Niestety nie, bo cały odcinek ma ponad 250 MB i serwer tego nie udźwignie.Ireth pisze:B@r nasz forumowy cudotwórcoCzy dałoby się gdzieś wrzucić całe odcinki desperatek-nie dzisiejsze tylko z poprzedniego tygodnia????Bardzo ale to bardzo mi na tym zależy
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Ja jestem pełen podziwu dla Polsatu, ponieważ dzis znowu byly dwa odcinki. Jestesmy do tyłu tylko 8 odcinków. Poza tym USA emituje GNW nieregularnie, wiec ta odleglosc pomiędzy naszymi odcinkami, a z USA bedzie sie zmieniac. Jednak juz za tydzien bedzie tylko jeden epizod na Polsacie, a w USA nadal cicho co do 17 epizodu!! wrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Marcia Cross jutro(25.03) obchodzi urodziny.
Kochana Marcio!
Z okazji Twoich urodzin piszę do Ciebie parę słów. Przede wszystkim żyj długo i w zdrowiu. To najważniejsze. Niech Twój związek z Tomem ułoży się nader pomyślnie, albowiem wiem, jak bardzo rozpaczałaś po smierci Richarda. Sama mówisz - życie zaczyna się po czterdziestce a świętujesz już swoje 44 urodziny.... więc wszystko dopiero przed nami...
Graj w serialu nadal tak dobrze zdesperowaną gospodynię, bo to ty najbardziej taka jesteś. Kreuj tak wspaniale dalej postać wspaniałej matki i perfekcyjnej żony Bree Van de kamp zamieszkującej w niebieskiej rezydencji przy Wisteria Lane....
Oddany Bartek...
Chyba nie przesadziłem co....
Pozdr.
Kochana Marcio!
Z okazji Twoich urodzin piszę do Ciebie parę słów. Przede wszystkim żyj długo i w zdrowiu. To najważniejsze. Niech Twój związek z Tomem ułoży się nader pomyślnie, albowiem wiem, jak bardzo rozpaczałaś po smierci Richarda. Sama mówisz - życie zaczyna się po czterdziestce a świętujesz już swoje 44 urodziny.... więc wszystko dopiero przed nami...
Graj w serialu nadal tak dobrze zdesperowaną gospodynię, bo to ty najbardziej taka jesteś. Kreuj tak wspaniale dalej postać wspaniałej matki i perfekcyjnej żony Bree Van de kamp zamieszkującej w niebieskiej rezydencji przy Wisteria Lane....
Oddany Bartek...
Chyba nie przesadziłem co....
Pozdr.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
obejrzalam ostatnio jeden odcinek (nie do konca) i nie podoba mi sie : P moze dlatego ze nie wiem o co chodzi.. ale jak dla mnie typowy serialik USA i zadnego aktora sexownego nie bylo
: P łe :]
: P łe :]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
- Adex-fan Brooke
Od tej serii to już uwielbiam wszystkie sceny z Lynette -zawsze tyle śmiechu Ona jest super. Cała jej rodzinka jest fajna -Tom najlepsza męska postać.
Za to Georgea to nie mogę znieść -mam nadzieję że Bree z dziećmi dadzą mu popalić za to wszystko co zrobił. Marcia jest z odcinka na odcinek coraz ładniejsza
Mógłby ktoś dać video z drugiego pogrzebu Rexa oraz upadek Gabrielle ze schodów?
A no właśnie coraz ciekawiej z nową rodzinką...
Za to Georgea to nie mogę znieść -mam nadzieję że Bree z dziećmi dadzą mu popalić za to wszystko co zrobił. Marcia jest z odcinka na odcinek coraz ładniejsza
Mógłby ktoś dać video z drugiego pogrzebu Rexa oraz upadek Gabrielle ze schodów?
A no właśnie coraz ciekawiej z nową rodzinką...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r, czy mógłbyś zamieścić video z drugiego czwartkowego odcinka - chciałbym całe zakończenie jak Mary Alice opowiada o świetle i ciemności(to z Betty i paluszkiem na ustach). Bardzo proszę, nie zdążyłem spisać sobie sentencji...

Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Wczorajsze odcinki były SUPER
.Lynneten jest boska,po prostu ta babka wymiata
Sceny z Gaby też bardzo mi się podobały
Bree wygląda lepiej w takich włosach jak ma teraz,naturalniej!Mam nadzieje,że przy takich zostanie.George'a nie mogę juź znieść,no po prostu patrzeć nie mogę na niego
Najgorsza scena-jak powiedział koledze Bree(w restauracji przy przedstawianiu jak Bree powiedziała o nim "dobry przyjaciel") "jesteśmy" zaręczeni i walnął ten swój uśmiech którego NIE ZNOSZE
B@r,prosze,zamieść chociaż krótkie video z poprzednich dwóch odcinków(tych z zeszłego tyg)
Prosze 
Bree wygląda lepiej w takich włosach jak ma teraz,naturalniej!Mam nadzieje,że przy takich zostanie.George'a nie mogę juź znieść,no po prostu patrzeć nie mogę na niego
B@r,prosze,zamieść chociaż krótkie video z poprzednich dwóch odcinków(tych z zeszłego tyg)