Post autor: Damians »

30. Maria Wałęsa ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Co z niej za magagwiazda??? To już o wiele większą gwiazdą jest Ola Kwaśniewska- bez dwóch zdań, której tu nie wiem dlaczego nie ma.

Post autor: LoLex »

A ktoś mi powie co za megagwiazda jest z Durczoka? Chyba, że ma być 'symbolem' walki z nowotworem, ale bez przesady. W ogóle ta lista to jakaś jedna wielka pomyłka.

Post autor: Kitty »

W ogóle cała ta lista... ::loll:: Też mi "megagwiazdy". ::loll:: ::loll:: ::loll::
A Maria Wałęsa to już całkowite przegięcie . ::plask wczolo: Albo Kasia Cichopek. ::plask wczolo:

Post autor: Goku »

A co tu robią bracia Mroczkowie?? ::loll:: ::loll:: ::loll:: Albo Zakościelny?? ::loll:: ::loll:: ::loll:: Zamiast Mroczków(jak już im zależy na gwiazdach seriali) powinni dać Pawła Małaszyńskiego a zamiast Zakościelnego(Jak już im na komuś z "Kryminalnych" zależy) już prędzej powinni dać Marka Włodarczyka :P...Już nie wspomnę o Wałęsie ::ke::...

Post autor: Tkk_Bolly »

Goku pisze:Albo Zakościelny?? ::loll:: ::loll:: ::loll:: Zamiast Mroczków(jak już im zależy na gwiazdach seriali) powinni dać Pawła Małaszyńskiego a zamiast Zakościelnego(Jak już im na komuś z "Kryminalnych" zależy)Marka Włodarczyka
Moim zdaniem Zakościelny w sumie można już nazwać gwiazdą ,albo ma na to dobre predyspozycje.Nie widziałem żadnego filmu z jego udziałem (oprócz tego jak grał w Samym Życiu 2002-2003 ale wtedy jeszcze nie był popularny)a w mediach cały czas jest o nim głośno i dostaje propozycje do wielu filmu (np Tylko mnie kochaj) .Można powiedzieć ,że jest teraz na czasie .Podobnie Borys Szyc
Bracia Mroczki to ewidentnie nie gwiazdy zapomniałem ich dodać w poprzednim poście :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Abec »

W Poznaniu zmarła Krystyna Feldman - aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, szerokiej publiczności najbardziej znana jako babka Kiepska z popuralnego serialu Polsatu. Kolejna bardzo smutna wiadomość :(
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Tkk_Bolly »

Tak ,przed chwilą się dowiedziałem :cry: Miała 86 lat .Ostatnio wszyscy umierają .Wczoraj się dowiedziałem o śmierci Ryszarda Kapuścińskiego, a dziś jeszcze ona[*]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: LoLex »

Kolejna szokująca wiadomość po Kapuścińskim. A myślałem, że Feldman jest nieśmiertelna. Miała długie i bogate pod względem artystycznym życie. Duża strata dla polskiego kina.
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Och nie, to straszne :cry: :cry: :cry:
Uwielbiałem ją. :cry:

Post autor: Robi »

Właśnie się o tym dowiedziałem , to straszne . Zawasze ją będę pamiętał z roli babki Kiepskiej .

Post autor: FanStefci »

Odeszła kolejna ciepła, mądra i utalentowana osoba. :( Niech spoczywa w pokoju, jej dorobek jest nieśmiertelny.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Goku »

Jak o tym przeczytałem to powiedziałem do siostry "Chyba zbliża się koniec świata bo wszyscy umierają..." :cry: :cry: :cry:

Post autor: Mareczek »

Ja uwielbiam Katarznę Herman :serce: :serce: :serce: i Anetę Zając :serce: :serce: :serce:

Post autor: Taylor »

ja tam jakoś nie przepadam za polskimi aktorami i aktorkami ::jezyk::

Post autor: kimberly1990 »

Mareczek pisze:Ja uwielbiam Katarznę Herman
Ja także uwielbiam Katarzynę Herman :wink: Zrobiła na mnie ogromne wrażenie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam ją w teatrze [zanim TVN zaczął emitować Magdę M.] :: bow :: Świetna aktorka :mrgreen:

Poza tym lubię Joannę Brodzik i Katarzynę Bujakiewicz :wink:
A jeśli chodzi o aktorów to zdecydowanie Szyc, Małaszyński, Żmijewski... :wink:
ODPOWIEDZ