Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Forrester pisze:
DeaconFan pisze: 3. Jakie wątki miał i kim był Nick Preston?
On był chyba związany z Donną w 1987r i był rywalem Rocco, ale szybko zniknął z serialu :wink:
Chyba pojawił się dopiero później w 1988 roku, kiedy Donna z Rocco byli już tylko przyjaciółmi i "pomagał jej" zrobić karierę modelki :wink: .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Czy to prawda, że John Forrester - brat Erica, nie żyje? Było o tym coś wspominane w MNS?
Słyszałem, że gdy Jessica i Maggie przyjechały do Los Angeles, to on już nieżył.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie, raczej było mówione że żyje z drugą ich córką został na tej jakiejś farmie czy coś.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

To Jessica ma siostrę? :shock: Nic o tym nie wiedziałem. A wiadomo jak ona ma na imię?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Krótko zanim zacząłem oglądać MNS widziałem jakieś urywki jak ktoś był w szpitalu z całą pocharataną twarzą. To było jakoś w 97 albo 98 roku. Kto to był i w jakich okolicznościch to się stało?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To była Taylor. Było to chyba w 1997, Ridge był z Brooke, a ona coraz bardziej zbliżała sie do Thorna. Przez własną gapowatość jej domek na plaży stąnł w płomieniach, a ona była w środku. Już by się spaliła ( niczym wiedźma na stosie :zeby: ::jezyk:: ), ale dzielny Thorne ją uratował, a domek został ugaszony.
Taylor była w złym stanie i miała całą twarz poparzoną. Do końca życia mogła pozostać brzydulą. Wtedy przeprowadzono jakąś ryzykowną operację i wszystko skończyło się dobrze. To chyba wtedy Thorne kupił Taylor w prezencie pieska, choć nie jestem do końca pewny...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja z Mody pamiętam (choć jak przez mgłę) jakąś dziewczynkę siedzącą na kwiecistej kanapie. ::jezyk:: Może to była Bridget? No i jakichś dorosłych kręcących się wokół niej. To było ładnych parę lat temu. Ktoś coś może kojarzy z tego mętnego opisu?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kwieciste kanapy to najprędzej u Meggie i Jamesa, czyli może to byłą Erika ( Mery/Margaret) :wink:
Właśnie ich dom był urządzony w stylu wiejskim.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:czyli może to byłą Erika ( Mery/Margaret) :wink:
Było z niej takie słodkie dziecko :serce: a wyrosła na kogoś okropnego. To "zasługa" Sheili.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Przypomniałem sobie taką sytuację, jak Rick i ciężarna Amber przyjechali do Furnace Creek, do matki Amber - Tawny. Pamiętam, że w domu Tawny było wtedy dużo osób, m.in. ciężarna Becky i jej rodzice - Joe i Tilly. Był tam też chyba taki około dziesięcioletni chłopiec. Może mi ktoś powiedzieć kim on był :?: Czy to nie był przypadkiem młodszy brat Becky :?:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak, ten 10latek to był brat Backy , był tam jeszcze jeden brat Backy miał on gdzieś około 20lat .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ten 20-latek to chyba nie był brat Becky. Pamiętam jak ktoś mówił, ze to jakiś przyjaciel rodziny, czy też sąsiad. A co do tego chłopca, to dziwne, że widzieliśmy go tylko raz. Nie było go na ślubie Becky i C.J.'a... Czyżby scenarzyści zapomnieli o tej postaci? ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Z tego co ja pamiętam to obaj chłopcy byli braćmi Backy ale mogę się mylić .
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Robi pisze:Tak, ten 10latek to był brat Backy , był tam jeszcze jeden brat Backy miał on gdzieś około 20lat .
O ile dobrze pamiętam to Becky miała tylko jednego brata który nazywał się Daile. Robi gdzie ty tam widziałeś jeszcze jednego brata :shock: :?:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Robi

Brooke pisze:
Robi pisze:Tak, ten 10latek to był brat Backy , był tam jeszcze jeden brat Backy miał on gdzieś około 20lat .
O ile dobrze pamiętam to Becky miała tylko jednego brata który nazywał się Daile. Robi gdzie ty tam widziałeś jeszcze jednego brata :shock: :?:
Kiedy rodzice Backy wraz z Backy przyszli zobaczyć Amber to rezem z nimi byli także dwaj chłopcy , jeden ok 10lat i drugi ok 20 lat ( był dość dobrze zbudowany ) :wink:
ODPOWIEDZ