiele większą gwiazdą jest Ola Kwaśniewska- bez dwóch zdań, której tu nie wiem dlaczego nie ma.
A ktoś mi powie co za megagwiazda jest z Durczoka? Chyba, że ma być 'symbolem' walki z nowotworem, ale bez przesady. W ogóle ta lista to jakaś jedna wielka pomyłka.
Moim zdaniem Zakościelny w sumie można już nazwać gwiazdą ,albo ma na to dobre predyspozycje.Nie widziałem żadnego filmu z jego udziałem (oprócz tego jak grał w Samym Życiu 2002-2003 ale wtedy jeszcze nie był popularny)a w mediach cały czas jest o nim głośno i dostaje propozycje do wielu filmu (np Tylko mnie kochaj) .Można powiedzieć ,że jest teraz na czasie .Podobnie Borys SzycGoku pisze:Albo Zakościelny??![]()
![]()
Zamiast Mroczków(jak już im zależy na gwiazdach seriali) powinni dać Pawła Małaszyńskiego a zamiast Zakościelnego(Jak już im na komuś z "Kryminalnych" zależy)Marka Włodarczyka
Bracia Mroczki to ewidentnie nie gwiazdy zapomniałem ich dodać w poprzednim poście
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W Poznaniu zmarła Krystyna Feldman - aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, szerokiej publiczności najbardziej znana jako babka Kiepska z popuralnego serialu Polsatu. Kolejna bardzo smutna wiadomość 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Właśnie się o tym dowiedziałem , to straszne . Zawasze ją będę pamiętał z roli babki Kiepskiej .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Odeszła kolejna ciepła, mądra i utalentowana osoba.
Niech spoczywa w pokoju, jej dorobek jest nieśmiertelny.
Ja także uwielbiam Katarzynę HermanMareczek pisze:Ja uwielbiam Katarznę Herman
Poza tym lubię Joannę Brodzik i Katarzynę Bujakiewicz
A jeśli chodzi o aktorów to zdecydowanie Szyc, Małaszyński, Żmijewski...