Dokładnie podzielam Twoja opinię! Na Wspólnej jest o wiele lepsze chociaż trwa krócej ;/bb-alexander pisze:Gerjdar??
Ale nie wiem czy widzieliście go w Klanie, zawsze wydawało mi się ,że jest homo. A w MjM jeszcze go nie widziałe.
Martin ja też kiedyś musiałem obejrzeć jeden odcinek, masakra, ciągłe "miączenie" tych aktorów robi się straszne. Jedna płacze, druga dowiaduje sie ,że jej synek wyjeżdza z ojcem, okropność, nie lubie tego....
M jak miłość
-
Ryan Lavery
Nowy bohater! Wspaniale! hhehe...111110000% wiedziłaem, że ten koleś co uratował telefon Muchy TsCe TsCe bedzie ich nowym lokatorem i bedzie mial romans z insektem!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
King!!!!!!!!!!! Ja centralnie tak samo myślałem!!!!! Od razu miałem podejrzenie,że nowym lokatorem okaże się komórkowy wybawca!Kingsajz pisze:Nowy bohater! Wspaniale! hhehe...111110000% wiedziłaem, że ten koleś co uratował telefon Muchy TsCe TsCe bedzie ich nowym lokatorem i bedzie mial romans z insektem!!
If you can't beat them, join them...
Ale to musi byc jakiś himen, ze tak szybko się pozbierał z tej krwwwwawej rany!
Uszy pewnie symbolizują skrzydła Muchy. 
- Marek Forrester
Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić. 
Chętnie bym to uczyniła,ale moim jedynym argumentem jest:nonsens.I nie powiedziałabym,ze on śpiewa seksownieThorne pisze:Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić.
To akurat jest nie do obalenia. Widocznie nie wsłuchiwałaś się nigdy za szczególnie w jego wokal. Te wszelkie stawki brzmią prowokacyjnie (że tak określę)...Ireth pisze:Chętnie bym to uczyniła,ale moim jedynym argumentem jest:nonsens.I nie powiedziałabym,ze on śpiewa seksownieThorne pisze:Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić.