Barwy Szczęścia
[shadow=black]
W "Barwach szczęścia" Kaśka (Katarzyna Glinka) i Sam (Samuel Palmer)wracają do domu z podróży dookoła świata, ale w kraju czekają na nich problemy.
Mama Kaśki będzie miała dla Sama wiadomość. Okaże się ,że mężczyzna został laureatem jednego z konkursów fotograficznych. Radość zmąci wszystkim fakt, że wręczającą nagrodę okaże się była żona Sama. Intuicja natychmiast podpowie Kaśce, że może stracić męża.
Czyżby więc Mary Smith miała ukryty cel i chce odzyskać przystojnego Sama dla siebie? Jakie kroki w związku z tym podejmie Kaśka?
Zapraszamy przed telewizory do oglądania kolejnych odcinków "Barw szczęścia" [/shadow]
Uff nowa postac w wątku Górków i ciekawa.Więc Sam wraca i zostaje.Oby tylko niepotwierdziła się plotka, że Kasia Glinka odchodzi. Bo na Agnieszkę Pilaszewską to już nie mam nadzieji
W "Barwach szczęścia" Kaśka (Katarzyna Glinka) i Sam (Samuel Palmer)wracają do domu z podróży dookoła świata, ale w kraju czekają na nich problemy.
Mama Kaśki będzie miała dla Sama wiadomość. Okaże się ,że mężczyzna został laureatem jednego z konkursów fotograficznych. Radość zmąci wszystkim fakt, że wręczającą nagrodę okaże się była żona Sama. Intuicja natychmiast podpowie Kaśce, że może stracić męża.
Czyżby więc Mary Smith miała ukryty cel i chce odzyskać przystojnego Sama dla siebie? Jakie kroki w związku z tym podejmie Kaśka?
Zapraszamy przed telewizory do oglądania kolejnych odcinków "Barw szczęścia" [/shadow]
Uff nowa postac w wątku Górków i ciekawa.Więc Sam wraca i zostaje.Oby tylko niepotwierdziła się plotka, że Kasia Glinka odchodzi. Bo na Agnieszkę Pilaszewską to już nie mam nadzieji
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Rafał poznał prawdę o kluczach, Iza ma złamaną rękę a Adamowi grozi więzieniem... Rafał nie cofnie się przed niczym, dlaczego on jest taki zaborczy... Szkoda mi Izy, teraz myśli ,że Adam jest przestępcą!
Roman zauroczył się w Renacie, to widać na każdym kroku, najpierw jego potajemne spotkania odkrył syn, później Iwonka a teraz Maria. Jakby było mało wynajął Renacie mieszkanie a tak naprawde liczy ,że będzie miał miejsce na schadzki z nią! Co za typ...
Pretensje Kaśki do Sama są moim zdaniem uzasadnione, kobieta się pojawiła a on skacze obok niej i nie widzi ,że Mary za bardzo się do niego przykleiła, na pierwszym miejscu Sam stawia sprawy z Mary a problemy Kaśki są dalej... Ach a ja tak wierze w ich miłość!
Zachowanie Jolanty jest śmieszne, sama niech płaci rachunki skoro mieszka, a Zenek dobry duszek musi wszystko za nią robić, niedługo dojdzie do tego ,że będzie jej lokajem. Gdyby Basia była silniejsza a jej miłość nie byłaby taka mocna to dawno puściłaby go bokiem!
Roman zauroczył się w Renacie, to widać na każdym kroku, najpierw jego potajemne spotkania odkrył syn, później Iwonka a teraz Maria. Jakby było mało wynajął Renacie mieszkanie a tak naprawde liczy ,że będzie miał miejsce na schadzki z nią! Co za typ...
Pretensje Kaśki do Sama są moim zdaniem uzasadnione, kobieta się pojawiła a on skacze obok niej i nie widzi ,że Mary za bardzo się do niego przykleiła, na pierwszym miejscu Sam stawia sprawy z Mary a problemy Kaśki są dalej... Ach a ja tak wierze w ich miłość!
Zachowanie Jolanty jest śmieszne, sama niech płaci rachunki skoro mieszka, a Zenek dobry duszek musi wszystko za nią robić, niedługo dojdzie do tego ,że będzie jej lokajem. Gdyby Basia była silniejsza a jej miłość nie byłaby taka mocna to dawno puściłaby go bokiem!
Nobody does it better
A najlepsze było to jak Sam powiedział, że wróci na 3 dni, żeby wziasc ślub
i znowu wyjechac.Jak najbardziej jestem w tym sporze po stronie Kasii.Chociaz szkoda, że nam rozwalają taką fajną parę.
Paweł ćpa
, widac, ze już jest uzależniony, ciekawe czy z tego wyjdzie. Ale nie ukrywam , że lubię takie wątki
Wreszcie przyzwyczaiłem się do dobrego Adama.I no właśnie wątek z Gordonami. Stasznie się denerwuję jak to oglądam i nie mogę patrzec jaka Iza jest uległa Rafałowi.Ale nie ma się co oszukiwac, są takie małżeństwa i dobrze, że poruszają taki problem. nie mogę się doczekac jak Iza uwolni sie od tego psychopaty.
Tak Romek jest śmieszny w tych swoich zalotach do Renaty, nawet dla niej specjalnie zaczął biegac. i może lepiej, bo jakos nie przekonuje mnie jego małżeństwo z Marysią, mimo tej piątki dzieci.
Za to przekonują mnie bardzo Marta i Piotr.
Rzadko mam ulubione pary, ale muszę przyznac, że ta jest druga po Marysi & Leszku z SŻ w 2003r.
Co do trójkątu Jola/Zenek/Basia to niech Zenek będzie już z Basią, bo oboje są siebie warci. Natomiast uwielbiam Jolę. Chociaż ostatnio scenarzysci na siłę chcą z niej zrobic negatywną postac. Bo spodziewałas się Marek(albo ktoś kto zawziecie ogląda serial) że Jola powie, że Justyna jest tak samo naiwna jak jej ojciec i że oszukuje Justyne. Bo ja nie, trochę niekonsekwentne ze strony scenarzystów..
To tylko jedna uwaga , ale jako całokształt serial jest wspaniały.
Paweł ćpa
Wreszcie przyzwyczaiłem się do dobrego Adama.I no właśnie wątek z Gordonami. Stasznie się denerwuję jak to oglądam i nie mogę patrzec jaka Iza jest uległa Rafałowi.Ale nie ma się co oszukiwac, są takie małżeństwa i dobrze, że poruszają taki problem. nie mogę się doczekac jak Iza uwolni sie od tego psychopaty.
Tak Romek jest śmieszny w tych swoich zalotach do Renaty, nawet dla niej specjalnie zaczął biegac. i może lepiej, bo jakos nie przekonuje mnie jego małżeństwo z Marysią, mimo tej piątki dzieci.
Za to przekonują mnie bardzo Marta i Piotr.
Co do trójkątu Jola/Zenek/Basia to niech Zenek będzie już z Basią, bo oboje są siebie warci. Natomiast uwielbiam Jolę. Chociaż ostatnio scenarzysci na siłę chcą z niej zrobic negatywną postac. Bo spodziewałas się Marek(albo ktoś kto zawziecie ogląda serial) że Jola powie, że Justyna jest tak samo naiwna jak jej ojciec i że oszukuje Justyne. Bo ja nie, trochę niekonsekwentne ze strony scenarzystów..
To tylko jedna uwaga , ale jako całokształt serial jest wspaniały.
- Marek Forrester
Spodziewałem się ,że Jola będzie tak okrutna w stosunku do Justyny. Nie miała skrupułó kłamać córke o Zenku, miała czelność prosić go o pieniądze i do tego zachowuje się jak rozkapryszona panna. Joli od początku gdy dowiedziała się ,że będzie sama i bez Zenka zależało jej na kasie i żeby żyć jak królowa.
Nobody does it better
Co do ostatnich odcinków to...
Może i lepiej, że Wiesiek umarł, jakos szczególnie go nie lubiałem. Dzięki temu było pokazana stypa dzis
W sumie to nic nie wnosił do serialu, ale przeważnie śmierci są po coś, pewnie aby bardziej zjednoczyc zaciszną
Wątek Gordonów zmierza w dobrym kierunku . Jest arcyciekawy i wysunał się na pierwszy plan. Bardzo lubie Izę i Biankę. Wogóle aktorki to piękne kobiety, może do jakiegoś show w nowym sezonie. Oczywiście kibicuję aby Iza jak najszybciej uwolniła się od Adama. Chociaż już nie mogę słuchac jak ona go tłumaczy, bardzo łatwo mu ulega. I Bianka jedyna rozsądna
Jeszcze cieszy mnie, że Jolka również wysunęła się na pierwszy plan.
I staje się powoli moją ulubioną postacią. Trochę komiczna
Najlepsze jak kazała płacic Zenkowi za jej adwokata. 
Może i lepiej, że Wiesiek umarł, jakos szczególnie go nie lubiałem. Dzięki temu było pokazana stypa dzis
Wątek Gordonów zmierza w dobrym kierunku . Jest arcyciekawy i wysunał się na pierwszy plan. Bardzo lubie Izę i Biankę. Wogóle aktorki to piękne kobiety, może do jakiegoś show w nowym sezonie. Oczywiście kibicuję aby Iza jak najszybciej uwolniła się od Adama. Chociaż już nie mogę słuchac jak ona go tłumaczy, bardzo łatwo mu ulega. I Bianka jedyna rozsądna
Jeszcze cieszy mnie, że Jolka również wysunęła się na pierwszy plan.
- Marek Forrester
Roman spał z Renatą
Widać ,że jest zmieszany tą sytuacją i powoli oddala się od Renaty ale stało się i oszukuje Marysie... Ona mu tego nie wybaczy a jeśli Roman będzie tak odtrącał Renate to ona może się zemścić... Zaczynam podejrzewać ,że miła pani doktor wcale nie jest takim aniołkiem.
Ale ktoś robi Kaśce przykrość... Zgniłe banany w paczce to juz przeginka ale to wiadome ,że wysłał je sąsiad. To nie w stylu Sama, chyba ,że zrobiła to Mary ale myśle ,że sąsiad bo to on miał najwięcej do Kaśki. No i ten Ksawery znów, jak widze chłopaka to odrazu wyczuwam kłopoty
[shadow=black]
Watek gejowski w serialu! Ciekawe czy na dłużej zagości w serialu, jak bedzie pokazany i do czego się posuną... To TVP więc pewnie nie za bardzo ale i tak fajnie ,że w końcu jeden z naszych seriali porusza ten temat. Gejem jest syn Zdzisia. Czułem to kiedy rozmawiał o tym z Zenkiem. No to czekam na ten wątek z niecierpliwością.[/shadow]
Przy okazji gratulacje dla serialu za zdobycie Telekamery 2009
Ale ktoś robi Kaśce przykrość... Zgniłe banany w paczce to juz przeginka ale to wiadome ,że wysłał je sąsiad. To nie w stylu Sama, chyba ,że zrobiła to Mary ale myśle ,że sąsiad bo to on miał najwięcej do Kaśki. No i ten Ksawery znów, jak widze chłopaka to odrazu wyczuwam kłopoty
[shadow=black]
Przy okazji gratulacje dla serialu za zdobycie Telekamery 2009
Nobody does it better
Dziwne, że Roman, który od września był zakochany w Renacie, za nią ganiał, dla niej cwiczył, pomagał i właściwie ona była sensem jego życia, teraz po tym jak się z nią przespał uświadomił chyba sobie, że chce byc z żoną. To Renata była zła w łóżku nie rozumiem.
Liczę, że jednak będzie z Renatą. Po pierwsze bo tak jest najlogicznej. a po drugie fajnie będzie można przedstawic reakcje dzieci na nową sytuację.
Moja super Agatka kradnie wszystkim pieniądzę, nie rozumiem dlaczego
A co do pozytywnych aspektów w serialu których jest mnóstwo.
To bardzo cieszę się, że znowu jest Ksawery i mniemam, że będzie miał wątek z Kasią. Super!. Wogóle bardzo się ucieszyłem jak go zobaczyłem w ostatnim odcinku. I tak pomyślałem, ze moze by z Kasią by tworzyli fajną parę. Wiadomo, ze to drań i pewnie tak scenarzyści go teraz również zaprezentują, ale takie moje nadzieje. A Mary pewnie więzi Sama
Bardzo ciekawe odcinki były w wątku rodzin Zwoleńskich i Marczaków. Ta cała tajemnica o Magdzie.Super!
Justyna i Norbert lepiej aby się rozeszli. Wydaje mi się, że w serialu w parze przynajmniej jedna osoba powinna byc"kolorowa" a oni sa oboje mdli i źle się ich ogląda.
Nowa postac Róża -żona Zdzisia jest super
Moja super Agatka kradnie wszystkim pieniądzę, nie rozumiem dlaczego
A co do pozytywnych aspektów w serialu których jest mnóstwo.
To bardzo cieszę się, że znowu jest Ksawery i mniemam, że będzie miał wątek z Kasią. Super!. Wogóle bardzo się ucieszyłem jak go zobaczyłem w ostatnim odcinku. I tak pomyślałem, ze moze by z Kasią by tworzyli fajną parę. Wiadomo, ze to drań i pewnie tak scenarzyści go teraz również zaprezentują, ale takie moje nadzieje. A Mary pewnie więzi Sama
Bardzo ciekawe odcinki były w wątku rodzin Zwoleńskich i Marczaków. Ta cała tajemnica o Magdzie.Super!
Justyna i Norbert lepiej aby się rozeszli. Wydaje mi się, że w serialu w parze przynajmniej jedna osoba powinna byc"kolorowa" a oni sa oboje mdli i źle się ich ogląda.
Nowa postac Róża -żona Zdzisia jest super
- Marek Forrester
Tkk uważasz ,że Ksawery zasługuje na Kasię
Zdecydowanie nie! Pamiętasz co zrobił Malwinie, pomógł rozbić jej małżeństwo... Próbował uwieść Julię, on nie jest odpowiednim facetem dla Kasi...
TY
Może faktycznie Mary zrobiła coś Samowi, niby dlaczego tak nagle zmieniłby front swoich uczuć... Może coś w tym jest 
TY
Nobody does it better
Ksawery i Kasia pasują do siebie , przynajmniej wizualnie.Marek Forrester pisze:Tkk uważasz ,że Ksawery zasługuje na KasięZdecydowanie nie! Pamiętasz co zrobił Malwinie, pomógł rozbić jej małżeństwo... Próbował uwieść Julię, on nie jest odpowiednim facetem dla Kasi...
Ksawery nie jest taki zły tylko "dla samozadowolenia" próbuje uwieśc kobiety, które sobie wyznacza za cel i do tego dąży za wszelką cenę, aby było co to nie on. A co będzie jak się naprawdę zakochana? Nie mówię, że od razu musiałby byc z Kasią, ale chciałbym oglądac go jako męża, ojca itp kiedys w przyszłości.
Jasne , że nie powinien robic tej szpoki ze zdjęciami i przesłac je Jarkowi, ale to małżeństwo i tak właściwie nigdy nie istniało, choc oczywiście nie z jego punktu widzenia, tylko z naszego.
Jeszcze co do pary Kasia & Sam to po powrocie z podróży do okoła świata i tak się cały czas kłócili, nie mieli fajnych scen, dlatego jako para już mi są obojętni , a kiedyś to była moja ulubiona, oczywiście zaraz po Marcie i Piotrze.
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Primok, mówisz poważnie?
Klara to marna mdła postac. Rozszerzając wypowiedz Marka można dodac , że jest nieodpowiedzialna, chciała pojsc do słabszego liceum aby chodzic z chłopakiem, straciła dziewictwo w I liceum, no i traktuje matkę jak córkę.
Iza w ciązy
Ale z Rafałem
Skończyła się właśnie jedna walka o dziecko w serialu, zacznie się nowa. Tylko czy Iza donosi ciązę , bo Rafał w każdej chwili może ją zbic na kwaśne jabłko.
Ja nie wierze wprzemianę Rafała. Moja ulubiona para Marta i Piotr taka szczęśliwa, a nawet jak się kłócą to uwielbiam ich docinki i godzenia się. Np tekst Piotra, że to nowe czasopismo Marty to szmatławiec dla gupich bab.
Taka fajn para była z Sama i Kasii, ale ja zniszczyli. No jeszcze można dodac Jadzię i Stefana i dzisiejszą liste prac na święta
Jadzia to ma pomysły, ale chyba szykuja się kłopoty Stefanowi 
Klara to marna mdła postac. Rozszerzając wypowiedz Marka można dodac , że jest nieodpowiedzialna, chciała pojsc do słabszego liceum aby chodzic z chłopakiem, straciła dziewictwo w I liceum, no i traktuje matkę jak córkę.
Iza w ciązy