Iść, iść! Koniecznie!black_dragon pisze: Iśc obudzic czy jutro przekazac radosną nowinę![]()
![]()
Ogólnie o filmach
-
SallyFan
Oglądałem "Angels Fall". Jeden z najlepszych filmów jaki widziałem!
Normalnie napięcie podtrzymywane do końca kto jest mordercą. Kurcze już podejrzewałem wszystkich łącznie z tą babką co wynajmowała Reece
Właśnie potem już byłem przekonany że to na 100% Lou, a tu taki zonk
Rick
Policjant, lol. Znowu ładnie policje przedstawiają, nie ma co.
Heather Locklear grała absolutnie przecudownie!
Troszke może potem było za dużo techniki, ale w końcu do czegoś sie cza uczepić, nie?
I tak był bossski!
I co ciekawe, film był z roku... 2007

Normalnie napięcie podtrzymywane do końca kto jest mordercą. Kurcze już podejrzewałem wszystkich łącznie z tą babką co wynajmowała Reece
Heather Locklear grała absolutnie przecudownie!
Troszke może potem było za dużo techniki, ale w końcu do czegoś sie cza uczepić, nie?
I tak był bossski!
I co ciekawe, film był z roku... 2007
Mnie denerwują takie filmy z serii zabili go i uciekł.Adex-fan Brooke pisze:A z Piątku13 powstało kilka częsci Jasona, każda następna coraz gorsza że tylko śmiać się można, oglądaliście wszystkie? Jakiś czas temu Tvp1 wszystko emitowała
Oglądałam tylko "Piątek 13" i "Jason vs Freddy" i muszę przyznać, że jak zwykle tylko Freddy był przerażający. Wstyd się przyznać, ale do dzisiaj boję się filmów z Freddym
Ja jestem fanem serii "Piątek trzynastego"
... Najbardziej jednak podobał mi się "Piątek Trzynastego 4" a najmniej "Piątek Trzynastego 5" w którym [shadow=black]nie było Jason'a tylko jakiś palant się za niego przebierał
[/shadow]. Jason X jeszcze jakoś zniosłem a Freddy vs. Jason podobało mi się
. Jak dla mnie jednak seria zaczyna się od "Piątku Trzynastego 2" czyli od pojawienia się Jason'a, potem wszystkie części pomijając "PT 5" i do "PT 8" bo dziewiątka była na niewiele wyższym poziomie od Jasona X...
- katarzynka
Trochę przerażające jest to, że znaleźli się ludzie którzy wysmażyli 10 (?) części filmu o gościu, który o ile dobrze się orientuję niby umierał parę razy już
Ja starałam się obejrzeć pierwszą bądź drugą część ale że nie lubię oglądać takich filmów sama to nie dałam rady patrzeć jak jakaś panna jest w ubikacji a on idzie do niej z maczetą, brrrr
Ja starałam się obejrzeć pierwszą bądź drugą część ale że nie lubię oglądać takich filmów sama to nie dałam rady patrzeć jak jakaś panna jest w ubikacji a on idzie do niej z maczetą, brrrr
Oj to jak ja bałem się po "Candymanie 3" który wcale nie był straszny, ale straszna była ta klątwa xP... Ze dwa miesiące bałem się spojrzeć w lustro bo wtedy w głowie chodziło mi tylko "Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman"... W końcu jednak odważyłem się, spojrzałem w lustro i powiedziałem (drżącym głosem xP) pięć razy Candyman i... nic!
Chociaż w nocy nadal boję się spojrzeć w lustro np. w łazience(a najgorsze jest to jak dopiero w nocy przypomina mi się o aparacie na zęby bo wtedy muszę wejść do łazienki) bo wtedy po głowie chodzi mi tylko 3 razy Krwawa Mary xD... Kiedyś też po jakimś filmie gdzie z wentylacji i rur w łazience wychodziło coś zielonego i zabijało to potem bałem się wejść do wanny xP...
Black_dragon przyprawilas mnie o ciarki... byl kiedys (poczatek lat 90tych) taki poslki film w ktorym rodzicow pozarly telewizory...
A przy okazji polecam efekt motyla 2 i hannibala rising! ;]
A przy okazji polecam efekt motyla 2 i hannibala rising! ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
- katarzynka
Ja Freddym straszyłam brata, ale sama też nieźle się bałam.black_dragon pisze:Ja kiedyś straszyłam dziecko, jak nie chciało spac
- Raz, dwa, trzy Freddie puka do mych drzwi
Kiedyś, jak oglądaliśmy go sami w ciemnym pokoju, otworzył
nam się balkon
Pouciekaliśmy z piskiem do łóżek, ale nockę wtedy miałam z głowy
Tak ogólnie to uwielbiam horrory, oglądam je z mężem, po czym on
po 10 minutach smacznie zasypia a ja do łazienki biorę psa i gadam do niego
jak głupia. Oczywiście zapalam przy tym światła w całej chałupie
Poza tym wszystko ze mną w porządku
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Byłem na takim filmie w kinie - "Gra wstępna" (Audition). Nie wiem tylko czemu niektórzy idą na taki film jak nie są gotowi na to co zobaczą, a są przecież ostrzegani przed filmem - każdy przed wejściem dostał foliowy woreczek. Raczej nie jest to przyjemny widok dlatego wolę takie filmy oglądać w domu. "Audition" jest dla mnie jednym z najlepszych horrorów ostatnich latGoku pisze:A mój kumpel z klasy uwielbia takie sceny xD... Mówi że chce w przyszłości nakręcić tak obrzydliwy film by ludzie wymiotowali i uciekali z kina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Most do Terabhitii" z chęcią bym obejrzał zdecydowanie bardziej niż tą komedię, bo efekty są ponoć rewelacyjne, a "Labirynt Fauna" oglądałem już 3 razy - niesamowity filmGoku pisze:Ja jutro idę z klasą do kina na "Most do Terabithii" (odrabiamy 4. Maja)... Oglądał ktoś?? Jakie wrażenia??
Ja osobiście wolałbym pójść na "Labirynt Fauna"...
Co do "Piątków .." to jedynka jest arcydziełem, który oglądam co najmniej kilka razy w roku
Woreczki?Primok pisze:Byłem na takim filmie w kinie - "Gra wstępna" (Audition). Nie wiem tylko czemu niektórzy idą na taki film jak nie są gotowi na to co zobaczą, a są przecież ostrzegani przed filmem - każdy przed wejściem dostał foliowy woreczek. Raczej nie jest to przyjemny widok dlatego wolę takie filmy oglądać w domu. "Audition" jest dla mnie jednym z najlepszych horrorów ostatnich lat.
Co złego, to nie ja 
Jak mówimy o różnych schizach po obejrzeniu filmów to pamiętam jak po "The Grudge" ciągle słyszałam te warczące dźwięki wydawane przez tą japońską laskę
Plaska "The Butterfly Effect 2" jest naprawdę taki dobry? U mnie leży już kilka miesięcy i nie mogę się za niego zabrać, bo najpierw ściągnęłam go mając pozytywne wrażenia po pierwszej części a potem naczytałam się negatywnych opinii o drugiej i mi przeszła ochota na oglądanie 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Obejrzałam wczoraj Smakosza
Niezły filmik
Bałam się i oglądałam przy włączonym świetle
Dziwne zakończenie było
no i scena w której ten stwór czy co to było porwał tego chłopaka i leciał z nim w kierunku księżyca byla
Bardzo podobał mi się początek
Dobrze,ze nie było zbyt wiele obrzydliwości
Black Dragonie niezła akcja z tą szczoteczką
Ogólnie to ja też jestem straszliwa i po zakończonym horrorze boje się przejść do pokoju 
Black Dragonie niezła akcja z tą szczoteczką
Team Hunter:)A jak!