Oglądalność "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Moda znalazła się w dziesiątce najchętniej oglądanych programów TV ::rad::

10 najchętniej oglądanych programów 30.07 – 5.08.2007
Obrazek

Źródło: dane: AGB Nielsen Media Research
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

W okresie 06-12.08.2007 wg TNS OBOP najchętniej oglądany odcinek miał 2,3 mln widzów, co dało mu 11. miejsce w tym tygodniu wśród programów TVP1. Był to odcinek z piątku (10.08).
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Reasumując, oglądalność spada. Nawet w Polsce. Moda na "Modę na sukces" powoli przemija. Ale trudno się dziwić. Ile lat można oglądać na okrągło Stephanie vs Brooke i Brooke vs Taylor. W tym nie ma już absolutnie nic ciekawego.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Martin - fan Bree pisze:Reasumując, oglądalność spada. Nawet w Polsce. Moda na "Modę na sukces" powoli przemija. Ale trudno się dziwić. Ile lat można oglądać na okrągło Stephanie vs Brooke i Brooke vs Taylor. W tym nie ma już absolutnie nic ciekawego.
Starzy widzowie, wielcy fani, zawsze znajdą coś ciekawego. No, dobra. Stare babcie, bo one są wytrzymałe. Są przypadki, że ktoś ogląda serial wiele lat, a odchodzi od jego oglądania :roll: Stare babcie są najwierniejszą widownią :mrgreen: Bo nawet jak oglądasz serial 25 lat, ale nie jesteś babcią, to możesz odejśc od oglądania serialu ::jezyk:: Był taki jeden post na forum GL, na soapcentral, że ktoś oglądał chyba ten serial 25 lat i już z nim skończył :roll: Więc, żeby byc na prawdę uzależnionym to trzeba nie tylko długo oglądac serial, ale trzeba też byc starym ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Martin - fan Bree pisze:Reasumując, oglądalność spada. Nawet w Polsce. Moda na "Modę na sukces" powoli przemija.
Przesadzasz i to mocno. Miną wakacje, zrobi się chłodniej i zaraz będą 3 mln, a w zimie pewnie nawet ponad 4. W zeszłym roku 4,7 mln zobaczyło najchętniej oglądany odcinek.
Ryan Lavery

Ipo, ale czy Ty nie zauważasz, że cały czas wałkuje sie te same wątki? Wiecznie powtarzają się te same schematy, trójkąty itp... Po pewnym czasie (w tym wypadku po latach) to się po prostu nudzi. W tym roku z wielu krajów wycofano zarówno "Modę..." jak i "Żar młodości", gdyż zainteresowanie spadło drastycznie. To już nie mój wymysł. :)
Awatar użytkownika
Ipo

Zgadzam się z Tobą tylko, że to nie jest jakaś nowość. Tak w tym serialu było zawsze... Jak ktoś zauważył serial oglądają głównie osoby starsze, a tych nie brakuje. Mało tego nasze społeczeństwo coraz bardziej sie starzeje więc serialowi widzów nie powinno brakowac jeszcze przez jakiś czas. W momencie w którym portale internetowe piszą, że w ciągu 2 lat oglądalność z 1,9 mln skoczyła na 3 mln nie ma co panikować.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale mam nadzieję, że u nas nie wycofają "Mody..." z ramówki :cry: Ja bez niej zanudzę się na śmierć :| Moda musi być u nas bo jak nie to pojadę do TVP 1 i będą mieli ze mną do czynieni :twisted:
Ryan Lavery

Mareczku, zawsze jeszcze masz internet i youtube. :) Tam jest wręcz skarbiec wszelkich scenek z Mody.. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wiem :? I to mnie chociaż trochę pociesz :roll: Ale na TVP 1 mam już przetłumaczone po polsku, a tak w domu jak wszyscy coś robią to nie mogę się skupić na słuchaniu po angielsku.... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Ipo

Mareczek pisze::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale mam nadzieję, że u nas nie wycofają "Mody..." z ramówki :cry:
Zartujesz, prawda? Serial ma ledwie 300 tysiecy widzów mniej niż przed tygodniem. To normalne. Za tydzień może mieć 400 tysięcy widzów wiecej. Takie spadki i skoki widowni są przecież co tydzień. :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja uważam ,że i tak oglądalność jest dość dobra i TVP zaczeła w końcu pokazywać "Modę" w konkursach i gazetach... Jest teraz znacznie wiecej Mody niż wcześniej a to przez to ,że stała się u Nas bardziej popularna ale wiadomo z wiekiem każdy traci swoją piękność ...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ryan Lavery pisze:A oglądalność "Mody.." spadła też po tym, jak Brad Bell w tym roku nakazał widzom przełączanie kanałów na inne seriale, jesli mają dość "kazirodztwa". Ludzie wzięli to do siebie. 8)
Czyżby i Bradley Bell miał dosyć B&B :lol:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

BB przydałby się nowy reżyser, no i może jeszcze nowi scenarzyści :roll: Np. takie GL miało już od groma reżyserów.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak... I jak GL daleko ląduje w notowaniu...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ