Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ostatnio naprawde mam mało czasu na Was(wybaczcie :oops: ) ale na desperatki zawsze znajdę. Już niedługo wszystko wróci do normy.
Póki co:
Świat często pisze różne bzdury a ta jest naprawde mistrzowska. jak można uśmiercić postać, która budzi najwięcej kontrowersji ze wszystkich gospodyń. mówi się, że to Susan jest główna postacią i to jest prawda - według założenia scenariusza. Z kolei wiemy dobrze, że dużo ciekawsze od losów nieporadnej Sus są losy Gabrielle czy zwłaszcza BREE!!!
To tylko plotka. Nie ma się czym martwić. :D
Ostatni odcinek - świetny. Zwłaszcza scena z Bree i lalką.
B@r - ostatnio sentencje Mary Alice są tak długie, że nie dąże nad spisywaniem. Czy móglbyś w wolnej chwili przepisać(nie zamieszczaj video bo głośniki moje odmawiają ostatnio posłuszeństwa) to, co mówi Mary na zakończenie dowolnego odcinka - a dokładnie od odc.7 do tego co ostatnio.
Pozdrawiam.

PS: jutro wysyłam wiersz do "świata seriali" o GNW rzecz jasna.... :mrgreen: :serce:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tam raczej nie ma głównej postaci. Przecież czasami są odcinki prawie w całości poświęcone Lynette a Susan pojawia się rzadziej. Co do waszych spoilerów (no właśnie czemu nie na czarwono?) to mam nadzieję że uśmiercą Andrew. Jest obrzydliwy! jak się mozna całować z chłopakiem? bleeee :nie: George'a na szczęście już uśmiercili (psychol na maxa:)
Jestem pewny że z Bree to plotka. Wątki z nią są coraz ciekawsze i gdyby zabrakło tej postaci serial wieeele by stracił. Zakonnica staje się niebezpieczna a Gaby trochę dostała za swoje;)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:Tam raczej nie ma głównej postaci. Przecież czasami są odcinki prawie w całości poświęcone Lynette a Susan pojawia się rzadziej. Co do waszych spoilerów (no właśnie czemu nie na czarwono?) to mam nadzieję że uśmiercą Andrew. Jest obrzydliwy! jak się mozna całować z chłopakiem? bleeee :nie: George'a na szczęście już uśmiercili (psychol na maxa:)
Jestem pewny że z Bree to plotka. Wątki z nią są coraz ciekawsze i gdyby zabrakło tej postaci serial wieeele by stracił. Zakonnica staje się niebezpieczna a Gaby trochę dostała za swoje;)
A ja nioe chce żeby pozbyli się Andrew,podoba mi się :oops: .Szkoda,że zrobili z niego geja :roll:
Zakonnica wredny babsztyl,szkoda,że Gaby jej nie przyłożyła wtedy gdy miała okazje :evil: .No ale...Gaby też by mogła przy okazji zrozumiec to i owo ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Ta zakonnica Mary wydaje mi się jeszcze bardziej psychczna od George'a. Ten jej uśmiech jest taki jakiś...straszny :shock:
Awatar użytkownika
Ireth

Dla mnie George był ponad wszystko.Po prostu jeszcze nikt nie wzbudzał we mnie takiej odrazy :x .Ciekwe czy ten aktor jakoś się specjalnie starał czy ma taką mimikę i w ogóle bo dla mnie on był odpychający.Scena od której o mało nie padłam przed telewizorem była jak Bree przedstawiła go koledze ze studiów(w restauracji) i powiedziała,że to przyjaciel a on "Jesteśmy zaręczeni" i uśmiech :arrow: :shock:
Zakonnica natomiast wydaje mi się po prostu podła i wredna,przebiegła cwana kobieta,ale Gaby sobie z nią poradzi.Musi :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Potyczki Gaby i siostry Mary są super :mrgreen: A zauważyliście że Susan po odnaliezieniu ojca tak samo zdziecinniała jak Macy, gdy Adam sie odnalazł?? Zaczęła nawet latać z jakimiś fotkami z dzieciństwa ::cojest:: Chce być "córeczką tatusia"
Primok

Post autor: Primok »

Podano informację, że wszystkie odcinki Desperatek będzie można oglądać zupełnie za darmo w sieci na stronach producenta :wink: .
Najnowsze odcinki będą dostępne w sieci już następnego dnia po emisji w telewizji!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehe, ups... nie wiedziałam, że tu znajdę tę samą wiadomość a właśnie napisałam o tym w temacie o Zagubionych :oops:
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

to ja poprosze o namiary stronek - w koncu obejrze druga serie ...

dzieki z gory - klaniam sie do podlogi,
Awatar użytkownika
Ireth

Primok pisze:Podano informację, że wszystkie odcinki Desperatek będzie można oglądać zupełnie za darmo w sieci na stronach producenta :wink: .
Najnowsze odcinki będą dostępne w sieci już następnego dnia po emisji w telewizji!!
Będzie można czy już można?
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Kilka fotek Desperatek
Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
Foto5
Foto6
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

I jak tam wrażenia po odcinku z wczoraj?? :D
Mnie bardzo sie podobały wszystkie sceny z Bree. Poza tym brawa dla Lynette i Gaby za odegranie fajnego konfliktu, chociaż byłem po stronie Lynette. Ciekawe, dlaczego Carlosa nie było na tym przyjęciu... :roll: :D
Fajne też było jak Bree i Lynette miay samochodową pogawędkę :mrgreen: i jak Bree widząc Andrew całującego Justina stłukła w ręku kieliszek. ::loll:: :shock:
I zaskoczyło mnie jak Tom opowiadał Lynette o tym jak go Bree Van de kamp "rozbiera wzrokiem", gdy ten pochyla się, by podnieść gazetę. ::rad:: :D
I super byly ostatnie minuty z tym samochodem.
B@r - z utęsknieniem czekam na sentencje.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Bartex pisze:I jak tam wrażenia po odcinku z wczoraj?? :D
Mnie bardzo sie podobały wszystkie sceny z Bree. Poza tym brawa dla Lynette i Gaby za odegranie fajnego konfliktu, chociaż byłem po stronie Lynette. Ciekawe, dlaczego Carlosa nie było na tym przyjęciu... :roll: :D
Fajne też było jak Bree i Lynette miay samochodową pogawędkę :mrgreen: i jak Bree widząc Andrew całującego Justina stłukła w ręku kieliszek. ::loll:: :shock:
I zaskoczyło mnie jak Tom opowiadał Lynette o tym jak go Bree Van de kamp "rozbiera wzrokiem", gdy ten pochyla się, by podnieść gazetę. ::rad:: :D
I super byly ostatnie minuty z tym samochodem.
B@r - z utęsknieniem czekam na sentencje.
Odcinek był super :lol: .Konflikt Lynette i Gaby-też byłam po stronie Lynette.I tez zastanowiło mnie czemu Carlosa nie było na tym przyjęciu a potem nadzwyczaj spokojnie przyjmował fakt że jego żonka powabna pocałowała Toma :mrgreen: .No i co się stało z zakonnica??Myślałam,że troche rozwiną temat albo więcej pokażą.
A Tom to sobie tak żartował z ta Bree(że go rozbiera wzrokiem),nabijał się tylko przecież :mrgreen:
Bree mi podpadła sposobem w jaki powiedziała Lynette o romansie Gaby...
Andrew to ja już nie rozumiem.Przecież w pierwszych odcinkach jeździł z kolegami do nocnych klubów patrzeć na striptizerki,a księdzu powiedział,że nie jest gejem tylko bi. A teraz wielki gej-chyba tylko na złość matce.Mam nadzieję,że pozna jakąs dziewczyne i się zakocha albo choć zainteresuje i da sobie spokój z facetami :? .Ich "namiętne" sceny mnie przerażają :o :wink:
Fajne były sceny z Betty jak najpierw ten jej przystojny synek( :serce: ) się śmiał z tego kolesia,który był uwięziony w schodach,a ona spojrzała karcąco a potem jak zatrzasnęli kluczyki to sama miała polew ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A wiecie kiedy dokładnie premiera gry "DH" ??
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Pod koniec roku 2006
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ODPOWIEDZ