Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Spotkanie aktorów w tym programie gdzie zrobiono specjalną czołówkę nie było jedynym bo największym było ostatnie większej ilości aktorów na Hollywood Show gdzie robili sobie zdjęcia z fanami i wypisywali autografy.
Obrazek
Raczej nie ma niestety szans na współczesną kontynuację a szkoda bo chciałbym jakiś epilog póki wielu aktorów jeszcze żyje i ma chęć powrócić do roli. Niekoniecznie dobry pomysłem byłby nowy serial bo np. takie Dallas miało rewelacyjną kontynuacją, ale jednak urwaną nagle po 3 sezonach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:No i jesteśmy już po spotkaniu aktorów z "Dynastii" po latach :D Adex pewnie opisze wszystko bardziej szczegółowo, więc ja dodam tylko link do fajnej okolicznościowej czołówki wykonanej przez Hallmark :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=8ykm6cdkysE Właśnie tak mogłaby wyglądać czołówka nowej "Dynastii", gdyby taka powstała - oczywiście pod warunkiem, że byłyby to czasy współczesne :)
Super czołówka - oktorzy robią te same gesty i miny co w oryginale haha. Nie wiedziałem, że bylo teraz takie "reunion". Kiedyś oglądałem jedno z udziałem Crystle i Alexis ale już parę lat temu.
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

Mareczek pisze:No i jesteśmy już po spotkaniu aktorów z "Dynastii" po latach :D Adex pewnie opisze wszystko bardziej szczegółowo, więc ja dodam tylko link do fajnej okolicznościowej czołówki wykonanej przez Hallmark :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=8ykm6cdkysE Właśnie tak mogłaby wyglądać czołówka nowej "Dynastii", gdyby taka powstała - oczywiście pod warunkiem, że byłyby to czasy współczesne :)
Bardzo fajna czołówka, ale gdzie jest Alexis czy Sammy Joe?

A jaka była Wasza ulubiona postać? Ja to dużo nie oglądałem, ale uwielbiałem Claudię! Pamiętam, że była chemia między nią, a Stevenem i podobała mi się ich scena pocałunku. Poza tym była bardzo ładna i widzę, że nadal jest!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W czołówce są tylko te postacie, które pojawiły się w tym programie oraz osoby prowadzące :wink:
Bardziej chodziło mi o samą formę i fakt, że ta czołówka nadal jest piękna i spokojnie mogłaby otwierać nową "Dynastię" :D
Elmoo pisze:A jaka była Wasza ulubiona postać?
Lubiłem sporo postaci: Alexis, Sable, Claudia, Adam :)
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Mareczek pisze:
Elmoo pisze:A jaka była Wasza ulubiona postać?
Lubiłem sporo postaci: Alexis, Sable, Claudia, Adam :)
Steven, Alexis, Krystle, Fallon, SammyJo, Jeff - te przede wszystkim. :D

Co do spotkania po latach - świetna rzecz! Ma ktoś więcej filmików?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Co do spotkania po latach - świetna rzecz! Ma ktoś więcej filmików?
Tutaj możesz obejrzeć:
Część 1: http://www.hallmarkchannel.com/home-and ... collection
Część 2: http://www.hallmarkchannel.com/home-and ... n-part-two

Tak się powinno wspominać "Dynastię", a nie tak jak zrobiono to w żałosnym "Pytaniu na śniadanie" przez Rogalską, Kammela, Andrusa i Passent ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2015-01-27, 22:19 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Mareczek pisze:
B@r pisze:Co do spotkania po latach - świetna rzecz! Ma ktoś więcej filmików?
Tutaj możesz obejrzeć:
Część 1: http://www.hallmarkchannel.com/home-and ... collection
Część 2:http://www.hallmarkchannel.com/home-and ... n-part-two

Tak się powinno wspominać "Dynastię", a nie tak jak zrobiono to w żałosnym "Pytaniu na śniadanie" przez Rogalską, Kammela, Andrusa i Passent ::kwasny::
Obejrzałem pierwszą częsc i skojarzyło mi się z Adexam bo on zawsze wie kto był jak ubrany jaką miał fryzurę itp w jakiej scenie:) Zamiast fotek z serialu mogli zapodać filmiki:)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Od 15 kwietnia w CBS Drama będą powtarzać Dynastię. :) Godziny to 6.00, 13.00 i 2.00 w nocy. To kolejna szansa na poznanie/przypomnienie sobie tego kultowego serialu, który nigdy nie odszedł w zapomnienie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Ktoś ogląda Dynastię ponownie? :) Obecnie już 5 sezon, który zakończy się widowiskowym cliffhangerem, który przeszedł do historii tv. A w weekendy rano można oglądać Dynastię Colbych. To pierwszy raz w Polsce gdy lecą oba seriale równocześnie.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Niestety zmarła siostra Joan Collins - Jackie. Miała raka piersi. ::kwasny:: http://www.people.com/article/jackie-collins-dead
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Kurcze a ja jeszcze ostatnio na FB widziałem ich wspólne zdjęcie razem. Szkoda bardzo, przynajmniej jej książki pozostaną.
Awatar użytkownika
Mareczek

Szokująca i smutna wiadomość :(
Dziś po przebudzeniu, przez moment zamarłem, bo wszedłem na facebooka na telefonie, a tam czekała na mnie wiadomość od znajomej Collins nie żyje, chyba nie muszę Wam mówić, że w pierwszej chwili pomyślałem o Joan...

Wielka szkoda. Tak jak pisze mailo, na pamiątkę zostaną jednak jej książki. Jestem też mile zaskoczony, że mówią o tym w kanałach informacyjnych. Widziałem już materiały w Superstacji czy Polsat News.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Smutna wiadomość faktycznie bo były sobie bliskie. :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Wszyscy, którzy chcą przypomnieć sobie Dynastię a nie mieli okazji na CBS Drama już od 1 lutego ponowna szansa w szeroko dostępnej stacji TVS!!! :D Serial będzie emitowany od poniedziałku do piątku o 16.30 i 20.55 a więc bardzo przystępne godziny! Gorąco polecam zwłaszcza, że CBS Drama nieco zawodziła nas co do jakości obrazu i tłumaczenia poszczególnych odcinków, zobaczymy czy tutaj będzie lepiej ;) Więcej szczegółów w poniższym linku:
http://www.tvs.pl/informacje/krystle-bl ... ntenie-tvs
i aby być na bieżąco odnośnie Dynastii i aktorów z niej polecam profil, który współprowadzę https://www.facebook.com/DynastiaFanClu ... t=page_fan
Tymczasem na CBS Drama leci od poniedziałku do piątku sezon 8 o 6.00, 13.00 i 2.00 oraz Dynastia Colbych o 8.00 i 3.00 w nocy oraz z soboty na niedzielę po północy sezon 4 Dynastii.
Awatar użytkownika
Mareczek

Szokujące z tą Dynastią :shock: Nie było jej 20 lat, a teraz taki wysyp emisji. W CBS Drama trzykrotnie powtórzyli już wszystkie odcinki, podobnie z Colbymi. Można się już pogubić :lol:
ODPOWIEDZ