Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:Brooke za to nie kocha nikt poza RJ-em, Bridget i Hope którzy byli na świętach! :lol: Gdzie Rick, Beth, Stephen, Donna i Katie? ::cojest::
Brooke kochają wszyscy faceci siedzący przy wigilijnym stole, to na co jej reszta rodziny? :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Brooke kochają wszyscy faceci siedzący przy wigilijnym stole, to na co jej reszta rodziny?
Chyba tylko Eric i Nick. Ridge'a nie było, Thorne już raczej nie kocha Brooke, Hector, Massimo, Dante wiadomo, że się nie liczą...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

B@r pisze:Widzę, że rozumowanie przyjmujesz rozumowanie Damiansa! :lol:
O nie! Tylko raz to zrobiłem, specjalnie na potrzeby napisania tamtego posta, i raczej na pewno więcej tego nie powtórzę. :mrgreen: :lol:

Co do wczorajszego, drugiego odcinka, to niestety, ale tym razem to Bridget wykazała się nie lada brakiem wyobraźni, wchodząc na rozlatujące się krzesło. Szkoda, bo jeśli okaże się, że straci dziecko, to będzie to jej wina. ::kwasny:: I wszystko znowu się skomplikuje...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Widziałem tylko jeden odcinek, pierwszy. :? Czy Bridget straciła dziecko?

Taylor wyglądała nieziemsko w wyobraźni Hectora. :twisted: Coś mi mówi, że Ridge nie wróci na Sylwestra i strażak dostanie swoją nagrodę. Mam nadzieję, że dziecku Bridget nic nie jest.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Pottermaniack pisze:Czy Bridget straciła dziecko?
Nie, jest jeszcze małe ryzyko poronienia. Nie mogą na razie uprawiać seksu. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak, dziecko żyje i ma się dobrze, serce mocno bije. Ale nie tylko zakaz seksu dała lekarka. Bridget ma także odpoczywać i nie stresować się.
Stephanie jak zwykle kombinuje i szaleje. Widać, nie ma nic do roboty, tylko atakuje Brooke. Zamiast się zainteresować Bridget, to się zajmuje życiem Brooke. ::plask wczolo:
Nabrałem się na marzenia Hectora. Taylor w jego wyobraźni wyglądała bardzo ładnie. Po powrocie do rzeczywistości już tak ładnie nie było. Darla wreszcie swoje zdanie wyraziła. :D
Ridge'a nie potrafię zrozumieć, ja wróciłbym do domu na święta... a on sobie w Paryżu siedzi...
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Widziałem tylko 2 minuty końcowe "Mody" dzisiaj, od tygodnia chyba nie widziałem ani jednego odcinka i już się zgubiłem. O co Stephanie i Brooke się kłóciły? :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mikkis, Stephanie przez drzwi zauważyła, że Nick i Brooke przytulili się - rozmawiali o Bridget i o jej stanie zdrowia. Wyglądało to na taki przyjacielski gest.
Mikiks

Czyli ciągle to samo, jednak nic nie straciłem :) Dzięki
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ridge jest tępym egoistą. I myśli, że Taylor wszystko zrozumie i zaakceptuje. Kocha ją, ale traktuje jak przedmiot.

Dziwię się, że Brooke uznała, że Taylor zdradza Ridge'a. Idąc inteligentnym rozumowaniem Logan, do zdrady może dojść tylko w łóżku ( na łodzi się nie liczy ). :lol:

Darla powinna wkręcić Sally do Forrestera na stanowisko szefa PR. Taki Deacon mógł, to czemu nie Sally? Już ona zadba o wizerunek i promocję. :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Już się cieszę na nadchodzące akcje. :twisted: Nareszcie coś się dzieje. Mam tylko nadzieję, że Brooke rozpowie o tym, co widziała. Co nie znaczy, że potępiam Taylor i że odmawiam jej prawa do szczęścia. Uważam, że Hector do niej bardziej pasuje niż Ridge. Jednak nie zaszkodzi obalić świętość Taylor.
Co do Brooke, to dziwię się jej, że tak długo rozmawiała ze Stephanie biorąc pod uwagę to, że tamta tak jej ubliżała i porównywała ją do Taylor... :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Brooke jaka domyślna. Zobaczyła odznakę Hectora i już pomyślała, że jest on z Taylor w sypialni. Głodnemu chleb na myśli. :lol: :P

Hector za to był jak zwykle strasznie nachalny, dziwię się, że Taylor się na niego nie wkurzyła. :wink:

Fajnie, że pojawiła się Sally w domu Thorne'a i Darli. :) I nareszcie Darla ma co robić - swatać Hectora i Taylor. :lol:

PS: Już dawno miałem o to zapytać, ale cały czas zapominam. Dawidek, dlaczego cały czas przękręcasz nick Mikiksa, na Mikkis? :lol:
Mikiks

Każdy normalny na miejscu Taylor, tak totalnie olany przez męża/żonę by się puścił, więc nie widzę w tym nic złego :)

Brooke dzisiaj była najzabawniejsza. Wywyższa się przed Stephanie i mówi, że jest żałosna, bo nikt jej nie zaprosił, a ona to co? Cały odcinek chodziła sobie po cudzych domach, super sylwester, Brooke to ma powodzenie i znajomości :lol: A teraz jeszcze jako obrońca moralności będzie. :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mikiks pisze:A teraz jeszcze jako obrońca moralności będzie. :P
Ale jej się trafiło, prawda? 8)

Brooke też została zaproszona - przez Ridge'a. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Nie wiem, co Ridge sobie myślał, zapraszając Brooke na sylwestra. o.O
Mikiks pisze:Wywyższa się przed Stephanie i mówi, że jest żałosna, bo nikt jej nie zaprosił, a ona to co? Cały odcinek chodziła sobie po cudzych domach, super sylwester, Brooke to ma powodzenie i znajomości :lol: A teraz jeszcze jako obrońca moralności będzie. :P
Właśnie. :lol: Niby tak nie cierpi Stephy a przyłazi do niej nie wiadomo po co i zarzuca jej, że spędza sylwestra sama. :lol: Po czym idzie do domu Taylor, w salonie nie zastaje Ridgea, więc idzie sprawdzić czy czasem nie ma go w sypialni. ::plask wczolo: ::loll:: Brawo dla Brooke! :: bow :: :lol:
ODPOWIEDZ