Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet)

Post autor: mailo »

Wkurza mnie to że Zoe postrzega Paris jak " ubogą krewną" i jakaś niezadowolona z jej pracy dla Forresterów. Podobnie było z Mayą, która się wybiła dzięki Rickowi i z góry traktowała Nicole.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bo Zoe to kopia Mai - fałszywa, zapatrzona w siebie, przemądrzała. A Paris to kopia Nicole. Bell pisze wątki dla czarnoskórych na zasadzie kopiuj-wklej.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Haha no może tak być
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Dobry opis Zoe. Jest fałszywa, zapatrzona w siebie :)
Mnie się jeszcze jedno nie podoba. Zoe ukrywała prawdę o Beth, przeszkadzała Flo w wyznaniu wszystkiego. Flo chciała to zrobić wielokrotnie. Thomas w intrygę włączył się później.
Hope niemal od razu wybaczyła Zoe, Thomasowi po pewnym czasie, a do Flo się nie odezwała, nawet oddanie nerki Katie jej nie wzruszyło.
Ja nadal uważam, że Zoe była najbardziej winna. Nawet jej chłopak nie mógł już tego znieść i się wyniósł. Foresterów i Loganów zaćmiło w tym temacie. A teraz Zoe pozuje na taką dobrą i niewinną. A leci na Zende i dlatego nie pasuje jej obecność siostry.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cynthia pisze: 2023-09-06, 21:30 Foresterów i Loganów zaćmiło w tym temacie. A teraz Zoe pozuje na taką dobrą i niewinną. A leci na Zende i dlatego nie pasuje jej obecność siostry.
Też mnie dziwi jak szybko wybaczono Zoe podczas gdy Thomasowi wypomina się wszystko jakby to on ukradł dziecko, oczywiście nie umniejszam jego złego zachowania. Nowy Zende całkiem inny niż poprzedni, ale polubiłem go.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

O nie nie wierzę :lol: :lol: :lol: Takiego obrotu akcji się nie spodziewałem ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Aktorka wtedy była w ciąży, więc niestety wpisano jej ciaże w scenariusz i kolejny wątek z potencjałem na rozwinięcie typu Thomas pod wpływem lalki porywa Liama i próbuje go zabić, rozwinięto w żenujący sposób.
Awatar użytkownika
mailo

I teraz będzie przez rok pewnie wałkowany wątek "kto jest ojcem"
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Liam obecnie do Steffy: Nie powinnaś się denerwować, to może zaszkodzić dziecku.
Liam jak Steffy była w ciąży z na pewno jego dzieckiem: Nie obchodzi mnie twoje cierpienie ani jego wpływ na moje dziecko (nie słowa a postawa).
A przecież Steffy zrobiła dokładnie to samo co za pierwszym razem. Dała się ponieść chwili, zapomniała kogo kocha, a zaraz potem żałowała. Liam poczuł się zdradzony widząc pocałunek, wcześniej tak czuła się Steffy słysząc o jego pocałunku z Sally.
Steffy w pierwszej i drugiej ciąży: Kto jest tatusiem?

Hope powinna przeczołgać Liama za tę zdradę. Mam nadzieję, że Finn wybaczy Steffy niezależnie od tego czy jest ojcem.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
mailo

Żenada w wykonaniu Liama trwa. Te płacze , padanie na kolana i błagania, miny XD
Awatar użytkownika
BeLieF

mailo pisze: 2023-09-15, 14:55 Żenada w wykonaniu Liama trwa. Te płacze , padanie na kolana i błagania, miny XD
Ośmieszył się bardziej niż kiedykolwiek i przebił w swojej żenadzie lata 2011-12. Tamto miotanie się, było w jakiś sposób wytłumaczalne zapętlonymi uczuciami i innymi bzdurami, tego wątku nic nie ratuje. Hope powinna kopnąć go w tyłek i jeszcze się mścić.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Liam powinien ponieść konsekwencje swojej zdrady. Steffy też. Jestem zdania, że oboje - także za karę - powinni powiedzieć swoim drugim połówkom o tym, co stało się feralnej nocy. Hope powinna dobrze zastanowić się nad przyszłością z człowiekiem, który kocha dwie kobiety naraz. Problem tylko w tym, że Thomas będzie usatysfakcjonowany. I chętnie podziękuje manekinowi...

Jestem na odcinku z ubiegłego tygodnia i widzę, że Zoe czuje się tak, jakby zaznaczyła swoje terytorium i nie pozwala siostrze wchodzić na nie. Niech Paris przyjmie tę ofertę i utrze nosa Zoe, a Carter niech się nie wygłupia. Co to za dyrektor, który ma problem ze strategicznym myśleniem?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już chyba przyzwyczaiłem się do beznadziejnego zachowania Liama więc w tym wątku bardziej mnie denerwuje to jak Steffy potraktowała Finna, powinien ją skreślić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

A nie zaskoczył was Finn ? Jego reakcja taka jakby ... złowroga, nie wiem jak to nazwać.
Awatar użytkownika
BeLieF

Nie da się już oglądać Liama, to jego dawkowanie kolejnej bomby w postaci ciąży Steffy, po tym jak uzyskał cokolwiek od Hope było już tak obrzydliwe i chore. To wszystko wina braku jakiejkolwiek reakcji na jego pierwsze wyczyny, zwłaszcza Brooke która najbardziej mu pobłażała pod płaszczykiem "destiny" i tworzyła balonik toksycznej relacji swojej córki tłukąć jej do głowy, że prawdziwa miłość wszystko przetrwa(czyt. Hope wybaczaj mu wszystko, bo go kochasz).

Za to reakcja Finna bardzo odpowiedzialna, owszem wkurzył się ale jednocześnie przyjął do wiadomości tłumaczenia Steffy i nie uciekł od tego co się stało, chociaż miał do tego prawo. Jako jedyny cokolwiek wygarnął Liamowi, co w bardzo złym świetle stawia Brooke która jako pierwsza powinna polecieć do Liama po tym jak Hope jej niczego nie zdradziła.
ODPOWIEDZ