Programy rozrywkowe
Jak dla mnie najlepsza jak zwykle Agnieszka Włodarczyk . Dwie piosenki były cudowne i dziewczyna jest skromna.Powinna wygrać.Podobała mi się średnio Marzena Sztuka , zwłaszcza Samo Życie (bo to mój ulubiony serial) może dlsatego.
Ciesze się , że odpadł Włodek , bo śpiewał najgorzej i do tego ręka z nerw mu się trzęsię .A z tym nominowanym .W sumie to obojętnie kto odpadnie i tak już jest koniec programu , a Marzenka by i tak nie wygrała.Pozatym teraz będą gwiazdy więc i tak będe oglądał.Czyli mi to wszystko jedno , ale wolę aby odpadł Moskwa, ale gdyby odpadła Sztuka i tak teraz już bym nie rozpaczał.
Herbuś i Moskwa mi się nie podobali .Natasza dla mnie to zupełne dno , gdyby to ode mnie zależało, to nominowane by były Edyta i Natasza.
Co wy tak najeżdzacie na Edyte Górniak , pięknie śpiewa , miała najlepsze miejsce na eurowizji , więc ma prawo oceniać . Niewiem czy oglądacie uważnie macie pretensje do Edyty za to , że faworyzuje Włodarczyk
A przecież jej chodzi o to aby każdy był jakby to powiedzieć "sobą" a nie upadabniał sie na siłe jak kretyn(ka) do Michael'a Jackona, czyli innej gwiazdy
(U Włodarczykowej bło tak samo z piosenką"In your eyes"Kylie Minogue, gdzie na siłę próbowała się do niiej upodobnić)Więc jeżeli ktoś chce nagrac płytę po takim programie to musi mieć własną osobowość i stać się orginalną gwizdą i śpiewać swoją muzyką ,czyli w programie mają robić swoje wersje piosenek , moim zdaniem na tym to polega
Ciesze się , że odpadł Włodek , bo śpiewał najgorzej i do tego ręka z nerw mu się trzęsię .A z tym nominowanym .W sumie to obojętnie kto odpadnie i tak już jest koniec programu , a Marzenka by i tak nie wygrała.Pozatym teraz będą gwiazdy więc i tak będe oglądał.Czyli mi to wszystko jedno , ale wolę aby odpadł Moskwa, ale gdyby odpadła Sztuka i tak teraz już bym nie rozpaczał.
Herbuś i Moskwa mi się nie podobali .Natasza dla mnie to zupełne dno , gdyby to ode mnie zależało, to nominowane by były Edyta i Natasza.
Co wy tak najeżdzacie na Edyte Górniak , pięknie śpiewa , miała najlepsze miejsce na eurowizji , więc ma prawo oceniać . Niewiem czy oglądacie uważnie macie pretensje do Edyty za to , że faworyzuje Włodarczyk
(U Włodarczykowej bło tak samo z piosenką"In your eyes"Kylie Minogue, gdzie na siłę próbowała się do niiej upodobnić)Więc jeżeli ktoś chce nagrac płytę po takim programie to musi mieć własną osobowość i stać się orginalną gwizdą i śpiewać swoją muzyką ,czyli w programie mają robić swoje wersje piosenek , moim zdaniem na tym to polega
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Włodek lepiej śpiewa od Herbuś,ale też nie ma talentów wokalnych.Widzowie,którzy na nią głosują chyba nie mają uszu albo kierują się tym,że gra ich ulubioną postać w "Na Wspólnej"
Lubię Marzenkę bo jest dobrą aktorką,ale wiem że cienko śpiewa.
Natasza i Agnieszka śpiewają ładnie,ale ani jedna ani druga nie ma ogromnych talentów wokalnych,jedna wolę Agę
Lubię Marzenkę bo jest dobrą aktorką,ale wiem że cienko śpiewa.
Natasza i Agnieszka śpiewają ładnie,ale ani jedna ani druga nie ma ogromnych talentów wokalnych,jedna wolę Agę
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Górniakowa chyba pozjadała wszystkie rozumy. Struga jakąś wielką ekspertkę od śpiewania. "Och, Edytko, bardzo mi się podobało" albo "Dla mnię to była parodia, istny kabaret". Bosz, to chyba nie jest aż tak źle żeby dawać 2 za naśladowanie Michaela Jacksona, wydawało mi się że w tym programie skupia się na śpiewaniu a nie na całokształcie.
Herbuś ledwo śpiewa i jeszcze przechodzi dalej, a ci lepsi są zgarożeni. Chyba najlepiej ocenia z nich wszystkich Zapędowska.
Jak Górniakowa powiedziała Moskwie "nie masz parcia" a potem moja mama skomentowała to "to on rodzi czy co że nie ma parcia?" to nie mogłem powstrzymać śmiechu.

Jak Górniakowa powiedziała Moskwie "nie masz parcia" a potem moja mama skomentowała to "to on rodzi czy co że nie ma parcia?" to nie mogłem powstrzymać śmiechu.
Zgadzam się z większością, czyli z tym, że Natasza to istne dno. Ten program polega na śpiewaniu, a nie na robieniu z siebie debila
Natasza, wkładając na głowę jakieś skrzydła a'la parasol, przebierając sie za faceta czy inne głupoty nie skupia się na śpiewaniu tylko na tym, jak to poda. A jak wielokrotnie pisałem to nie o to chodzi.
A Edyta Górniak ma prawo oceniać, ponieważ ona jest jedną z największych polskich piosenkarek, nikt nigdy nie pobije jej miejsca z Eurowizji.
A Edyta Górniak ma prawo oceniać, ponieważ ona jest jedną z największych polskich piosenkarek, nikt nigdy nie pobije jej miejsca z Eurowizji.
- Adex-fan Brooke
I to jej główny sukces bo wtedy te konkursy jeszcze inaczej wyglądały i chyba zwracano uwage na głos, który ma dobry, ale teraz to ona jedzie na dawnej sławie i medialnym szumie, trochę mało.Damians pisze: A Edyta Górniak ma prawo oceniać, ponieważ ona jest jedną z największych polskich piosenkarek, nikt nigdy nie pobije jej miejsca z Eurowizji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyżbym ostatnio słyszała nutkę zazdrości w stosunku do Nataszy od p.Górniak?? Ja uważam, ze Natasza śpiewa rewelacyjnie. Największa pariodią w tym programie jest to, że Herbuś dostała więcej od Urbańskiej. Zdziwiłam się też, że Włodek dał jokera Agnieszce przecież było murowane że ona przejdzie dalej więc co do za joker??No,ale jego wybór.A czy Agnieszka jest taka rewelacyjna?? Ja i tak cały czas jestem z Nataszą i uwielbiam jej słuchac!Uwazam, że to ona powinna wygrac program.
Natasza

http://www.pudelek.pl/artykul/2929/edzia_jest_gwiazda/ xD xD xD Edyta Górniak jest żałosna... Ela Zapendowska ma rację 
- kimberly1990
Zdecydowanie jestem za Nataszą i Robertem Moskwą
Są po prostu najlepsi! Natasza ma ładny głos i ogólnie za każdym razem fajnie się prezentuje, a Robert po prostu dobrze się bawi i jego występy są po prostu strasznie sympatyczne i pozytywne
O Edycie Herbuś to lepiej nie wspominać
Jak ją słucham to kaleczę sobie mój słuch muzyczny wyrobiony przez 6 lat śpiewania w chórze
1000 razy wolałam, aby dalej przeszedł Matuszak
Agnieszka Włodarczyk od początku mi się nie podobała
Jest strasznie faworyzowana przez całe jury
Ale może moja niechęć do niej wynika z tego, że ogólnie nie przepadam za nią, nawet w zawodzie aktorki
Co do jury, to na Górniakową patrzeć nie mogę
Całkowicie straciłam do tej kobiety szacunek w momencie, kiedy wykonała nasz hymn państwowy na Mistrzostwach i kiedy wyjechała za granicę
Żal... 
O Edycie Herbuś to lepiej nie wspominać
Agnieszka Włodarczyk od początku mi się nie podobała
Co do jury, to na Górniakową patrzeć nie mogę
Ostatnio zmieniony 2007-05-13, 18:23 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.