Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)
Brooke po prostu teraz przypomina dawną Taylor z lat 90, czyli kreującą się na moralną i świętą matronę tuszującą swoje grzeszki. O ile kiedyś miała podstawy do tego by nie lubić Amber, to w stosunku do Steffy jest to śmieszne, bo Steffy nie robiła nic ponad to co robiła kiedyś Brooke (mają te same czyny na koncie czyli jako młode postacie intrygowanie przeciw rywalce, spanie z ojcem i dwójką jego synów). Sheila takiej przemiany po prostu nie przeszła i pozostała sobą z dawnych lat, więc jest po prostu bardziej autentyczną i realistyczniejszą postacią.
-
Dawidek
- Administrator
Bridget jest ogólnie bezproblemowa, dlatego nie trzeba się o nią martwić, też nie mam wątpliwości, że Brooke ją kocha na równi z Hope. Mogliby to w serialu bardziej pokazać. W kwestii częściowej amnezji Steffy - bardziej popieram tu Taylor i rodzinę, bo to co się stało jest skutkiem urazu po postrzeleniu i złym pomysłem jest naciskanie, by rodzina powiedziała jej, że Liam nie jest jej mężem. Steffy powinna to sobie sama uświadomić, jak poczuje się lepiej.
Mam nadzieję, że Hope nie przyjdzie do głowy uświadamianie rywalce, że to ona jest żoną Liama. To nie czas na takie akcje. Rozumiem, że dziewczyna czuje się trochę zdezorientowana sytuacją, ale nie musiała odwiedzać chorej.
Mam nadzieję, że Hope nie przyjdzie do głowy uświadamianie rywalce, że to ona jest żoną Liama. To nie czas na takie akcje. Rozumiem, że dziewczyna czuje się trochę zdezorientowana sytuacją, ale nie musiała odwiedzać chorej.
- Adex-fan Brooke
Brooke nic nie tuszuje i nie udaje w przeciwieństwie do Taylor z lat '90. Brooke też nigdy nie była tak wrednawa i wyrachowana jak Steffy bywała.BeLieF pisze: 2024-12-05, 15:51 Brooke po prostu teraz przypomina dawną Taylor z lat 90, czyli kreującą się na moralną i świętą matronę tuszującą swoje grzeszki. O ile kiedyś miała podstawy do tego by nie lubić Amber, to w stosunku do Steffy jest to śmieszne, bo Steffy nie robiła nic ponad to co robiła kiedyś Brooke (mają te same czyny na koncie czyli jako młode postacie intrygowanie przeciw rywalce, spanie z ojcem i dwójką jego synów). Sheila takiej przemiany po prostu nie przeszła i pozostała sobą z dawnych lat, więc jest po prostu bardziej autentyczną i realistyczniejszą postacią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex ja ucichłem, bo po prostu odebrało mi mowę po tych wydarzeniach. Steffy wszystko się pomieszało jakby cofnęła się w czasie. Nie tylko myśli, że jest żoną Liama i pamięta Kelly jako młodsze dziecko, ale tak zrozumiałem, że jakby nadal była w konflikcie z Hope z dawnych czasów. Samo to jak kazała jej wyjść z sali, bo chce zostać z rodziną
Niby jak pisał Adex, Sheila na logikę powinna szybko zwiać daleko od Steffy, ale teraz paradoksalnie ma szansę na akceptację, bo Taylor obiecała, że jej pomoże. No i jest też jej wnuk, w którym jest cząstka Finna. W tym wątku jest takie zamieszanie, że nawet niezbyt zwróciłem uwagę na flirty Quinn i Cartera. Ogólnie dzieje się aż za dużo.
- Adex-fan Brooke
Sheila ostatnio nic nie robi logicznie bo np. gdyby miała Steffy sobie przypomnieć to Sheila zostanie złapana już w tym szpitalu, tym bardziej powinna uciekać a ta ze wszystkimi centralnie stoi nad łóżkiem Steffy 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sheila straciła swój instynkt zachowawczy, bo jak już chciała dobić Steffy w szpitalu to powinna zadbać o kamuflaż by nikt jej nie rozpoznał a tego nie zrobiła i na czas do sali wpadł Liam.
Natomiast co do reszty wątków: wróciła Brooke żebrząca o powrót Ridge'a do niej ale tym razem w żałosnym stylu nawet jak na nią samą, tekst o tym że Finn już nie wróci do Steffy ale Ridge nadal może do niej wrócić był w obecnych okolicznościach bardzo nietaktowny. Powinna poczekać przynajmniej do momentu wypisania Steffy ze szpitala, a nie od razu już zaraz myśleć tylko o swojej potrzebie(posiadania Ridge'a z powrotem)
Natomiast co do reszty wątków: wróciła Brooke żebrząca o powrót Ridge'a do niej ale tym razem w żałosnym stylu nawet jak na nią samą, tekst o tym że Finn już nie wróci do Steffy ale Ridge nadal może do niej wrócić był w obecnych okolicznościach bardzo nietaktowny. Powinna poczekać przynajmniej do momentu wypisania Steffy ze szpitala, a nie od razu już zaraz myśleć tylko o swojej potrzebie(posiadania Ridge'a z powrotem)
-
Dawidek
- Administrator
Nie podoba mi się Brooke w ostatnich odcinkach. Albo mówi mężowi, że ma do niej wrócić, nie zważając na okoliczności, albo prowadzi prywatną krucjatę by Steffy jak najszybciej poznała prawdę. Ostatnio ona zachowuje się niestosownie do okoliczności. Nie może poczekać, aż córka jej męża całkowicie wydobrzeje?
Sheila jest raczej cieniem samej siebie z przeszłości. Kiedyś to potrafiła tak uknuć, by pierwsze podejrzenia nie spadły na nią. Teraz nie sili się na taktyki, idzie na łatwiznę. Po jej powrocie tylko dwie rzeczy były w jej stylu: kiedy udawała pacjentkę, by wyłudzić prywatny numer telefonu Finna oraz kiedy przyszła do jego gabinetu przebrana za pielęgniarkę. Było coś jeszcze?
Sheila jest raczej cieniem samej siebie z przeszłości. Kiedyś to potrafiła tak uknuć, by pierwsze podejrzenia nie spadły na nią. Teraz nie sili się na taktyki, idzie na łatwiznę. Po jej powrocie tylko dwie rzeczy były w jej stylu: kiedy udawała pacjentkę, by wyłudzić prywatny numer telefonu Finna oraz kiedy przyszła do jego gabinetu przebrana za pielęgniarkę. Było coś jeszcze?
Mi się w ogóle nikt teraz nie podoba. Bohaterowie jakby zgłupieli. Finn jeszcze nie jest pochowany, Steffy prawie umarła, a oni debatują czy Liam będzie ze Steffy, a Ridge z Brooke. Czy to teraz ważne? Na Sheilę to już brak słów, zamiast wyjechać jak najdalej to stoi co chwilę przy łóżku Steffy. Co jej to da? Lepiej niech się trzyma z dala.
- Adex-fan Brooke
Wspaniały zwrot akcji, że Eric wreszcie ma romans z Donną. Oni pasują do siebie a Quinn może sobie wracać do Cartera bo ma z nim więcej chemii niż on z Paris. Relacja Quinn i Erica jest ciągnięta na sił... Taylor dalej ogłupiona Sheilą...i ludzie mówią, że to super psychiatra, śmiechu warte.
Siedzę się, że w końcu Erick i Donna są razem. Zapowiadało się to od dłuższego czasu. Liam znowu między dwoma kobietami. W takiej sytuacji Hope nie powinna siedzieć w domu i czekać, tylko razem z nim odwiedzać Steffy i tyle. Przecież nawet jej to obiecała w szpitalu.
-
Dawidek
- Administrator
Ja też się ciesze z tego, że Eric jest z Donną. Quinn powinna wrócić do Cartera. Oboje pasują do siebie - jak piszesz Adex - jest między nimi chemia. A Paris zaczyna palić za sobą mosty...
Ni dziwię się Hope, która jest w trudnej sytuacji, obserwując dobre relacje męża z byłą żoną. A sytuację utrudnia fakt, że Steffy jest w trudnej sytuacji po stracie męża. I trudno wybrnąć z tej niekomfortowej konfiguracji.
Ni dziwię się Hope, która jest w trudnej sytuacji, obserwując dobre relacje męża z byłą żoną. A sytuację utrudnia fakt, że Steffy jest w trudnej sytuacji po stracie męża. I trudno wybrnąć z tej niekomfortowej konfiguracji.
Ona nawet sama o sobie tak niedawno powiedziała powiedziała xD "Najlepsza psychiatra na świecie".
- Adex-fan Brooke
Paris nie była do końca szczera z Zende bo nie powiedziała, że już sypia z Carterem, Zende powinien przestać być taki pobłażliwy dla jej zachowania. Thomas nadal milczy o tym co wie o Brooke i Sheili, podła kreatura
... tymczasem Steffy zaczyna sobie wszystko przypominać... 
Moim zdaniem trochę marnują postacie Li i Grace. Wydawałoby się, że będą ciekawe, ale mało się z nimi dzieje. Thomasowi to chyba żal Sheilii i w sumie co go obchodzi teraz Brooke, skoro jego siostra prawie umarła. Nie zapominajmy, że wszyscy myślą, że jest ofiarą tej sytuacji z Finnen.
-
Dawidek
- Administrator
Sheila została zdemaskowana. Steffy z furią wygarnęła jej zabicie syna - teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek, jak matka Finna będzie próbowała wybrnąć z tej niekomfortowej sytuacji.
Ciekawe, czy Taylor uświadomi sobie, że w przypadku Sheili poniosła porażkę.
Zacząłem się śmiać na wieść o śledzącym pierścionku, jaki Quinn podarowała Ericowi.
Zacząłem się śmiać na wieść o śledzącym pierścionku, jaki Quinn podarowała Ericowi.