Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ro spoliczkowanie było świetne. Quinn sobie na to zasłużyła. Teraz czas na Ridge'a. :D
Rozbawił mnie dzisiejszy odcinek z zatrzaskującymi się drzwiami. Najpierw Eric, potem Ridge i Quinn. Tych dwoje w ogóle nie może się pohamować, żeby się pocałować. Narzeczonego Brooke i Fuller łączy coś, co trudno opisać - ich ewidentnie ciągnie do siebie. I przy tym sporo ryzykują, ale kiedy są razem, to jakby się tym nie przejmowali.

Bill to niestety kawał materialisty. Dla niego najważniejszy jest czubek własnego nosa. Drażni mnie on nie tylko naciskami na Brooke, ale także podejściem do interesów. Najważniejsze jest jego dobro, inni się nie liczą.
Jarett jest dobrym i doświadczonym dziennikarzem. Na konkurencyjnym amerykańskim rynku z łatwością znajdzie pracę, więc może rzucić papierami i odejść ze Spencer Publications.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kto zauważył w napisach końcowych, że dzisiejszy odcinek reżyserowała Heather Tom (Katie)?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Post autor: paw »

Para z samolotu powraca, świetny duet aktorski, szkoda że na stałe nie zagoszczą w serialu, bo są duzo lepsi i śmieszniejsi niż Pam i jej facet.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

paw pisze:Para z samolotu powraca, świetny duet aktorski, szkoda że na stałe nie zagoszczą w serialu, bo są duzo lepsi i śmieszniejsi niż Pam i jej facet.
O nie, do widzenia z takimi irytującymi wieśniakami. Już wolę bezpłciowe osoby niż takie irytujące osoby, z poczuciem humoru rodem z polskich kabaretów... ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

paw pisze:Para z samolotu powraca, świetny duet aktorski, szkoda że na stałe nie zagoszczą w serialu, bo są duzo lepsi i śmieszniejsi niż Pam i jej facet.
No duet fajny, ale na stałe to bym ich nie widział - niby gdzie mieliby mieszkać, pracować (jako kto?)? Fajnym akcentem komediowym jest obecnie Shirley i ona pasuje do stałej obsady. Darlita też jest nieco zabawna. A Charlie i Pam rzeczywiście nie są zbyt śmieszni.
Ostatnio zmieniony 2020-09-26, 18:40 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Nie widzę samolotowej pary, jako duetu na stałe w serialu. Co do tego, gdzie mieliby mieszkać czy pracować - scenariusz da się tu tak nagiąć, że wszystko będzie możliwe. :D
Lubię i Shirley i Pam oraz Charliego - choć to jego ostatnie śledztwo nie było zbyt zabawne. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ten lot Quinn i teraz Sally juniorki to nic w porównaniu do śmiesznych podróży Sally seniorki, to było coś, tutaj trochę żenada i jeszcze pomyśleć, że ten aktor dostał nagrodę Emmy za swój udział :roll:
Co do Australii super jest ponownie oglądać te odcinki z aktorami w ładnym plenerze a i sam ślub miło zobaczyć gdzie indziej niż salonik Forresterów. Wejście Steffy bardzo efektowne, chyba komputerowo ją nanieśli... Ogólnie tak nie wiele trzeba aby coś ubarwić i aby zapadło widzom w pamięć, niestety twórcy zdają się często o to nie dbać. Quinn i Ridge są irytujący niczym szpiegująca Katie, Brooke powinna bardziej wierzyć siostrze, sądzi jednak po sobie, że ona taka zdradziecka w stosunku do Ridge'a nie była będąc z nim. Wielka szkoda, że cały gang Spectry został w Los Angeles, sama Sally to jest za mało i bardzo daleko jej do seniorki Sally.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

W końcu trafiła czołówka w klasycznym stylu! Najbardziej kojarząca się z B&B. W tej wersji lubię ją najbardziej. :D :serce:

Z perspektywy czasu myślę, że ta niebieska, która ją zastąpiła, była najsłabsza. Pokaz mody z ostatnich lat jeszcze w miarę dawał radę, bo nawiązywał do tego, czym sięniby Forresterowie trudnią i o czym jest ten serial.
Ostatnio zmieniony 2020-09-30, 19:40 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Klasyka i sentyment ok, ale ja jednak wolałem gdy aktorzy byli podpisani w kolejności, ja wolę takie czołówki. :|
Odcinek z okazji jubileuszu bardzo fajny, szczególnie początek gdy wszyscy pędzili motorówką i koniec z pięknymi wspomnieniami czołowej głównej dwójki - Erica i Brooke :serce:
Dawidek
Administrator

Podobał mi się dzisiejszy odcinek. Istny film promocyjny Australii. :D Bardzo podobała mi się końcówka, warto zwrócić uwagę, że to był jubileuszowy akcent, także w postaci grafiki z okazji 30-lecia. Dużo retrospekcji z Ericem i Brooke w rolach głównych - ale mogli darować sobie jedna scenę z Thorstenem i zastąpić ją inną kultową z głównymi bohaterami.

Jeśli chodzi o czołówkę - to jest faktyczny powrót do klasyki. Ale zwróćcie uwagę na to, że w serialu są dwa logotypy - jeden klasyczny, obowiązujący do 2004 roku i drugi, ten, który pojawił się w XXI wieku (abstrahuje od kolorystyki). Do pełni szczęścia brakuje tylko najstarszej ścieżki dźwiękowej, choć zaakcentowano ją dziś podczas retrospekcji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sytuacja jak Brooke przyłapuje Quinn i Ridge'a na pożegnalnym pocałunku po flirtach to w sumie kalka gdy Ridge przyłapał Brooke na takim pocałunku z Grantem w roku 1996 i oświadczył się naiwniaczce Taylor a potem głupek musiał gonić na motorze aby przerwać ślub Brooke i Granta :lol: No, ale zejścia i rozstania pary Bridge to esencja i główna oś tego serialu :) Oni ciągle coś nabroją a potem musi minąć czas aż znowu przypomną sobie, że liczy się prawdziwa miłość.
Awatar użytkownika
B@r

Proponuję nową gorącą ankietę do tego tematu w oparciu o nowe odcinki pt: „Czy chciałbyś zobaczyć sekstaśmę Ricka i Mai?” ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2020-10-11, 20:30 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Jeszcze nie widziałem odcinka - zobaczę go jutro. ::loll:: A pomysł ankiety mi się podoba. :D
Dawidek
Administrator

"Czy chciałbyś/-łabyś zobaczyć sekstaśmę Mayi i Ricka" - to pytanie w tygodniowej ankiecie. Do wyboru jest jedna z dwóch opcji a czas na oddanie głosu będzie dokładnie tydzień. Zapraszam do głosowania i komentowania te zabawnej sytuacji.

Ogólnie rzecz biorąc, ta broszka Coco narobiła takiego zamieszania, że podczas oglądania wczorajszego odcinka bolał mnie brzuch ze śmiechu. Dawno się tak nie uśmiałem, jak dzisiaj. ::loll:: Dawno się tak nie uśmiałem, a w "MnS" była niejedna scena, na której można było boki zrywać.
Sally ma poważny dylemat - Thomas albo ratowanie firmy. Babcia nieźle jej namieszała w głowie.
Sądzę, że Brooke dobrze zrobiła rezygnując ze ślubu z Ridge'm. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że oboje powinni poszukać sobie innych partnerów, spoza rodzinno-biznesowego kręgu. Co oznacza, że Logan powinna się też trzymać z daleka od Spencera.
Awatar użytkownika
B@r

Dawidek pisze:Jeszcze nie widziałem odcinka - zobaczę go jutro. ::loll:: A pomysł ankiety mi się podoba. :D
Czyli chciałbyś zobaczyć ich sekstaśmę. :D
ODPOWIEDZ