Faktycznie rewolucja ze Złotopolskimi. To tłumaczy przeniesienie Plebani, bo TVP nie mogła robić dla siebie konkurencji. Ale i tak nie oglądam tego serialu od dobrych kilku lat, także jest mi to obojętne.
Zostaję tylko przy Klanie i Plebani, ale pewnie i tak większość odcinków będę oglądał w Necie, chyba, że wcześniejszej zbankrutuje
A Gotowe na wszystko wg Plejady będą w niedzielę ( chyba o 22.00 )
Oby przynajmniej Polsat dał jakąś powtórkę w tygodniu lub umożliwił oglądanie np. w ipla, bo mogę przegapiać odcinki
A mnie się najmniej podoba z tych wszytskich, najlepszy był pierwszy, a w drugim była najlepsza piosenka. Tutaj piosenka jest jakaś nijaka, choć Niania wyszła świetnie
No i proszę, jak się chce, to się może!!!
Przed chwilą na TVP1 była reklama Londyńczyków, można ją określić jednym słowem "światowa". Niby prosta, a zarazem nowoczesna i zero kiczu! Genialna!
Teraz trzeba mieć nadzieję, ze TVP zrobi takie coś z innymi serialami i programami - bo powinna!
A przy okazji pojawił się jakiś nowy prezenter, nawet może być.
Mi też najbardziej podobał się pierwszy i pod względem muzyki i pod względem wizualnym. Ten najnowszy chyba bardziej podoba mi się od tego poprzedniego. Muzyka jest gorsza, ale bardziej podoba mi się wizualnie. Najlepsze ujęcia to "Na Wspólnej", "Niania", "Taniec z gwiazdami", "Mam Talent" i "Brzydula".
No i może będzie rewelacyjna wiadomość jeśli się sprawdzi...
Póki co nic nie jest przesądzone, ale fani seriali powinni trzymać kciuki. Media donoszą, że TVP planuje w ciągu najbliższych miesięcy uruchomić kanał, w którym emitowane będą tylko seriale. Oficjalnego potwierdzenia ze strony TVP nie ma, wiadomo jedynie, że obecnie dla Telewizji priorytetem jest uruchomienie TVP Parlament, który ma ruszyć w najbliższych tygodniach.
Nie wiadomo, czy kanał byłby ogólnodostępny, ale bez wątpienia seriale, do których prawa ma TVP, szczególnie polskie klasyki jak "Polskie drogi", "Rodzina Leśniewskich" czy "W Labiryncie" stanowiłyby świetną propozycję dla widzów i poszerzyły wachlarz dostępnych serialowych propozycji.
A więc jak podaje plejada może być świetny kanał dla maniaków serialu, może będą też polskie seriale codzienne jak "Klan" czy "Plebania" od początku! Mam nadzieje ,że MNS też dadzą w swoim czasie!
Koniec świata, w TVP nastąpił przełom!!!
Po świetnej reklamówce Londyńczyków przyszła pora na sesję zdjęciową z aktorami nie tylko z nowych seriali, ale też starych
No i co najważniejsze - zdjęcia są nowoczesne i nie kiczowate, jak ta ostatnia reklamówka "Kawy czy herbaty" ze śpiewającym Brzózką i Szulim tańczącą na stole
Jeszcze jakby nakręcili jakaś nowoczesną reklamówkę np. z Klanem
I zawsze jest szansa, że zrobią też coś dla MNS, najważniejsze, że coś w tej promocji ruszyło...
Damians pisze:Jeszcze jakby nakręcili jakaś nowoczesną reklamówkę np. z Klanem
Ojj tak! To by wyglądało super! W tle refren Britney Spears - Circus(po zwiastunie "Melrose Place" teraz do każdego zwiastuna bym tą piosenkę wrzucał xDD) i szybko zmieniające się sceny: Bożena z trawą, Maciek z piwem, jakiś wypadek samochodowy, Monika policzkująca kogoś, zapłakana Ola, Kamila krzycząca na kogoś itp. i na koniec taki wielki napis 3D "KLAN"
btw. to nie tylko sesja, na plejadzie jest napisane, że zwiastun też będzie .
A ja mam takie pytanie: czy ktoś już widział na Polsacie zapowiedź nowej ramówki, albo poszczególnych produkcji? Głównie chodzi mi tu o nowe odcinki Pierwszej Miłości oraz Skazanego na Śmierć?
Ja widziałem tylko zapowiedzi nowych odcinków Samego Życia i Kiepskich. Swoją drogą naprawdę zachęcają one do oglądania.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
TVP jest świetne! Najlepsza z polskich telewizji. Super, że zrobili ten klip. Nikt się nie może przyczepić, że jest podobny do tego z TVNu, super wyglądają postaci na czarnym tle. I pewnie wydali kilka razy mniej, niż TVN.
DeaconFan pisze:A ja mam takie pytanie: czy ktoś już widział na Polsacie zapowiedź nowej ramówki, albo poszczególnych produkcji? Głównie chodzi mi tu o nowe odcinki Pierwszej Miłości oraz Skazanego na Śmierć?
Ja widziałem zapowiedź PM. Moim zdaniem jest ona bardzo kiepska. Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk, Ola Zienkiewicz i Artur Chamski cośtam gadają, ale tylko podoba mi się jak mówi Ola.
Zdjęcia z tego zwiastunu TVP bardzo fajne. Czekam na video.
Tomala pisze:Ja widziałem zapowiedź PM. Moim zdaniem jest ona bardzo kiepska. Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk, Ola Zienkiewicz i Artur Chamski cośtam gadają, ale tylko podoba mi się jak mówi Ola.
Ale pokazują przy tym jakieś sceny spoilerowe, czy oni tylko gadają?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Jakieś sceny pokazują - podobnie jak w Kiepskich. Jest też reklama SŻ i jakiegoś nowego programu prowadzonego przez Dowbora - ale ogólnie wszystko słabe