Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ale Ty jesteś :evil:

No dobra, ja się identyfikuję z Bradem Bellem, bo jest mądry i wymyśla fajne historie - zwłaszcza te science-fiction :lol: Ale na serio, scenarzyści muszą mieć niesamowitą wyobraźnię i cierpliwość. Muszą regularnie obserwować co przyciąga widzów a co nie.. dostarczać im wielu ciekawych chwil wraz z bohaterami. Myślę, że fajnie jest być scenarzystą.. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jakieś nowe identyfikacje? Zgapianie fryzury, ubioru, zachowania, wypowiedzi??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Heh, ja zauważyłam, że ostatnio często wtrącam "whatever" - tak jak jeden z bohaterów That '70s Show - Hyde :)
Ryan Lavery

wiwi pisze:Heh, ja zauważyłam, że ostatnio często wtrącam "whatever" - tak jak jeden z bohaterów That '70s Show - Hyde :)
A ja przejąłem od Stephanie to jej słynne "Owwwwwww please.."
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

::loll:: ::loll:: ::loll::
skąd ja to znam...
Wczoraj myłem okno. Dlaczego?? Bo Bree na wielkanoc na pewno też by umyła.
:mrgreen:
ach ta miłość....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Bratex tylko mam nadzieje, ze nie jesteś alkoholikiem jak Bree!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Adex-fan Brooke pisze:Jakieś nowe identyfikacje? Zgapianie fryzury, ubioru, zachowania, wypowiedzi??
Hmm.. w sumie w Modzie nie ma żadnego młodego gościa, od którego możnaby przejąć styl ubierania... Raymond - ma stroje estradowe raczej, Rick ?? - proszę, w tych jego koszulkach to bym się na ulicy nie pokazał... Jedyne co mi przychodzi do głowy to styl CJ-a, ale też nie zawsze. Bo już raz zauważyłem, że ma krótkie spodnie, a T-shirt prawie do kolan - to wygląda strasznie, ale czasami ubiera się tak na luzie jak na nastolatka przystało :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ale kiedy to bylo!! 1999 to stare ciuchlandy są już!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

W tych aktualnych odcinkach o których pisać nie wolno, bo bedzie kara to też nie widzę nic ciekawego.... Ale jakby coś to skrobnij odpowiedź w spoilerowym.. :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja się identyfikuję z jedną postacią coraz bardziej. ::rad:: :mrgreen: 8)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Styl ubierania się bardzo odpowiada mi od Brooke i Macy :D :wink: Bardzo ładne noszą sukienki, bluzeczki. Warte skopiowania :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Kiedyś podobało mi się jak ubierała się Lauren, ale wraz z nikłym zainteresowaniem tej postaci jej cicuhy były coraz gorsze.

B@ro, nich zgadne - Taylor!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kingsajz pisze: B@ro, nich zgadne - Taylor!
Zgadłeś 8)

Skąd wiedziałeś? ::loll:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Nie wiem. Czułem to w moczu. Od zawsze podjerzewałem, że indetyfikujesz się jako kobieta.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja dzięki MNS staram się być bardziej elegancki, kulturalny (i tutaj nie biorę przykładu ze Steph) oraz bardziej stylowy :] Podoba mi się styl bycia Taylor i Macy, takie spokojne, suptelne i wykwintne kobiety zdecydowanie chciałbym być taki jak one:)
Nobody does it better
ODPOWIEDZ