Bieżące odcinki cz. 1
- kimberly1990
-
Dawidek
- Administrator
Dzięki dzisiejszym odcinkom mam coraz większe wrażenie, że Morgan staje się drugą Sheilą. Zaczyna tak intrygować, jak ona za dawnych czasów. Zaczyna się robić ciekawie. A z dzieckiem to ona już sobie ściąga kłopoty. Powiem szczerze, że jakoś jej nie wierzę, by dotrzymała słowa. Clarke'owi także nie wierzę. On może to wykorzystać do własnych celów. Macie rację, obaj są sobie warci.
Ridge zaśpiewał dziś piosenkę, właściwie kołysankę. Nie pamiętam kiedy on ostatnio śpiewał w MNS, a nawet grał na gitarze. Taylor zaczyna już wariować z tą Morgan, każda rozmowa musi toczyć się na jej temat, ale rzeczywiście wyczuła ochłodzenie stosunków między jej mężem a Morgan.
Sally niepokoi się o Macy. A ta przygotowała pożegnalną kolację dla Thorne'a i nawet ładnie się wystroiła. Thorne się zgodził, nie miał innego wyjścia, chce mieć nadal dobre stosunki z kobietą, z którą spędził wiele lat.
Kimberly, może to nie jest dobry pomysł ze względów finansowych, ale możesz pomyśleć z matką nad pomysłem drugiego telewizora. Wtedy nie będziecie sobie wchodzić w drogę.
Ridge zaśpiewał dziś piosenkę, właściwie kołysankę. Nie pamiętam kiedy on ostatnio śpiewał w MNS, a nawet grał na gitarze. Taylor zaczyna już wariować z tą Morgan, każda rozmowa musi toczyć się na jej temat, ale rzeczywiście wyczuła ochłodzenie stosunków między jej mężem a Morgan.
Sally niepokoi się o Macy. A ta przygotowała pożegnalną kolację dla Thorne'a i nawet ładnie się wystroiła. Thorne się zgodził, nie miał innego wyjścia, chce mieć nadal dobre stosunki z kobietą, z którą spędził wiele lat.
Kimberly, może to nie jest dobry pomysł ze względów finansowych, ale możesz pomyśleć z matką nad pomysłem drugiego telewizora. Wtedy nie będziecie sobie wchodzić w drogę.
- Adex-fan Brooke
kimberly1990 :Dobrze Ci radzę uproś mamę aby pozwoliła oglądać w czwartek,piątek,poniedziałek! -może nawet sama się wciągnie
Mój komentarz: Morgan jest boska i zaburzona psychicznie (ona serio kocha Ridge'a i Taylor jako przyjaciółkę tyle że ich porządnie wykorzystała
) Ale mi ani trochę nie jest szkoda Ridge'a. Zauważcie że Morgan zabrania Clarke'owi zdradzić prawdę jak powiedziała będzie o nich walczyć jak o swoją rodzinę
Ridge rzeczywiście lepiej wygląda z krótszymi włosami, super ta scenka co śpiewa piosenkę, ale zdziwiłęm się że lektor przetłumaczył jak oglądąłem kiedyś na czeskiej stacji to oczywiście wszystkie piosenki były bez dubbingu no chyba że jakaś kołysanka Amber. To o pajączku genialne bo pasujące do sytuacji
Macy jak dla mnie aż tak o wiele ładniej wcale nie wygląda z tymi kręconymi włosami. Zastanawiam się czy Brooke i Thorne nie za bardzo śpieszą się z tymi papierami rozwodowymi -tak w jeden dzień prawie wszystko, no ale wiadomo tu inaczej płynie czas.
Dziś godna uwagi scena Macy i Sally, ale nie powiem dlaczego
To że Macy chce się pożegnać z Thorne'm rozumiem, ale jednak to trochę głupie, inne kobiety kopnęły by go gdzie pieprz rośnie. ale akurat Macy w tym przypadku nie daje mu spokoju. 
Mój komentarz: Morgan jest boska i zaburzona psychicznie (ona serio kocha Ridge'a i Taylor jako przyjaciółkę tyle że ich porządnie wykorzystała
Macy jak dla mnie aż tak o wiele ładniej wcale nie wygląda z tymi kręconymi włosami. Zastanawiam się czy Brooke i Thorne nie za bardzo śpieszą się z tymi papierami rozwodowymi -tak w jeden dzień prawie wszystko, no ale wiadomo tu inaczej płynie czas.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
Polecam poniedziałek i wtorek
Nie obwiniajcie Sally za to, że nie jest z C.J.-em, przecież ma też córke, Macy, która jest w bardzo ciężkiej sytuacji, wiemy że C.J. też, ale Macy ma zagrożenie fizyczne, a co gorsza ... psychiczne!
Sally ma dwoje dzieci, a Clarke tylko C.J.-a - z tego wniosek, że on zamiast szlajać się z Morgan i mieszać w sprawy Forresterów powinien zająć sie synem i pogrzebem
Widać, że Macy kocha Thorne'a. Pfff naprawde nie wiem za kim się wstawić, jedyne rozwiązanie to romans Thorne'a np. z Megan
I wszyscy byliby .. niezadowoleni!
Stefcia by umarła, Eric by strzelił buraka ze złości, Ridge i Taylor odwróciliby się od niego, Brooke rozpamiętywała szczęsliwe chwile Throoke, a Macy... Macy zrobiłaby sobie romantyczny seansik z wódką
Ridge faktycznie młodziej wygląda w tych włosach. Już nie wygląda na 30, tylko na 29
Hah
Nowy Forrester szykuje się na świat
Ojć, jak się Stefa dowie..
Szyknie się kolejny pogrzeb 
Nie obwiniajcie Sally za to, że nie jest z C.J.-em, przecież ma też córke, Macy, która jest w bardzo ciężkiej sytuacji, wiemy że C.J. też, ale Macy ma zagrożenie fizyczne, a co gorsza ... psychiczne!
Sally ma dwoje dzieci, a Clarke tylko C.J.-a - z tego wniosek, że on zamiast szlajać się z Morgan i mieszać w sprawy Forresterów powinien zająć sie synem i pogrzebem
Widać, że Macy kocha Thorne'a. Pfff naprawde nie wiem za kim się wstawić, jedyne rozwiązanie to romans Thorne'a np. z Megan
Ridge faktycznie młodziej wygląda w tych włosach. Już nie wygląda na 30, tylko na 29
Hah
Nie wierzę w dobre intencje Morgan.
Specjalnie powiedziała Clarkowi, żeby rozgadał wszystkim.
Nie jestem też pewna czy jest w ciąży. W ogóle w nic nie wierzę, co dotyczy Morgan - to kompletna wariatka.
Ale cieszę się, że będzie się mściła na Forresterach
Macy coś knuje i pewnie zaciągnie Thorne'a do łóżka. Miała taką dziwną minę gdy Thorne pił ten płyn z kieliszka. Wino? Wodę? U nich zawsze wszystko białe. Może mu coś dosypała i go zgwałci?
Pieszczoty Ridge'a i Taylor wywołują we mnie wymioty. Oni są tacy nieapetyczni
Co z pogrzebem Becky? Dlaczego nic się o tym nie mówi
Nie jestem też pewna czy jest w ciąży. W ogóle w nic nie wierzę, co dotyczy Morgan - to kompletna wariatka.
Ale cieszę się, że będzie się mściła na Forresterach
Macy coś knuje i pewnie zaciągnie Thorne'a do łóżka. Miała taką dziwną minę gdy Thorne pił ten płyn z kieliszka. Wino? Wodę? U nich zawsze wszystko białe. Może mu coś dosypała i go zgwałci?
Pieszczoty Ridge'a i Taylor wywołują we mnie wymioty. Oni są tacy nieapetyczni
Co z pogrzebem Becky? Dlaczego nic się o tym nie mówi
Gdy idzie o zachowanie Macy względem Thorne'a trudno używać słowa "knucie". Wprost powiedziała mu, że chce się z nim przespać. On się zgodził. Po co miałaby go teraz gwałcić (rozumiem, że oznaczałoby to posuniecie się w 'ostrości' dalej niż on by chciał, zresztą nie wiemy co oni mieli w standardzie).
Intrygi Sheili w 90% służyły zdobyciu przez nią forsy. A już na pewno gdy była ona żoną Erica (tu można snuć najdalej idące analogie, w końcu obie chciały zajść w ciążę). Z Morgan jest jednak inaczej.Dawidek pisze:Dzięki dzisiejszym odcinkom mam coraz większe wrażenie, że Morgan staje się drugą Sheilą. Zaczyna tak intrygować, jak ona za dawnych czasów. Zaczyna się robić ciekawie. (...)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
[quote="Abec"]Gdy idzie o zachowanie Macy względem Thorne'a trudno używać słowa "knucie". Wprost powiedziała mu, że chce się z nim przespać. On się zgodził. Po co miałaby go teraz gwałcić (rozumiem, że oznaczałoby to posuniecie się w 'ostrości' dalej niż on by chciał, zresztą nie wiemy co oni mieli w standardzie).
Nie słyszałam i nie widziałam żeby Thorne zgodził się na pójście do łóżka.
W każdym razie nie dotarło to do mnie. Zrozumiałam, że tylko zgodził się na wspólne spędzenie wieczoru.
A jeżeli to zrobi to jest jeszcze gorszym szmaciarzem niż Ridge.
Zresztą czego można się spodziewać po panach Forresterach
Nie słyszałam i nie widziałam żeby Thorne zgodził się na pójście do łóżka.
W każdym razie nie dotarło to do mnie. Zrozumiałam, że tylko zgodził się na wspólne spędzenie wieczoru.
A jeżeli to zrobi to jest jeszcze gorszym szmaciarzem niż Ridge.
Zresztą czego można się spodziewać po panach Forresterach
Najlepsza, moim zdaniem, kwestią z wczorajszych odcinków było zdanie Macy:
"Mieliśmy nie jeden, ale aż trzy piękne śluby". Zdanie to zabrzmiało ironicznie, bo przecież im więcej ślubów tym bardziej burzliwa histora związku i powinien być tylko jeden piękny ślub. Pomimo to ta wypowiedź Macy spodobała mi się najbardziej
"Mieliśmy nie jeden, ale aż trzy piękne śluby". Zdanie to zabrzmiało ironicznie, bo przecież im więcej ślubów tym bardziej burzliwa histora związku i powinien być tylko jeden piękny ślub. Pomimo to ta wypowiedź Macy spodobała mi się najbardziej
Wątpię. Ja też nic takiego nie słyszałem, ani w ten sposób nie zrozumiałemAbec pisze:Wprost powiedziała mu, że chce się z nim przespać.
Nie zgadzam się - uważam, że Erica kochała naprawdę, a dodatkowo pragnęła zostać panią o słynnym nazwisku. Później intrygi służyły już tylko czystej zemście.Abec pisze:Intrygi Sheili w 90% służyły zdobyciu przez nią forsy.
Zapewne ja nieuważnie oglądałem.Wątpię. Ja też nic takiego nie słyszałem, ani w ten sposób nie zrozumiałem. Macy liczy, że ewentualnie Thorne sam będzie tego chciał.
Teraz już chyba nie, zwłaszcza z jej prespektywy.Macy i Thorne'a łączy co innego niż łóżko.
Wtedy chyba nie kombinowałaby tak z choćby datą ślubu i w ogóle zaczełaby od szukania porozumienia z dziećmi męża (od razu mi się Cristal Carrington skojarzyła). Chyba Sheila bardzo liczyła na fundusz powierniczy swego dziecka.
Nie zgadzam się - uważam, że Erica kochała naprawdę, a dodatkowo pragnęła zostać panią o słynnym nazwisku. Później intrygi służyły już tylko czystej zemście.
[ Dodano: 2006-12-07, 16:24 ]
Mieliście rację, Thorne stanowczo nie godził się wczoraj na seks, to był mój błąd.
Z większością (tak gdzieś z 80 %) wyobrażeń i snów w MnS jest tak, że na początku myślimy, że to prawda.
CJ dalej nosi obrączkę
I cieszę się, że zerwał z tą tandetną biżuterią, której używał od zmiany aktora.