Widzieliście na stronie MjakM odpowiedników naszych bohaterów w rosyjskiej wersji??Dla mnie lepszy Marek, Hanka Marta tez niezła. I taki słodziutki Łukasz . ALe nie zamieniłabym ich na naszych aktorów...Najgorsza chyba Gośka...Nie przypomina naszej Asi Koroniewskiej
Ten koncert był nawet fajny. Podobało mi sie wykonanie tytułowej pisenki. Po tym koncercie uświadomiłem sobie że ten serial jest najlepszy z tych co oglądam.
Dawno temu Marek wspominał, że przydałoby się zatrudnić kogoś do pomocy rolikom przy wypełnianiu wniosków o dofinansowania. Na Boże Narodzenie z kolei Jola i Marisz poznali się, coś zaiskrzyło... Tylko czemu to się tak wlecze? Teraz jeszcze wątek Marka. Ci czekający na Miłość w MjM muszą być cierpliwi .
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ten wątek z Markiem jest już nudny...Za długo się cackają z tym szukaniem. A to omdlenie Hanki ...Noi teraz prawie cała akcja skupiła się na zaginięciu Marka Coś Gośki nie ma.I Marzeny i Kuby...Ale mówiłam że Julka to córka mecenasa ogólnie lubię czytac spoilery, ale nic więcej już nie zdradzę... Powinien się pojawic jakis nowy wątek u studentów.
Pani Łepkowska wzięła się za pisanie nowego serialu dla TVP. Zdjęcia ruszają po 20 czerwca. Będzie on opowiadał historię jakiś studentów, którzy przyjechali do Warszawy. A tytuł będzie coś tam o szczęściu, już zapomniałem jaki
Był na ten temat artykuł w Dzienniku. Łepkowska powiedziała, że napisała już serial o miłości, teraz napisze serial o szczęściu
Damians pisze:Pani Łepkowska wzięła się za pisanie nowego serialu dla TVP. Zdjęcia ruszają po 20 czerwca. Będzie on opowiadał historię jakiś studentów, którzy przyjechali do Warszawy. A tytuł będzie coś tam o szczęściu, już zapomniałem jaki
Był na ten temat artykuł w Dzienniku. Łepkowska powiedziała, że napisała już serial o miłości, teraz napisze serial o szczęściu
To ma być bardzo podobnege do MJM, także niczym nowym nas ten serial nie zaskoczy
To Hanka swirowala do tego stopnia ze wmowila sobie ze w nocy Marek byl w sypialni bo lozko po jego stronie bylo cieple, czy jakos tak.
W rzeczywistosci Marka w domu nie bylo, a Hania po prostu traci zmysly powoli.