wiwi pisze:Eko i Sayid. Ale potem pewnie w dogrywce wygra Sawyer i mój Henry nie przejdzie
wiwi, w dogrywce przejdą 2 osoby, bo w następnym etapie potrzebujemy parzystą ilość osób. Więc jeszcze na stawiaj na Henrym krzyżyka. A poza tym nie jest powiedziane, że Soya przejdzie. Plotki o powszechnej doń miłości są chyba dalece przesadzone.
W "Zagubionych" to chyba nikt nie może być pewien czy jego postaci nie uśmiercą [shadow=black] Tak sobie myślałam o przyszłym odcinku... Wiemy, że zakończy się cliffhangerem i mogliby zrobić tak, że Jack podejmuje się operacji na Benie (lub zostaje do niej zmuszony) i w jej trakcie ustaje akcja serca i na tym kończy się odcinek. I nie wiadomo by było czy Jack podejmie próbę ratowania Bena czy nie Przynajmniej ja bym czekała w niecierpliwości na odpowiedź [/shadow]
Wydaje mi się, że w cliffhangerze zobaczymy [shadow=black]othersów trzymających pistolety przy głowie Kate i Sawyera, Soya krzyknie "Close your eyes", Kate zamknie, ekran stanie się czarny i usłyszymy 2 strzały. BANG BANG i napis LOST. A w 3x07 okaże się, że to Jules wbiegła w ostatniej chwili i zastrzeliła tych 2 othersów, którzy trzymali Kate i Sawyera na muszce (Elizabeth Mitchell powiedziała w wywiadzie, którego scan tu wklejałem, że Jules odda do kogoś 2 strzały w pierwszym odcinku po hiatusie..[/shadow]