Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Rozumiem że Marcin Mroczek bo to on tańczył z Herbusiową? Nie wiem czy oni sobie poradzą. W TzG co prawda odpadli przed samym finałem ale nie tańczyli jakoś rewelacyjnie. Ciekawe czy to się stanie tradycją że reprezentować nas będą pary z TzG.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A które miejsce zajęli Cichopek i Hakiel, bo nie kojarzę?
I kiedy będzie ta taneczna eurowizja?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala, ale ten Mroczek wygrał Taniec z Gwiazdami na Ukrainie. Także stamtąd maksimum punktów już mamy ::chytry::

Cichopki zajęli rewelacyjne czwarte miejsce.
Taneczna Eurowizja jest na początku września.

Beja, tu znalazłem artykuł na ten temat z zeszłego roku: http://www.dziennik.pl/kultura/article51820/Znakomity_wystep_Cichopek_i_Hakiela_na_Eurowizji.html
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie zdziwiłbym się, gdyby Edyta Górniak pojechała na ESC. Było bardzo fajnie. Do dziś bardzo miło wspominam jej występ w 1994 roku. Jak usłyszę "To nie ja byłam Ewą" to pogłaśniam radio.
Co do transseksualistów to o ile dobrze pamiętam, to jedna już taka była na ESC. Była to Dana International z Izraela, która wyśpiewała sobie pierwsze miejsce piosenką "Diva". Było to na ESC w Birmingham, pod koniec lat 90.
Nie oglądałem w ubiegłym roku tanecznej Eurowizji. W tym roku chyba się skuszę. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

"Diva" to świetna piosenka :) użyłem jej kiedyś do mojego videa o Alexis z "Dynastii": http://uk.youtube.com/watch?v=n2aboicWPvQ
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Nie zdziwiłbym się, gdyby Edyta Górniak pojechała na ESC.
Edyta kiedyś powiedział, że w tej chwili na Eurowizję na pewno nie pojedzie.
Przecież wszyscy wiemy, że to nie chodzi o muzykę czy głos, tylko o układy.
Dawniej jeszcze tego nie było.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dla fanów tenacznej eurowizji..
Zmieniają się od tego roku zasady i z każdego kraju jedzie tancerz+gwiazda, a nie jak bylo w tamtym roku, że mielismy z niektórych krajów parę profesjonalistów. Cichopek i Hakiel zajęli świetne 4. miejsce i wątpie czy ktokolwiek jeszcze ich pobije z Polski
Będą szły teraz pewnie pary z TzG, a tam to właśnie Kasia i Marcin tanczyli najlepiej
Emisja pierwsza sobota września, czyli pewwie będzie trzeba sobie nagrac 1. odcinek JoŚ
(Ale będzie w ten dzien konkurencja bo na TVP2 wtedy premiera Fort Boyard)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Bolly, z tego co pamiętam to Taneczna Eurowizja jest transmitowana przez TVP2 :wink:
A poza tym, to wszystkie show nie zaczynają się w pierwszym tygodniu września, tylko w drugim - tak było przynajmniej rok temu.

A na tę Eurowizję wysłałabym również Maseraka z Foremniakową - płomienne uczucie, coś jak Cichopków, mogliby im dorównać.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Polska wygrała taneczną eurowizje :: bow :: :: bow :: :: bow :: Super
To mi przypominało konkurs MNS Site Awards i sytuacje Brooke ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Boże jak to brzmi!!!

Polska wygrała Eurowizję

Nie ma co ukrywać, że Herbuś i Mroczek to jedna wielka żenada, ale można o tym na razie zapomnieć.
Wielkie gratulacje dla nich, ich taniec wywarł na mnie ogromne wrażenie. Nie widziałem innych tańców, ale ich układ wywarł ogromne wrażenie ::rad::

Mam nadzieję, że teraz do reszty poświęcą się tańcu bo to im wychodzi genialnie!!!
I raz na zawsze zrezygnują z grania i śpiewania... ::jezyk:: ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja widziałem wszystkie tańce. Najbardziej podobały mi się występy Portugalii i Azerbejdżanu i na te kraje oddałem głosy. Najbardziej oryginalny był taniec duńskiej pary - trochę z pogranicza gimnastyki artystycznej. Butów nie mieli w ogóle. ::loll:: Podobały mi sie też tańce Wielkiej Brytanii i Irlandii. Holendrom nie wyszło - raczej należało sie skupić na jednym - na tańcu, a nie dodatkowo na śpiewaniu. Moim zdaniem najsłabiej wypadły wg mnie Austria, Rosja, Ukraina i Grecja. Bardzo fajne show, trochę w stylu "Tańca z gwiazdami", którego nie oglądam. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jeżeli ktoś nie obejrzał , to musi to nadrobić Video
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Powtórka EDC 2008 we wtorek o 13:55 w TVP2.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ależ się cieszę. Widziałem wszystkie tańce i nasz podobał mi się najbardziej. Fajny był też duński taniec. Mamy wspaniałą rekompensatę za upokożenie na muzycznej Eurowizji. Myślę że może pomogła nam też uroda Edyty Herbuś :serce:
Holendrzy byli beznadziejni. Chcieli zabłyszczeć że jednocześnie śpiewają i tańczą a tu obie rzeczy im wogóle nie wyszły. A Szwecję reprezentował Danny ::rad::
A jak to jest z organizacją tanecznej Eurowizji? Za rok będzie u nas?
Awatar użytkownika
Damians

Decyzja jeszcze nie zapadła.
Dwa pierwsze konkursy organizowała BBC, a teraz nie wiadomo jeszcze...
ODPOWIEDZ