Eurowizja
- Marek Forrester
A ja nucę piosenkę Man Meadow ale czułem ,że nie uda im się wygrać bo jakoś nie podobałoby się wszystkim gdyby reprezentował Nas zepsół NIE z polski.
Lidia ma śliczną piosenkę, ja dodałbym w niej więcej emocji i większego finału bo tak to piosenka melodyjna ale i ciagła, bez momentu zaskoczenia.
Lidia ma śliczną piosenkę, ja dodałbym w niej więcej emocji i większego finału bo tak to piosenka melodyjna ale i ciagła, bez momentu zaskoczenia.
Nobody does it better
-
Dawidek
- Administrator
Czas na mój komentarz. Najbardziej mi się podobały: Man Meadow (lepsze wykonanie niż rok temu) i Artur chamski (ostatecznie na niego głosowałem). Lidia w moim rankingu była na trzecim miejscu i jestem zadowolony z ostatecznego rezultatu głosowania. Poziom w sumie był dość wysoki.
Najgorsze wykonania to: Stachursky, Dali i jakiś Projekt. Reszta sympatyczna. Pozytywnym zaskoczeniem była dla mnie grupa IRA.
Recital Rusłany - świetny.
Jestem ciekaw, czy Paulla z własnej chęci założyła to wdzianko, które miała na sobie. Zdecydowanie to ona była najgorzej ubrana ze wszystkich.
A i ten smutny chłopak. Naciągane to dla mnie jest to, że dziewczyny dzwoniły w jego sprawie do TVP.
Najgorsze wykonania to: Stachursky, Dali i jakiś Projekt. Reszta sympatyczna. Pozytywnym zaskoczeniem była dla mnie grupa IRA.
Recital Rusłany - świetny.
Jestem ciekaw, czy Paulla z własnej chęci założyła to wdzianko, które miała na sobie. Zdecydowanie to ona była najgorzej ubrana ze wszystkich.
A i ten smutny chłopak. Naciągane to dla mnie jest to, że dziewczyny dzwoniły w jego sprawie do TVP.
Lidia Kopania wygrała
Cudowny występ, od początku jej kibicowałem, właściwie jak jeszcze nie słyszałem jej utworu, bo wiedziałem , że na dużo ją stac. Z I don't wanna leave mnie nie zawiodła i jest na miarę kultowego Sleep,bktóry wygrał TopTrendy i bardzo jestem rad, że ta piosenka nas będzie reprezentowac. Jak wygra Lidia w Moskwie to moje zdjęcie z nią wrzuce na Naszą Klasą chyba
Lidię od dawna uważałem jako jedną z najlepszych polskich posenkarek
Po Lidii na drugie miejsce wcisnął się Man Meadow, później kolejno Ola&Marco, Chamski, Ira...
Po Lidii na drugie miejsce wcisnął się Man Meadow, później kolejno Ola&Marco, Chamski, Ira...
A mnie się najbardziej podobał zespół Tigrita Project
Jak dla mnie świetna piosenka, świetne wykonanie, choreografia... no i te skrzypce
ale cóż..
.. piosenka nieeurowizyjna, dlatego też wysłałem smsa na miejsce drugie w moim rankingu czyli Man Meadow. Piosenka gorsza niż rok temu, ale i tak dająca nam największe szanse na przejście przez półfniał..
Tym bardziej, że w tym roku są prawie same ballady!!! Jedna za drugą praktycznie, więc wybieranie kolejnej, dodatkowo śpiewanej przez kobietę [bo większość ballad w tym roku śpiewają kobiety] nie zwiększa naszych szans. Tym bardziej, ża zgadzam się z Markiem Forresterem piosenka pewnie i przyzwoita, dobrze zaśpiewana, piękna wokalistka
, ale mdła, nie ma tego czegoś...takich ballad na ESC już były tysiące...niestety..

A najlepsza była końcówka- wyszła Ukrainka Ruslana i swoim głosem, a także pieśniami zmiotła z tej sceny wszystkich uczestników oraz polskie "gwiazdy"
Jak dla mnie świetna piosenka, świetne wykonanie, choreografia... no i te skrzypce
Tym bardziej, że w tym roku są prawie same ballady!!! Jedna za drugą praktycznie, więc wybieranie kolejnej, dodatkowo śpiewanej przez kobietę [bo większość ballad w tym roku śpiewają kobiety] nie zwiększa naszych szans. Tym bardziej, ża zgadzam się z Markiem Forresterem piosenka pewnie i przyzwoita, dobrze zaśpiewana, piękna wokalistka
A najlepsza była końcówka- wyszła Ukrainka Ruslana i swoim głosem, a także pieśniami zmiotła z tej sceny wszystkich uczestników oraz polskie "gwiazdy"
Zawsze mogło być gorzej
Zadziwił mnie niski wynik Stachurskiego , sądziłem ,że będzie wysoki , ale nie żebym był zmartwiony . Całego konkursu nie widziałem , ale słyszałem piosenki na YT więc mogę stwierdzić ,że jest dobrze .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Kibicowałem Lidii, kobieta ma talent, piosenka też ładna, ale... No właśnie... Piosenka nie nadaje się na Eurowizję, to zwykła ballada, która nie wybija się niczym szczególnym... Sukcesu raczej na pewno nie odniesie, ale przynajmniej wstydu nie będzie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jak do tej pory wszyscy nasi artyści nie przynieśli nam wstydu , wszystkie piosenki były dobre , natomiast fakt ,że nie było to ( głównie ) wykonania eurowizyjne ,a nawet gdyby to i tak mamy małe szanse na wygranie skoro przede wszystkim widzowie głosują na swoich ,,przyjaciół'' i jedyne kryteria to położenie geograficzne czy związki historyczno-narodowościowe. Dobrym przykładem jest była Jugosławia , gdzie w latach 90 ludność strzelała do siebie z kałasznika ,a dziś wysyłają na siebie smsy ( oczywiście trzeba się cieszyć z tego powodu ale to nie zmienia faktu ,że nie mamy szans
)
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Jak piosenka jest świetna, to i tak się obroni, nieważne z którego kraju.Robi pisze:nawet gdyby to i tak mamy małe szanse na wygranie skoro przede wszystkim widzowie głosują na swoich ,,przyjaciół'' i jedyne kryteria to położenie geograficzne czy związki historyczno-narodowościowe. Dobrym przykładem jest była Jugosławia , gdzie w latach 90 ludność strzelała do siebie z kałasznika ,a dziś wysyłają na siebie smsy ( oczywiście trzeba się cieszyć z tego powodu ale to nie zmienia faktu ,że nie mamy szans)
Mnie najbardziej spodobał się zespół Renton i Lidia Kopania, jak już pisałam. Bardzo się ucieszyłam, że Renton zdobył najwięcej punktów od jury, w głosowaniu SMS też miał sporo punktów, tylko szkoda, że wyprzedziły go znane gwiazdki JOŚ, na które pewnie ludzie głosowali, bo je znali...
Beja, ludzie z JOŚ mieli bardzo dobre piosenki
To tej pory nie widziałem w nich nic szczególnego, ale na żywo zabrzmiały one całkiem inaczej, o wiele lepiej. Przede wszystkim Ola Szwed, której ostatecznie kibicowałem. Nie lubię jej, ale piosenka wpadła mi w ucho.
I bardzo fajnie, że dwójka finalistów zeszłej edycji zaszła tak daleko i to w TVP
To tej pory nie widziałem w nich nic szczególnego, ale na żywo zabrzmiały one całkiem inaczej, o wiele lepiej. Przede wszystkim Ola Szwed, której ostatecznie kibicowałem. Nie lubię jej, ale piosenka wpadła mi w ucho.
I bardzo fajnie, że dwójka finalistów zeszłej edycji zaszła tak daleko i to w TVP
Otóż to! Jakoś taneczną Eurowizję wygraliśmy i to w 2008 roku, podobno przyjaciół nie mamy, a jednak dwunastki się posypałyBeja pisze:Jak piosenka jest świetna, to i tak się obroni, nieważne z którego kraju.Robi pisze:nawet gdyby to i tak mamy małe szanse na wygranie skoro przede wszystkim widzowie głosują na swoich ,,przyjaciół'' i jedyne kryteria to położenie geograficzne czy związki historyczno-narodowościowe. Dobrym przykładem jest była Jugosławia , gdzie w latach 90 ludność strzelała do siebie z kałasznika ,a dziś wysyłają na siebie smsy ( oczywiście trzeba się cieszyć z tego powodu ale to nie zmienia faktu ,że nie mamy szans)
A Blue Cafe? Sweeeet Song, Loooove SongRobi pisze:Jak do tej pory wszyscy nasi artyści nie przynieśli nam wstydu , wszystkie piosenki były dobre ,
Oceniałem na tle artystów z innych krajów, uważam ,że porównując ich z naszym reprezentantami to trzymamy i tak wysoki poziom.