Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ireth pisze:B@r nasz forumowy cudotwórco :wink: Czy dałoby się gdzieś wrzucić całe odcinki desperatek-nie dzisiejsze tylko z poprzedniego tygodnia????Bardzo ale to bardzo mi na tym zależy :: bow ::
Niestety nie, bo cały odcinek ma ponad 250 MB i serwer tego nie udźwignie.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ja jestem pełen podziwu dla Polsatu, ponieważ dzis znowu byly dwa odcinki. Jestesmy do tyłu tylko 8 odcinków. Poza tym USA emituje GNW nieregularnie, wiec ta odleglosc pomiędzy naszymi odcinkami, a z USA bedzie sie zmieniac. Jednak juz za tydzien bedzie tylko jeden epizod na Polsacie, a w USA nadal cicho co do 17 epizodu!! wrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

B@r pisze:
Ireth pisze:B@r nasz forumowy cudotwórco :wink: Czy dałoby się gdzieś wrzucić całe odcinki desperatek-nie dzisiejsze tylko z poprzedniego tygodnia????Bardzo ale to bardzo mi na tym zależy :: bow ::
Niestety nie, bo cały odcinek ma ponad 250 MB i serwer tego nie udźwignie.
A jakoś podzielić się nie da :cry: :cry: ?
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Marcia Cross jutro(25.03) obchodzi urodziny. :serce:

Kochana Marcio!
Z okazji Twoich urodzin piszę do Ciebie parę słów. Przede wszystkim żyj długo i w zdrowiu. To najważniejsze. Niech Twój związek z Tomem ułoży się nader pomyślnie, albowiem wiem, jak bardzo rozpaczałaś po smierci Richarda. Sama mówisz - życie zaczyna się po czterdziestce a świętujesz już swoje 44 urodziny.... więc wszystko dopiero przed nami...
Graj w serialu nadal tak dobrze zdesperowaną gospodynię, bo to ty najbardziej taka jesteś. Kreuj tak wspaniale dalej postać wspaniałej matki i perfekcyjnej żony Bree Van de kamp zamieszkującej w niebieskiej rezydencji przy Wisteria Lane....
Oddany Bartek...

Chyba nie przesadziłem co.... ::rad:: ::chytry::
Pozdr.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Nie wiem czy były te fotki ale kojarzy mi się że chyba nie więc...najpiękniejsza z desperatek(czyt."jak też tak chce!!!"):

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Fajne fotki :serce: Wyświetlają mi się jednak tylko dwie pierwsze :(
Awatar użytkownika
Ireth

wiwi pisze:Fajne fotki :serce: Wyświetlają mi się jednak tylko dwie pierwsze :(
Mnie dzisiaj też 2 ostatnie się nie pokazują,a wczoraj były więc nie wiem :|
Primok

Post autor: Primok »

Ireth pisze:
wiwi pisze:Fajne fotki :serce: Wyświetlają mi się jednak tylko dwie pierwsze :(
Mnie dzisiaj też 2 ostatnie się nie pokazują,a wczoraj były więc nie wiem :|
Zostały zaktualizowane na serwerze, na którym się znajdują. Lepiej umieszczać je na Imageshack :wink: .
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

obejrzalam ostatnio jeden odcinek (nie do konca) i nie podoba mi sie : P moze dlatego ze nie wiem o co chodzi.. ale jak dla mnie typowy serialik USA i zadnego aktora sexownego nie bylo
: P łe :]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Od tej serii to już uwielbiam wszystkie sceny z Lynette -zawsze tyle śmiechu Ona jest super. Cała jej rodzinka jest fajna -Tom najlepsza męska postać.
Za to Georgea to nie mogę znieść -mam nadzieję że Bree z dziećmi dadzą mu popalić za to wszystko co zrobił. Marcia jest z odcinka na odcinek coraz ładniejsza :)
Mógłby ktoś dać video z drugiego pogrzebu Rexa oraz upadek Gabrielle ze schodów?
A no właśnie coraz ciekawiej z nową rodzinką...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Scena z balonem była głęboka.
Podobała mi się.
Rozczarowałem się, bo nie było akcji z Niną.
No cóż... czekam do czwartku :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

B@r, czy mógłbyś zamieścić video z drugiego czwartkowego odcinka - chciałbym całe zakończenie jak Mary Alice opowiada o świetle i ciemności(to z Betty i paluszkiem na ustach). Bardzo proszę, nie zdążyłem spisać sobie sentencji... ::rad:: :D
:mrgreen:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Wczorajsze odcinki były SUPER :P .Lynneten jest boska,po prostu ta babka wymiata :mrgreen: Sceny z Gaby też bardzo mi się podobały :D
Bree wygląda lepiej w takich włosach jak ma teraz,naturalniej!Mam nadzieje,że przy takich zostanie.George'a nie mogę juź znieść,no po prostu patrzeć nie mogę na niego :x Najgorsza scena-jak powiedział koledze Bree(w restauracji przy przedstawianiu jak Bree powiedziała o nim "dobry przyjaciel") "jesteśmy" zaręczeni i walnął ten swój uśmiech którego NIE ZNOSZE :shock:
B@r,prosze,zamieść chociaż krótkie video z poprzednich dwóch odcinków(tych z zeszłego tyg) :: bow :: Prosze :: bow ::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ireth, już się pojawiły te dwa zdjęcia! :) Na tym górnym, to Eva jest chyba na meczu kosza, w końcu jej narzeczony jest koszykarzem :serce:
ODPOWIEDZ