Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bartek pisze:Super, dziękujemy za wyjaśnienia.
Śmialiśmy się dziś z żoną, że aktor grający Cartera musi chyba czuć się zażenowany za każdym razem, gdy jest na planie. Jego postać, kwestie, które wypowiada - tragedia.
Co ciekawe aktor grający Cartera, czyli Lawrence Saint-Victor sam napisał scenariusz do dwóch odcinków B&B z 2015 roku. Oba są już u nas dostępne. To odcinki 6995 i 7016. W tym pierwszym aktor też wystąpił.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
nołbady

Post autor: nołbady »

Zastanawia mnie, dlaczego Carter pomaga Mayi, np. teraz z Nicole. Przecież wcześniej trafnie ją podsumowywał, a teraz jak gdyby nic jej pomaga. Wystarczy, że zobaczył ją spanikowaną i bez chwili zastanowienia rzucił się do pomocy. Żałosne i denerwujące. Czyżby nadal coś do niej czuł? Nie pojmuję takiego zachowania. Mam tylko nadzieję, że Nicole nie da za wygraną i w końcu wyjawi sekret Mayi, inaczej będę bardzo rozczarowany...
Ostatnio zmieniony 2019-01-04, 14:51 przez nołbady, łącznie zmieniany 1 raz.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Mnie się nawet jej zrobiło żal. Niefajnie jest być szantażowanym. Z drugiej jednak strony ma to wszystko na własne życzenie, ponieważ gdyby od samego początku była szczera - nie byłoby sprawy.
Nie pochwalam zachowania Nicole, szantaż to żadne wyjście. Ale ładna jest skubana:)

Rozumiem również, że pijąca blondyna była kiedyś z Billem? Miałem wrażenie, że zazdrościła siostrze tego, że została jego żoną. Dlatego pije tak?
nołbady

Dobrze, że Maya jest szantażowana. Przecież ona leci na kasę, z Carterem była z braku laku, a zawsze marzyła o takim życiu jak Forresterowie. Boi się, że kiedy Nicole wyjawi jej sekret, to Rick ją zostawi i straci dostatnie życie. Pomagałbyś byłej, która zostawiła cię dla bogatszego?
Martin Rode

Nie pomagałbym, nie chciałbym mieć z tą osobą nic wspólnego. Mimo wszystko nie pochwalam zachowania Nicole.
nołbady

Ja pochwalam. Zbyt szarogęsi się w rezydencji Forresterów, udaje wielką damę, a jeszcze niedawno była nikim. Dobrze, że ktoś jej zdjął ten uśmieszek. Ona też mogłaby być bardziej gościnna dla swojej siostry, a nie tak ją traktować.
Ostatnio zmieniony 2019-01-04, 23:13 przez nołbady, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bartek pisze:Rozumiem również, że pijąca blondyna była kiedyś z Billem?
Miała wyjść za Billa, była z nim nawet w ciąży, którą pomyliła z... menopauzą :lol:
Ale nie martw się, wątek był tak długi, że nie będę już spamował Was zwiastunami.

Co do bieżących odcinków, też zwróciliście uwagę, że wczorajsza rozmowa Katie i Ridge'a oraz długa rozmowa Cartera i Ricka przy okazji papierów rozwodowych, była ewidentnie dopisana na szybko? Linsey Godfrey zniknęła nagle z planu, więc trzeba była czymś zastąpić sceny z Caroline ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nicole od początku skradła moje serce. Fajna postać i bardzo ładna aktorka. Dobrze, że miesza w życiu Mayi.

Zachowania Cartera wobec Mayi też nie rozumiem. Najwidoczniej coś jeszcze do niej czuje.
Co do bieżących odcinków, też zwróciliście uwagę, że wczorajsza rozmowa Katie i Ridge'a oraz długa rozmowa Cartera i Ricka przy okazji papierów rozwodowych, była ewidentnie dopisana na szybko? Linsey Godfrey zniknęła nagle z planu, więc trzeba była czymś zastąpić sceny z Caroline
Mareczku, rzeczywiście, tak mogło być. Szkoda Linsey. Caroline to druga moja ulubiona żeńska postać obecnie. Ridge dobrze zrobił wymieniając nudziarę Katie na młodszą, fajniejszą, zdolną Caroline.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Dobrze, że Brooke zdała sobie sprawę ze swojego problemu z nadużywaniem alkoholu i poszła na terapię grupową. Może to, że na zajęciach jest też Deacon zbliży ich do siebie i zmieni decyzję co do ślubu z Quinn.

Widać, że nowa bohaterka Nicole ma jakiś hak na swoją siostrę. Wszyscy w firmie zauważyli, że coś jest nie tak między nimi i biedna Maya musiała aż prosić Cartera o pomoc w znalezieniu czegoś na Nicole. Jestem bardzo ciekaw dalszego rozwoju sytuacji.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
nołbady

Bartek pisze:W ogóle dla mojej żony jest Maya jakaś taka męska.
Twoja żona trafiła w punkt :lol: Odcinek 7038 wiele wyjaśni.
Martin Rode

No tego to akurat się nie spodziewałem. Anka na koniec odcinka krzyknęła: ha, wiedziałam!! :)
Ja nie wiedzę akurat w niej faceta, ale może ja się nie znam. Takie to jakoś na siłę zrobione. Jeśli to, co powiedziała Nicole, naprawdę oznacza to, co ma oznaczać, to mamy z Anką bekę:)
Rick sypia z facetem. Już widzę jego minę. Pewnie wyleci na zbity pysk :) Ja bym tak zrobił. Nie wiem w sumie jak bym się zachował, ale byłbym bliski zwymiotowała, gdybym dowiedział się. Trochę trudno mi sobie to wyobrazić, bo nie rozumiem, jak facet może nie rozpoznać, gdy dzieje się akcja w łóżku. No ale okay:) Może się nie znam.
Co innego, gdyby mu powiedziała od razu - wtedy mógłby podjąć decyzje. Niestety nie dała mu tej możliwości.

A co Wy myślicie w ogóle o osobach, które zmieniły płeć ?

Brak akceptacji swojego ciała i usilna zmiana płci wydaje mi się, że podpada pod jakieś zaburzenie psychiczne. Dobra, może w jakimś małym procencie są ludzie, którzy mają mózg płci przeciwnej, ale w większości przypadków problem raczej leży gdzieś indziej.

Jeszcze chciałem dodać, że resztka wątków jest totalnie nudna. Pijąca Brooke to nic nadzwyczajnego, a reszta jeszcze to omawia.
Jej pyzata siostra wróciła z miesiąca miodowego, 3 odcinki o tym gada. Istny Klan :)
Ostatnio zmieniony 2019-01-08, 00:55 przez Martin Rode, łącznie zmieniany 1 raz.
nołbady

Bartek pisze:Rick sypia z facetem. Już widzę jego minę. Pewnie wyleci na zbity pysk :)
Marzę o tym, ale pewnie nic z tego. Dowie się, trochę się poboczy i przeprosi, że tak zareagował. Wiesz, jakie larum podniosłoby się w USA, gdyby Rick wywalił na zbity pysk transseksualistkę, w dodatku Murzynkę? Trąbiliby, że w telewizji promuje się nietolerancję wobec mniejszości. Nawet taki kozak jak Bill Spencer z łatwością zaakceptował to, że jego siostra jest lesbijką :lol:
Martin Rode

Fakt - o tym nie pomyślałem.
W takim razie już sobie wyobrażam, ile to będzie trwało. Mniemam, że teraz każdy po kolei będzie się dowiadywał, a sam zainteresowany zostanie oświecony na samym końcu i zaakceptuje bez niczego.
Wątek do dupy, jeśli każdy będzie to akceptować bez problemu.
No może Brooke sobie łyknie, jak się dowie, że jej syn sypia z kolesiem.

Szkoda, że nie ma Siwej, pewnie walnęłaby coś w swoim stylu, że ma chłoptaś spadać na swoje osiedle:)

A biedna Aly robiła mu jeszcze masaż stóp :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dobrze, że sekret Mai wreszcie wyszedł na jaw, bo już nie trzeba kryć się z tym przed niespoilerowcami ::chytry:: Co by nie mówić, jest to duży zwrot akcji i dawno niczego tak szokującego nie było. Ja jestem bardzo na tak, bo brakowało mi w MNS czegokolwiek kontrowersyjnego, a a to niewątpliwie takie jest. Kluczowe będzie jednak poprowadzenie tego dalej, a jak wiadomo, Bell ma tendencję do psucia wątków z potencjałem - właśnie przez dziwne gusta amerykańskiej widowni.
Bartek pisze:Jej pyzata siostra wróciła z miesiąca miodowego, 3 odcinki o tym gada.
Tak jak pisałem, jestem niemal pewien, że te idiotyczne sceny to efekt nagłej nieobecności Caroline. Nie wiedzę powodu, żeby Katie odwiedzała Ridge'a (po rozstaniu), ani tym bardziej Ricka :shock: A, że Heather Tom jest ulubienicą Bella, to dostała więcej scen i $$ ::loll::
Bartek pisze:Pijąca Brooke to nic nadzwyczajnego
Mnie też rozczarował ten wątek, ale głównie przez to, że nic więcej się w nim nie dzieje. Brooke zmienia jedynie ubrania, ciągle pije w domu i ciągle odwiedza ją Deacon. Powinna jakoś skompromitować firmę na pokazie, albo coś :lol:
nołbady pisze:Nawet taki kozak jak Bill Spencer z łatwością zaakceptował to, że jego siostra jest lesbijką
Tu akurat nie widzę niczego dziwnego. Bill nienawidził ojca, więc zaakceptował orientację Karen choćby dlatego, by zrobić mu na złość :P
nołbady

Bartek pisze:Szkoda, że nie ma Siwej, pewnie walnęłaby coś w swoim stylu, że ma chłoptaś spadać na swoje osiedle:)
Masz na myśli Stephanie? Oj tak, bardzo jej brakuje, szczególnie teraz kiedy Rick i Maya szarogęszą się w posiadłości Forresterów. Stefka na pewno by ustawiła tę blacharę do pionu. Liczę na to, że jeszcze nastaną dla nich chude czasy, zwłaszcza dla Mayi, która niesamowicie mnie irytuje.
Bartek pisze:Wątek do dupy, jeśli każdy będzie to akceptować bez problemu.
Po mojemu ten wątek jest po to, by być na czasie i pokazać taką osobę jak Myron/Maya. Na pewno każdy to zaakceptuje z wisienką na wierzchu, bo jakżeby inaczej.
Mareczek pisze:Tu akurat nie widzę niczego dziwnego. Bill nienawidził ojca, więc zaakceptował orientację Karen choćby dlatego, by zrobić mu na złość :P
Ale chociaż byłoby ciekawiej, a wyszło jak zwykle - poprawnie politycznie :)
ODPOWIEDZ