"MnS" w Polsce
-
GL Forever
Tak. Zacytuję wam coś z mojej książki od polskiego
"Telenowela się nie kończy" - jedno zdanie. "Właśnie. Telenowele(zwane tak od długaśnych, brazylijskich odmian kobiecych seriali) mogłyby się w ogóle nie kończyć." "Czy w końcu, warto czekać na 246 odcinek telenoweli pod tytułem..." Coś chyba autorom pomyliło się
też jest napisane o operze mydlanej, ale to telenowela jest niesłusznie przedstawiana jako neverending story
i to w szkolnym podręczniku takie gafy !!! Strach pomyśleć ile błędów, jest jeszcze w wielu innych podręcznikach 
Błędy występujące w podręcznikach szkolnych to prawdziwe utrapienie. Trudno, żeby uczeń miał ugruntowaną i rzetelną wiedzę, jeżeli korzysta z nierzetelnych źródeł. Wydaje mi się, że nauczyciel powienien być wnikliwym czytelnikiem podręczników, z których korzystają uczniowie i w razie czego przestrzegać uczniów przed błędami merytorycznymi. Uchroniłoby to uczniów od przyswajania wiadomości mijających się z prawdą.
Jednocześnie miałoby to znaczenie wychowawcze. Mam na myśli to, że do każdego źródła informacji nalezy podchodzić z pewną rezerwą. Uczniowie i nie tylko zresztą oni, powinni mieć tego świadomość. 
-
GL Forever
Ktoś już dawał link wcześniej: http://www.youtube.com/watch?v=JGhntyDRzmo
Tylko tyle? Ktoś tu coś mówił o 15 minutach a nie o 6 z sekundamiCosmo pisze:Ktoś już dawał link wcześniej: http://www.youtube.com/watch?v=JGhntyDRzmo
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
GL Forever
Reportaż zdecydowanie za krótki ,ale dobre i to .
Fajnie ,że zaczeli od KKL
Sussan wyglądała okropnie
O kim ona mówiła ,że nie widziała swojej przyjaciółki od wielu lat 
Fajnie ,że zaczeli od KKL
Sussan wyglądała okropnie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Joanny J. (Caroline) to wiadome że ona się z nią przyjaźni i jeszcze z Jamesem, często na jakiś przyjęciach są razem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
GL Forever
Reportaż Super
Wielkie Dzięki dla TVP za wyemitowanie chociaż 7 minut
Oczywiście e-mail z podziękowaniami już wysłany
Brooke wyglądała olśniewająco, Taylor i Amber też bardzo ładnie się prezentowały.
John McCook rozbawił mnie jak powiedział, że nie podobał mu się tytuł i że bał się nie powodzenia z tego powodu.
Mam nadzieję że TVP będzie nas tak częściej miło zaskakiwać
Brooke wyglądała olśniewająco, Taylor i Amber też bardzo ładnie się prezentowały.
John McCook rozbawił mnie jak powiedział, że nie podobał mu się tytuł i że bał się nie powodzenia z tego powodu.
Mam nadzieję że TVP będzie nas tak częściej miło zaskakiwać
Oj, nie, nie, nie...Ipo pisze:Co byście powiedzieli gdyby TVP zakupiła najnowsze odcinki i przerywając emisje tego co jest teraz zaczęła emitowac serial powiedzmy z opóźnieniem ok 50-100 odcinkow w stosunku do tego, co leci w Stanach?
Po 1 - dużo byśmy stracili - nie wiedzielibyśmy jak się skończy połowa wątków;
Po 2 - z Modą jest coraz gorzej - ja wolę oglądać te lepsze odcinki
Co złego, to nie ja