Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Obejrzałem sobie ostatni na NBC odcinek Passions.

Mała Endora została porwana przez jakieś potwory. Dlaczego i kim one są ?

Jakiś stary dziad pilotem doprowadził Fancy do bólu głowy, a następnie do krwawienia nosa ::ysz:: Niedobrze...

Mały Ethan nie jest aż taki mały ::ysz:: To stary chłop. Ale dziecko, które Gwen pokazała Ethan'owi, było małe ::jezyk:: Co to za niemowlak ?

Passions jest niewiarygodnie kiczowate, ale ja lubię kicz ::jezyk:: Wie ktoś jaki jest budżet tego serialu ? ::krzyw::

P.S. O co chodziło z tym murzynem przebranym za kobietę ?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Alexander pisze:Ciekaw jestem jak będą wyglądać odcinki w DirecTV :)
Podobno format ma się zmienić. Eric powiedział, że wątki mają toczyć się szybciej, a jedna z pań, która pracuje przy scenariuszu wyjaśniła, że w 101 będzie obowiązywała większa cenzura niż dotychczas w NBC. Ciekawe... Jest już też nowe promo emitowane co chwila na 101. Eric jest przezabawny. To samo z Lizą, Heidi, Juliet i Emily. :serce: I jest w nim Pretty i Esme. McKenzie (Sheridan) wygląda wręcz bosko...a Melinda (Pretty) - aaah! zapiera dech w piersiach jej piękność i delikatna kobiecość. Przy okazji, w tej czerwono/różowej sukience chyba już była na antenie. ::cojest::

http://youtube.com/watch?v=Pna9yyg4dr4

Przeraża mnie tylko, że tak malutkie grono aktorów przeszło dalej.. Chociaż jako recurring actors nadal są Daphnee Duplaix Samuel (Valerie), ten co gra Vincenta, Andrea Evans i Danica Stewart. :D
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

To ja tak może napisze, jako ze jestem nowy dopiero i nie zdarzyłem sie wypowiedzieć...
Passions... Z całym szacunkiem, ale moje poważanie dla tej soapki plasuje sie w dolnych sferach stanów niższych. Ja rozumiem, ze soap opera fantasy? Z tym budżetem?
Widziałem ja jeden odcinek. A raczej 2/3 odcinka, gdyż nie dotrwałem do końca.
I stwierdzam, ze zdecydowanie wole 'normalne' soapki. Po prostu PSNS nie przypadły mi do gustu, zresztą tak samo jak druga soap opera NBC, DOOL. Dochodzę do wniosku, iż NBC ma słabe opery mydlane. :twisted:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Bo NBC zatrudnilo tego palanta JERka i zepsul im obie soapki!! Nie wiem jak on w ogole dostal ta fuche przy takim "talencie" do pisania scenariuszy.

Co do Passions to ja zawsze ogladalam ten serial ze wzgledu na moja ulubiona pare, czyli Luisa i Sheridan. Natomiast teraz kiedy ten watek zostal brutalnie zniszczony to naprawde czasem mi sie odechciewa ogladac tego serialu. Zreszta zwykle i tak nie ogladam, tylko przewijam zeby zobaczyc co sie dzialo w odcinku, bo obejrzenie odcinka w calosci to dla mnie strata czasu, gdyz wszystko sie tak niemilosiernie wlecze. Coz, moze jak Passions bedzie w DirectTV to sie coz zmieni. Oby!!!

A co do DOOL to tez sie robi coraz wolniejsze (bo watki sa fajne tylko za bardzo sie wloka), ale ten serial ogladam juz od wielu lat, wiec na pewno nadal bede ogladac.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Podobno Kenzie ma wystąpić na dniach w Today's show i opowiedzieć o zmianach jakie czekają w "PSNS". A Liza Huber na swoim forum podziękowała wszystkim za lata wsparcia i lojalności tym, którzy nie mogą już dłużej oglądać serialu.. Kochana jest. :serce:

Natomiast piosenka z tego promo z DTV powyżej to Erasure "Always". Gorąco polecam! Świetny tekst. :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

To bede musiala pilnowac kiedy Kenzie bedzie w Today Show. Jakbyscie znali konkretna date to dajcie znac!! :)

Niestety nie mialam jeszcze okazji obejrzec ostatnich odcinkow, bo na razie jade GH z zeszlego tygodnia :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wiele emocji w ostatnich odcinkach... Gwen i tajemniczy mężczyzna którym okazało się dziecko... Ethan w końcu budzi się ze śpiączki a Theresa wyznaje prawdę... Vincent jest Valerią a Valeria Vincentem... Sheridan jest okropna i bez skrupułów ale Marty żyje to najważniejsze... Zastrzelenie Foxa tragiczne, najgorsza scena ever... I biedna Whitney tak mi jej szkoda...

[*][/size][/b]
:(
Passions na NBC umarło...
Zmartwychwstanie już 17 września na DirecTV i mam nadzieje ,że wiele się zmieni już nie mogę doczekać się zmian i nowych odcinków :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja bym chciala, zeby sie zmienila Sheridan i zeby powrocila Shuis magic!! Jejku, jak ja kochalam ta pare, a teraz wszystko zniszczyli :(

Aha, zapomnialam powiedziec, ze sliczny byl montaz z Whitney i Theresa, az sie wzruszylam normalnie :D

Ja juz chce 17 wrzesnia!!!
Mikao6

I teraz tylko pozostaje miec nadzieje, ze w jakiś sposób dzięki nowej ekipie Passions wyjdzie z dołka... Bo ostatnie wyniki oglądalności są po prostu kiepskie jak nigdy. 8)
Moze 17-ego zerknę na ten nowy odcinek z DirectTV. :)
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Teraz nawet jak Passions sie zmieni na lepsze to ogladalnosc i tak moze pojsc w dol, bo jednak DirecTV ma duzo mniej odbiorcow niz NBC... Bedzie trzeba sie przygladac temu co sie dzieje :D
GL Forever

Mam pytanie. Passions w DirectTV będzie w primetime czy daytimie ?

No i wiadomo, że oglądalnośc może pójśc w dół. DirectTV odbiera chyba tylko 17, albo 16 milionów amerykanów.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

GL forever pisze:Mam pytanie. Passions w DirectTV będzie w primetime czy daytimie ?
Daytime. I chyba nawet bedzie lecialo o tej samej porze co na NBC, ale tego na 100% nie jestem pewna.
GL Forever

Liason-fanka pisze:
GL forever pisze:Mam pytanie. Passions w DirectTV będzie w primetime czy daytimie ?
Daytime. I chyba nawet bedzie lecialo o tej samej porze co na NBC, ale tego na 100% nie jestem pewna.
O, ludziki. To w ogóle Passions będzie mało ludzi oglądało :? Skoro daytime i do tego w sieci, którą odbiera 17 milionów amerykańców, to za dużo ludzi Passions nie będzie oglądało :( Passions teraz musi miec na prawdę dobre i wciągające wątki, żeby miec jakiś w miarę porządny poziom oglądalności.
Mikao6

Soap opera s-f na kanale, który odbiera 17 milionów amerykanów i do tego w tym samym czasie co na NBC? To sie równa jeszcze większej porażce niż było na NBC. Jak tak dalej pojdzie to następnego roku nie przetrwają. :?
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Chyba nie rozumiecie podstawowej rzeczy , że DirectTV będzie zadowolony z o wiele mniejszej oglądalność PSNS np 0,5 mln. Nie ma takich wygórowanych oczekiwań jak NBC
I może tam ten serial polecieć jeszcze bardzo długo
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ