M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Widzieliście na stronie MjakM odpowiedników naszych bohaterów w rosyjskiej wersji??Dla mnie lepszy Marek, Hanka Marta tez niezła. I taki słodziutki Łukasz :serce: ;). ALe nie zamieniłabym ich na naszych aktorów...Najgorsza chyba Gośka...Nie przypomina naszej Asi Koroniewskiej
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tutaj pani Łepkowska się nie popisała... Przecież ta modlitwa Hanki i Basi wyglądała jak scena modlących się Taylor i Ridge'a ::ke::

Wg mnie to Łepkowska po prostu ogląda MNS i czerpie z niej pomysły mówiąc, że Moda "odmóżdża" ::ke:: ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten koncert był nawet fajny. Podobało mi sie wykonanie tytułowej pisenki. Po tym koncercie uświadomiłem sobie że ten serial jest najlepszy z tych co oglądam.
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

No a ja niestety nie mogłam oglądać koncertu M jak Miłość :( . Mam nadzieję, ze dużo mnie nie ominęło ... :( :(
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dawno temu Marek wspominał, że przydałoby się zatrudnić kogoś do pomocy rolikom przy wypełnianiu wniosków o dofinansowania. Na Boże Narodzenie z kolei Jola i Marisz poznali się, coś zaiskrzyło... Tylko czemu to się tak wlecze? Teraz jeszcze wątek Marka. Ci czekający na Miłość w MjM muszą być cierpliwi :P .
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja mam dość tych porwań, zaginięć, szukania itp...Ostatnio wszędzie to - zaczęło się od mody, potem PM, teraz MjM;/
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Ten wątek z Markiem jest już nudny...Za długo się cackają z tym szukaniem. A to omdlenie Hanki ::plask wczolo: ...Noi teraz prawie cała akcja skupiła się na zaginięciu Marka :ziewam: Coś Gośki nie ma.I Marzeny i Kuby...Ale mówiłam że Julka to córka mecenasa ::ok:: ;) ;) ogólnie lubię czytac spoilery, ale nic więcej już nie zdradzę... ::krzyw:: Powinien się pojawic jakis nowy wątek u studentów.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pani Łepkowska wzięła się za pisanie nowego serialu dla TVP. Zdjęcia ruszają po 20 czerwca. Będzie on opowiadał historię jakiś studentów, którzy przyjechali do Warszawy. A tytuł będzie coś tam o szczęściu, już zapomniałem jaki ::jezyk::
Był na ten temat artykuł w Dzienniku. Łepkowska powiedziała, że napisała już serial o miłości, teraz napisze serial o szczęściu ::cojest:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Lizzy

To będzie nuuda :ziewam: :ziewam: :ziewam: A tak a propo przecież miłosc to przede wszystkim szczeście ;)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Damians pisze:Pani Łepkowska wzięła się za pisanie nowego serialu dla TVP. Zdjęcia ruszają po 20 czerwca. Będzie on opowiadał historię jakiś studentów, którzy przyjechali do Warszawy. A tytuł będzie coś tam o szczęściu, już zapomniałem jaki ::jezyk::
Był na ten temat artykuł w Dzienniku. Łepkowska powiedziała, że napisała już serial o miłości, teraz napisze serial o szczęściu ::cojest:: ::jezyk::
To ma być bardzo podobnege do MJM, także niczym nowym nas ten serial nie zaskoczy ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Oglądałam wczoraj z doskoku fragment powtórki i o co chodzi z tym, że Marek był w nocy w domu????
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Musiało Ci się przewidzieć :shock: . Ja nic takiego nie pamiętam...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Z tego co widziałam to było podczas rozmowy Basi z Jolką, i któraś z nich tak powiedziała. Ale być może mi się przywidziało, nie wykluczam:)
Sad but true
Ally

Post autor: Ally »

To Hanka swirowala do tego stopnia ze wmowila sobie ze w nocy Marek byl w sypialni bo lozko po jego stronie bylo cieple, czy jakos tak.
W rzeczywistosci Marka w domu nie bylo, a Hania po prostu traci zmysly powoli.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Forum z linkami do odcinków Ljubov kak Ljubov (przez emule). Tam już mają 300 odcinków! :roll: A u nas ledwo 500...

http://www.kassel4russian.info/forum/vi ... 8b9aae9fac
Nobody does it better
ODPOWIEDZ