Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tiril pisze:Nick bzdury o tym, że się zmienił może powtarzać sobie do lusterka conajwyżej, żeby sobie poprawić humor, wciąż jest takim samym tchórzem, tak samo nieodpowiedzialny i niepowazny. To,co zrobił dziś nie mówiąc Bridget o Dominicku, było tym samym co robił jej podczas trójkąta z jej matką - zwodzeniem jej. Kiedy usłyszał, jak Bridget zachwyca sie ich nowym super życiem bez problemów i komplikacji, pozwolił jej w to wierzyć. Pozwolił jej cieszyć się tym złudnym szczęściem, a niech dziewczyna ma! Co tam, że to nieprawda i kolejny raz ją oszukał, no przecież chciała się z nim kochać. .
Zgadzam się z Tiril. A najgorsze jest to, że znowu wszyscy będą robić z Bridget naiwną, kompletną idiotkę. Który to już raz, dziesiąty? Nie rozumiem czy taki juz jest los tej postaci, że za jej plecami ludzi knują i ja oszujuja a ona nic nie wie do końca, a potem ja przepraszają?
Darla bardzo fajnie się dzisiaj zachowała względem Sally. Nie wyobrażam sobie jej w domu opieki.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ciekawe co sobie pomyślała Stephanie po rozmowie z Erykiem. Mam nadzieję, że nie dała się nabrać na tę szopkę. Jak usłyszała te rewelacje od Taylor to zupełnie w to nie uwierzyła i mam nadzieję, że tak zostało. A Taylor się strasznie podnieciła tym "buntem" Eryka, a przy Stephanie wyszła na naiwniaczkę :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mnie nadal śmieszy wątek "kłócących się" Erica i Brooke. Ta farsa poprawia mi humor. :D I chciałbym, by Stephanie nabrała się na plan byłego małżeństwa. Byłoby jeszcze śmieszniej. Z drugiej strony nie życze jej tego, że znowu jest oszukiwana. Eric i inni prowadzą bezpardonową walkę - i tu i on i Stephanie są ofiarami swoich partnerów.
Nick nie powinien ociągać się z powiedzeniem Bridget prawdy. Im dłużej będzie milczeć, tym więcej szkód wyrządzi. I powinien ostatecznie zdecydować z kim chce być, z Bridget, czy z Brooke. Wydaje sie, że zdecydował - ale nie przekonuje mnie to.
Felicia pokazała kolejną swoją twarz - osoby, która dla dziecka zrobi wszystko. Coraz bardziej lubię tę postać. :mrgreen:
Watek domu opieki - ta sprawa jest mi dość dobrze znana z realu, więc nie dziwię się Sally, że chciała się oddać pod opiekę pielęgniarek i opiekunów. Darla bardzo szlachetnie postąpiła - jednocześnie wzięła na swoje barki poważne zobowiązanie opieki nad Sally.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się, że Bridget nie powinna być dłużej oszukiwana. Ze strony Nick'a to jest żałosne, wysłuchał jej, pouśmiechał się i jeszcze uprawiał z nią seks. A tak na marginesie, zawsze myślałem, że jak kobieta jest w ciąży, to nie może uprawiać seksu, a tu pani doktor wydała zgodę :roll:
Bridget znów jest szczęśliwa, a tu spadnie na nią jak grom z jasnego nieba, że jej ukochany ma dziecko z jej siostrą ::loll:: Znów będzie wieli szloch.

Taylor się teraz bardzo skompromitowała. Jej analizy psychicznego Brooke i Eric'a, ich zachowania są komiczne ::loll:: I jeszcze mina triumfu, kiedy o wszystkim powiedziała Stephanie ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: ::cojest::
Z niej taka psychiatra, jak z Nick'a marynarz ::loll::

Faktycznie, wątek chorej matki już był - Becky. Ale dobrze, że Felicja wróciła i dostała wątek, jeszcze Kristen mogłaby wrócić.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Zapomniałem dodać komentarza do dialogu Brooke Eryk. Brooke zapytała się Eryka, czy uważa, że zBrooke'ała nazwisko Forrester. Oczywiście, że tak! :lol:

Taylor śmiesznie rozmawiała z Thorne'em o konflikcie Eryka i Brooke. Wyszła na naiwną, ale cóż, nikt nie jest doskonały. :P Przynajmniej jest dobrym psychiatrą, bo psychiatra pomaga ludziom.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Z niej taka psychiatra, jak z Nick'a marynarz
No, a Nick jest dobrym marynarzem. :mrgreen:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:
No, taki, że zabił całą załogę, kiedy jego łódź się rozbiła :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ale to chyba nie była do końca jego wina? Tam było też wielu innych ludzi...

Prawie zapomniałem o tej akcji, a to przecież była pierwsza scena z udziałem Nick'a w serialu. :P

Ale może wróćmy do tematu: ciekawe właśnie kto po zamknięciu Spectry zostanie nowym konkurentem FC... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:
DeaconFan pisze:
No, taki, że zabił całą załogę, kiedy jego łódź się rozbiła :zeby: ::loll::
To było tsunami :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Ale może wróćmy do tematu: ciekawe właśnie kto po zamknięciu Spectry zostanie nowym konkurentem FC... :roll:
Myślicie, ze ze Sectrą to juz tak definitywnie koniec? :shock: Nie no mam nadzieję, że Sally jeszcze powróci.....
Awatar użytkownika
Pottermaniack

To na pewno nie definitywny koniec, Stephanie też miała wyjechać na Florydę, a skończyło się tylko na gadaniu. :lol: W MNS nic nie trwa wiecznie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Pamiętajmy jednak, że Darlene Conley (Sally) niebawem (to nie spoiler, bo wiadomo, że aktorka już nie żyje) w serialu przestanie się pojawiać, a bez niej Dom Mody Spectra to już nie to samo... :(

Tak czy owak pewna epoka w dziejach MnS powoli dobiega końca...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dante chyba poznał wszystkich Forresterów i znajomych, którzy byli za granicą. ::plask wczolo: Massimo, Taylor, Felicia... Może jeszcze Amber albo Morgan w Wenecji? Chociaż Amber by mógł poznać, bo może by wróciła do serialu.

Zirytowała mnie Bridget, kiedy powiedziała: "No tak, oczywiście. Stephanie." Dziewczyno, gdyby nie Stephanie, to ty dalej byś wychodziła na idiotkę i głupie, naiwne dziecko, manipulowane przez każdego. :roll: Bridget chyba poczuła coś do Dominicka, więc jest szansa na szybkie unormowanie sytuacji.

Dobrze, że Stephanie przejrzała Eryka. Zachowuje się tak, jakby ta firma była dla niego najważniejsza, Stephanie jest nieważna. ::ysz:: Po tych wszystkich latach nadal ma ją gdzieś.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ha! Stephanie nie dała się nabrać ::chytry:: :twisted: Chociaż później to gadanie o dzieciach itd. to było trochę bez sensu, bo dzieci są już dorosłe. Miała trochę racji, bo wiadomo, że dzieci w każdym wieku potrzebują swoich rodziców, ale Królowa trochę to wyolbrzymiła. Ale wybaczam jej :mrgreen: ::jezyk::
Pottermaniack pisze:Dante chyba poznał wszystkich Forresterów i znajomych, którzy byli za granicą. Massimo, Taylor, Felicia... Może jeszcze Amber albo Morgan w Wenecji? Chociaż Amber by mógł poznać, bo może by wróciła do serialu.
No, to jest totalny bezsens. Ale to MNS, więc nie dziwi mnie to.

A Nick był żałosny dzisiaj. Zrobił jakiś wywar do nóg Bridget, żeby lepiej przyjęła wieść o tym, że ma syna z Felicią ::loll:: ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dobrze, że Bridget poznała prawdę i dobrze, że to Nick jej powiedział. Teraz razem muszą zmierzyć się z Felicią, dla całej trójki to niezręczna sytuacja. Czy poradzą sobie z tą sprawą, zobaczymy. :wink:
Też się zastanawiam nad tym, czy Dante zna wszystkich. :D Ciekawe, czy zna Kristen, a może Jessicę? :mrgreen: Ta znajomość z Felicią jest naciągana.
Jak Eric gadał, jak źle mu z Brooke, to Stephanie miała cudowną minę. :mrgreen: Ale przeliczył się, ona inteligentna jest, ja też na jej miejscu byłbym podejrzliwy, co do nagłej przemiany. Więc nie wiem, na co on liczył. ::ysz:: A jeśli chodzi o dzieci - to i Stephanie i Eric popełnili błędy w wychowywaniu dzieci. A wzajemne pretensje są spóźnione, o conajmniej 20 lat. Ich rozmowa mnie trochę śmieszyła. :D
ODPOWIEDZ