Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja nic nie pisałem, bo czekałem aż zobaczycie wy niespoilerowcy i zaczniecie komentować. To prawda, przyśpieszyli akcję i nawet nie pokazali ucieczki Sheili z pomocą Mike'a. Swoja drogą, świetna scena jak ona z tym swoim uśmieszkiem się obraca i on się do niej uśmiecha. Dobry powrót! Mike wracał już w 2010 i sprzedał broń Stephenowi Loganowi a potem przyznał to Katie, Brooke i Billowi. Najdziwniejsze jak Sheila szybko odnalazła Li i najlepsze jak rzuciła nią jak kukłą ::rad:: i odkryła, że Finn żyje :bojesie: ::chytry:: Teraz może zdarzyć się wszystko! :twisted: Li oficjalnie się rozkręciła i została nową rywalką Sheili. Chyba sama nie zdaje sobie sprawy, w jakim jest niebezpieczeństwie. Baker znowu wyszedł na ofiarę losu a Ridge irytuje tym miotaniem się między Brooke i Taylor, przecież widać, że woli żonę a Taylor to tylko sentyment i pociecha. Fajnie, że Bridget znowu się pojawia. Quinn nawet nie przychodzi do głowy, że Eric ma romans bo myśli, iż on już się wypalił co do spraw seksu ::rad:: a tu Donna nie tylko go wyleczyła z niedawnych problemów, ale jeszcze rozkręciła... Fajna para. Quinn jest ok, ale już powinna zostawić Erica i być z np. Carterem, który jest irytujący i wykorzystuje tylko zauroczenie Paris. Jej matka zbyt ostro, ale słusznie odradza jej Cartera. Zende jest faktycznie o wiele fajniejszy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Teraz Li dla własnego bezpieczeństwa powinna udawać, że chce współpracować z Sheilą i tymczasowo grać w jej grę. Przy pomocy Finna będzie łatwiej nią manipulować. Ja to widzę tak, że powinna przekonać Sheilę, żeby zachowała tajemnicę, bo nie ufa Steffy. Żeby ją przekonać mogłaby sugerować, że Steffy zbliżyła się z Liamem ( co w sumie nawet jest prawdą) i że nie chce, żeby Forresterowie się dowiedzieli o Finnie z tego powodu. Miałyby wspólny sekret i zyskałaby na czasie.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Faktycznie idzie szybko, Nie sądziłam, że to tak będzie wyglądało, przyzwyczaiłam się do rozwlekłych akcji. Myślę, że Sheila nie da się ograć Li, ale co zrobi, ona jest jej potrzebna, bo jest lekarką.
Myślę, że Hope powinna powiedzieć Brooke, wtedy Loganki będą mogły debatować nad tym jaka to Donna jest dobra mimo, że jest kochaną.
Szkoda mi Quinn, obecnie to jedna z fajniejszych postaci, a wygląda na to, że nie umie o siebie zadbać. Jak ona może się tak nabierać.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cynthia pisze: 2025-02-01, 18:37 Jak ona może się tak nabierać.
Przyzwyczaiła się, że tylko ona może zdradzać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wreszcie mocne odcinki a tu brak komentarzy? Czy w ogóle są tu niespoilerowcy, którzy oglądają i komentują ponownie? Li z charakterku kojarzy mi się momentami ze Stephanie, jest więc ciekawą rywalką dla Sheili.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cały czas się zastanawiam, jakie są zamiary Li wobec Sheili? Czy ona tylko gra, by zyskać przychylność biologicznej matki Finna (ku czemu się skłaniam), czy Sheila przekonała ją, by grały w jednej drużynie? Końcówka dzisiejszego odcinka może sugerować, że Li chce grać na zwłokę, a jak się nadarza okazja, to wyda rywalkę, ale to mogą być pozory - scenarzyści pozytywnie zaskakują. Czekam na jutro. :) Wychodzi jednak na to, że Li ma charakterek i potrafi walczyć o swoje.
nołbady

Post autor: nołbady »

Ciekawi mnie, dlaczego Li nie oddaliła się z domu i wtedy nie zadzwoniła na policję. Mniejsza szansa, że Sheila by ją przyłapała.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Spodziewałem się, że cała ta "sztama" między Li a Sheilą to tylko gra. Faktycznie, Li mogła zadzwonić na policję np. z samochodu, ale wtedy nie byłoby zwrotów akcji :wink:
Cieszy mnie powrót Mike'a. W tym momencie przydał jej się pomocnik w pościgu za Li, z dobrym dla niej efektem.

Myślałem, że Eric po rozmowie z Hope, w końcu powie Quinn o swoim romansie, ale widzę, że nadal jest to ciągnięte i zaczyna się wlec :/ Teraz jeszcze te zaręczyny...
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
mailo

Marcus pisze: 2025-02-06, 07:47 Spodziewałem się, że cała ta "sztama" między Li a Sheilą to tylko gra. Faktycznie, Li mogła zadzwonić na policję np. z samochodu, ale wtedy nie byłoby zwrotów akcji :wink:
Cieszy mnie powrót Mike'a. W tym momencie przydał jej się pomocnik w pościgu za Li, z dobrym dla niej efektem.

Myślałem, że Eric po rozmowie z Hope, w końcu powie Quinn o swoim romansie, ale widzę, że nadal jest to ciągnięte i zaczyna się wlec :/ Teraz jeszcze te zaręczyny...
Też się zdziwiłem, że ten telefon od razu wyjęła. Mogła nawet jechać na policję. Powrót Mike'a przypomniał mi dawne czasy. A ten wypadek to jakby kopia tego jak Thomas ścigał Emmę. Bardzo ciekawe odcinki i trzymają w napięciu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak spektakularny wypadek porównujesz do tego z Emmą?! Ja raczej porównałbym to wypadku fałszywej Angeli i Todda... Dawno nie było takiej mocnej sceny. To jeden z najlepszych odcinków B&B - bójka Sheili i Li i spektakularnie pokazany wypadek... i na końcu ten uśmieszek Sheili :twisted:
Carter natomiast się ośmiesza, jak można oświadczać się w trakcie pracy w biurze i jeszcze cały czas mieć świadomość, że kocha się inną osobę :roll: Carter jest pogubiony jak zawsze. Zauważyliście siedzącą scenę KKL? Aktorka miała wtedy wypadek z nogą.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

nołbady pisze: 2025-02-05, 22:57 Ciekawi mnie, dlaczego Li nie oddaliła się z domu i wtedy nie zadzwoniła na policję. Mniejsza szansa, że Sheila by ją przyłapała.
Też o tym pomyślałem, ale z ocenami chciałem się wstrzymać do dzisiejszego odcinka. Zgadzam się z Wami, Li popełniła taktyczny błąd. Wściekłośc Sheili nie zna granic. Dzisiejszy odcinek przypominał dawną "MnS" - najpierw krótka bójka, potem emocje rosły jak u Hitchcocka - bójka, spektakularna ucieczka w trakcie ulewy i ten mocny wypadek. Dawno czegoś takiego nie było!
nołbady

Post autor: nołbady »

Tak, w końcu jakaś akcja. Nie rozumiem zachowania Paris. Jeszcze przez chwilą podejrzewała Cartera o to, że nadal czuje coś do Quinn. Wystarczyło, że się oświadczył i wszelkie podejrzenia zniknęły, nie naszły jej żadne wątpliwości, kiedy przyjmowała oświadczyny. "Juhu, jesteśmy zaręczeni, zaręczyliśmy się" i tak kilka razy :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze: 2025-02-06, 19:46 Tak spektakularny wypadek porównujesz do tego z Emmą?! Ja raczej porównałbym to wypadku fałszywej Angeli i Todda... .
Tak, chodzi mi o motyw pościgu i jakby osaczenia. Po prostu tak samo Thomas ścigał Emmę żeby go nie wydała i też jakby to on doprowadził do wypadku. To dokładnie ten sam motyw. Angela i lekarz jechali razem i zaczęli się kłócić i szarpać. Nie widzę podobieństwa.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Podobieństwo w pokazaniu wypadku i wybuchu a nie tylko ciemny obraz. Swoją drogą trochę dziwne, że Sheila uderzyła ją autem i od razu wybuch.
Awatar użytkownika
mailo

No tak to się zgadzam, że widowiskowo. Śmierć w kartonach to to nie była XD
ODPOWIEDZ