Ponadto same buźki to nie spoiler
4400 (The 4400)
B@r, nie spoileruj!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Nie spoileruję. Chodziło mi o to, że niektóre z tamtych postaci pojawiają się w dalszych odcinkach.Abec pisze:B@r, nie spoileruj!
![]()
![]()
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Od razu
Co ciekawe za dwa tygonie obejrzymy ostatni odcinek pierwszego i zaraz po nim pierwszy odcinek drugiego sezonu 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Historia Lily jest ciekawa! Jej mąz ma nową rodzinę, dawny ukochany babci się pojawił i stał się jej powiernikiem, jest w ciąży.... Ma ciekawe problemy! Lubie też tą małą dziewczynkę, ma dar przewidywania przyszłości, ciekawie. Natomiast nie podoba mi się historia tego Shawna czy Kylie nie pamiętam który jest który
Jestem ciekaw co stanie się z tym męzczyzną który ma dar trzęsienia ziemi!
Super, serial jestem nim oczarowany!
Jestem ciekaw co stanie się z tym męzczyzną który ma dar trzęsienia ziemi!
Super, serial jestem nim oczarowany!
Nobody does it better
Lubimy dokładnie te same postacie!! Lily i Maia to właśnie moje ulubione postacie.FanStefci pisze:Nie pamiętam jeszcze imion. Mała dziewczynka jest niesamowicie intrygująca. Dużo sympatii wzbudza też we mnie Lily!B@r pisze: Kogo na dzień dzisiejszy lubisz najbardziej?![]()
P.S. Masz cudny avatar!
Z Lily i [shadow=black]Isabelle[/shadow] będą jedne z ciekawszych historii.
P.S. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 2007-01-06, 13:20 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".