Eurowizja
Tomala, ale ten Mroczek wygrał Taniec z Gwiazdami na Ukrainie. Także stamtąd maksimum punktów już mamy
Cichopki zajęli rewelacyjne czwarte miejsce.
Taneczna Eurowizja jest na początku września.
Beja, tu znalazłem artykuł na ten temat z zeszłego roku: http://www.dziennik.pl/kultura/article51820/Znakomity_wystep_Cichopek_i_Hakiela_na_Eurowizji.html
Cichopki zajęli rewelacyjne czwarte miejsce.
Taneczna Eurowizja jest na początku września.
Beja, tu znalazłem artykuł na ten temat z zeszłego roku: http://www.dziennik.pl/kultura/article51820/Znakomity_wystep_Cichopek_i_Hakiela_na_Eurowizji.html
-
Dawidek
- Administrator
Nie zdziwiłbym się, gdyby Edyta Górniak pojechała na ESC. Było bardzo fajnie. Do dziś bardzo miło wspominam jej występ w 1994 roku. Jak usłyszę "To nie ja byłam Ewą" to pogłaśniam radio.
Co do transseksualistów to o ile dobrze pamiętam, to jedna już taka była na ESC. Była to Dana International z Izraela, która wyśpiewała sobie pierwsze miejsce piosenką "Diva". Było to na ESC w Birmingham, pod koniec lat 90.
Nie oglądałem w ubiegłym roku tanecznej Eurowizji. W tym roku chyba się skuszę.
Co do transseksualistów to o ile dobrze pamiętam, to jedna już taka była na ESC. Była to Dana International z Izraela, która wyśpiewała sobie pierwsze miejsce piosenką "Diva". Było to na ESC w Birmingham, pod koniec lat 90.
Nie oglądałem w ubiegłym roku tanecznej Eurowizji. W tym roku chyba się skuszę.
- Adex-fan Brooke
"Diva" to świetna piosenka
użyłem jej kiedyś do mojego videa o Alexis z "Dynastii": http://uk.youtube.com/watch?v=n2aboicWPvQ
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dla fanów tenacznej eurowizji..
Zmieniają się od tego roku zasady i z każdego kraju jedzie tancerz+gwiazda, a nie jak bylo w tamtym roku, że mielismy z niektórych krajów parę profesjonalistów. Cichopek i Hakiel zajęli świetne 4. miejsce i wątpie czy ktokolwiek jeszcze ich pobije z Polski
Będą szły teraz pewnie pary z TzG, a tam to właśnie Kasia i Marcin tanczyli najlepiej
Emisja pierwsza sobota września, czyli pewwie będzie trzeba sobie nagrac 1. odcinek JoŚ
(Ale będzie w ten dzien konkurencja bo na TVP2 wtedy premiera Fort Boyard)
Zmieniają się od tego roku zasady i z każdego kraju jedzie tancerz+gwiazda, a nie jak bylo w tamtym roku, że mielismy z niektórych krajów parę profesjonalistów. Cichopek i Hakiel zajęli świetne 4. miejsce i wątpie czy ktokolwiek jeszcze ich pobije z Polski
Będą szły teraz pewnie pary z TzG, a tam to właśnie Kasia i Marcin tanczyli najlepiej
Emisja pierwsza sobota września, czyli pewwie będzie trzeba sobie nagrac 1. odcinek JoŚ
(Ale będzie w ten dzien konkurencja bo na TVP2 wtedy premiera Fort Boyard)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Bolly, z tego co pamiętam to Taneczna Eurowizja jest transmitowana przez TVP2
A poza tym, to wszystkie show nie zaczynają się w pierwszym tygodniu września, tylko w drugim - tak było przynajmniej rok temu.
A na tę Eurowizję wysłałabym również Maseraka z Foremniakową - płomienne uczucie, coś jak Cichopków, mogliby im dorównać.
A poza tym, to wszystkie show nie zaczynają się w pierwszym tygodniu września, tylko w drugim - tak było przynajmniej rok temu.
A na tę Eurowizję wysłałabym również Maseraka z Foremniakową - płomienne uczucie, coś jak Cichopków, mogliby im dorównać.
Polska wygrała taneczną eurowizje
Super
To mi przypominało konkurs MNS Site Awards i sytuacje Brooke
To mi przypominało konkurs MNS Site Awards i sytuacje Brooke
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Boże jak to brzmi!!!
Polska wygrała Eurowizję
Nie ma co ukrywać, że Herbuś i Mroczek to jedna wielka żenada, ale można o tym na razie zapomnieć.
Wielkie gratulacje dla nich, ich taniec wywarł na mnie ogromne wrażenie. Nie widziałem innych tańców, ale ich układ wywarł ogromne wrażenie
Mam nadzieję, że teraz do reszty poświęcą się tańcu bo to im wychodzi genialnie!!!
I raz na zawsze zrezygnują z grania i śpiewania...

Polska wygrała Eurowizję
Nie ma co ukrywać, że Herbuś i Mroczek to jedna wielka żenada, ale można o tym na razie zapomnieć.
Wielkie gratulacje dla nich, ich taniec wywarł na mnie ogromne wrażenie. Nie widziałem innych tańców, ale ich układ wywarł ogromne wrażenie
Mam nadzieję, że teraz do reszty poświęcą się tańcu bo to im wychodzi genialnie!!!
I raz na zawsze zrezygnują z grania i śpiewania...
-
Dawidek
- Administrator
Ja widziałem wszystkie tańce. Najbardziej podobały mi się występy Portugalii i Azerbejdżanu i na te kraje oddałem głosy. Najbardziej oryginalny był taniec duńskiej pary - trochę z pogranicza gimnastyki artystycznej. Butów nie mieli w ogóle.
Podobały mi sie też tańce Wielkiej Brytanii i Irlandii. Holendrom nie wyszło - raczej należało sie skupić na jednym - na tańcu, a nie dodatkowo na śpiewaniu. Moim zdaniem najsłabiej wypadły wg mnie Austria, Rosja, Ukraina i Grecja. Bardzo fajne show, trochę w stylu "Tańca z gwiazdami", którego nie oglądam. 
Jeżeli ktoś nie obejrzał , to musi to nadrobić Video
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ależ się cieszę. Widziałem wszystkie tańce i nasz podobał mi się najbardziej. Fajny był też duński taniec. Mamy wspaniałą rekompensatę za upokożenie na muzycznej Eurowizji. Myślę że może pomogła nam też uroda Edyty Herbuś
Holendrzy byli beznadziejni. Chcieli zabłyszczeć że jednocześnie śpiewają i tańczą a tu obie rzeczy im wogóle nie wyszły. A Szwecję reprezentował Danny
A jak to jest z organizacją tanecznej Eurowizji? Za rok będzie u nas?
Holendrzy byli beznadziejni. Chcieli zabłyszczeć że jednocześnie śpiewają i tańczą a tu obie rzeczy im wogóle nie wyszły. A Szwecję reprezentował Danny
A jak to jest z organizacją tanecznej Eurowizji? Za rok będzie u nas?