M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

bb-alexander pisze:Gerjdar??
Ale nie wiem czy widzieliście go w Klanie, zawsze wydawało mi się ,że jest homo. A w MjM jeszcze go nie widziałe.

Martin ja też kiedyś musiałem obejrzeć jeden odcinek, masakra, ciągłe "miączenie" tych aktorów robi się straszne. Jedna płacze, druga dowiaduje sie ,że jej synek wyjeżdza z ojcem, okropność, nie lubie tego....
Dokładnie podzielam Twoja opinię! Na Wspólnej jest o wiele lepsze chociaż trwa krócej ;/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Nowy bohater! Wspaniale! hhehe...111110000% wiedziłaem, że ten koleś co uratował telefon Muchy TsCe TsCe bedzie ich nowym lokatorem i bedzie mial romans z insektem!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Martin - fan Bree pisze:Wygląda mi na geja z wyglądu.. Dam 50 zł, że prywatnie jest gejem... :mrgreen:
Serio, dasz? :mrgreen:
Na jakiej podstawie tak sądzisz? ::chytry::

Ah, wreszcie widzę fajnego chłopaka w MjM który może wyprowadzi na ludzi Magdę.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Kingsajz pisze:Nowy bohater! Wspaniale! hhehe...111110000% wiedziłaem, że ten koleś co uratował telefon Muchy TsCe TsCe bedzie ich nowym lokatorem i bedzie mial romans z insektem!!
King!!!!!!!!!!! Ja centralnie tak samo myślałem!!!!! Od razu miałem podejrzenie,że nowym lokatorem okaże się komórkowy wybawca!
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ale to musi byc jakiś himen, ze tak szybko się pozbierał z tej krwwwwawej rany!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

a czemu Madzi juz 2 raz daja kolesia z odstającymi uszami?? Inni nie zgłaszają sie na castingi czy co?
Awatar użytkownika
Kingsajz

Uszy pewnie symbolizują skrzydła Muchy. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A jak się sprawuje ten nowy lokator?? Chyba obejrze jakiś jeden odcinek.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Mnie się podoba, godnie zastępuje Kamila. Fajnie że w przyszłości ma być z Madzią. Lepiej do niej pasuje niż Jerzy.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Martin - fan Bree pisze:Wygląda mi na geja z wyglądu.. Dam 50 zł, że prywatnie jest gejem... :mrgreen:
W sumie nie widziałam go jeszcze w serialu ale na fotkach rzeczywiście gejowo troche wygląda :mrgreen:
Awatar użytkownika
Thorne

Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Thorne pisze:Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić. ::jezyk::
Chętnie bym to uczyniła,ale moim jedynym argumentem jest:nonsens.I nie powiedziałabym,ze on śpiewa seksownie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Thorne

Ireth pisze:
Thorne pisze:Tak abstrahując: nałogowo ostatnio słucham George'a Michael'a,zwł. album "Faith" i doszedłem do wniosku,że gdyby George nie był gejem,nie śpiewałby tak wspaniale i seksownie. Jego orientacja czyni go takim artystą/ Ale to tylko mój wniosek,który zawsze może ktoś obalić. ::jezyk::
Chętnie bym to uczyniła,ale moim jedynym argumentem jest:nonsens.I nie powiedziałabym,ze on śpiewa seksownie ::kwasny::
To akurat jest nie do obalenia. Widocznie nie wsłuchiwałaś się nigdy za szczególnie w jego wokal. Te wszelkie stawki brzmią prowokacyjnie (że tak określę)...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Thorne, do tematu "Muzyka" z takimi przemyśleniami :P
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Moim zdaniem "M jak Miłość" jest beznadziejnym serialem. Postaci są zbyt krystaliczne. Akcja jest żadna. Beznadzieja!
ODPOWIEDZ