Post autor: wiwi »

Kingsajz uciekaj bo Cię dopadnę :evil: Jestem dziewczyną, więc się ze mną nie kłóć, że M.Z. nie jest przystojny ::jezyk::

Post autor: Kingsajz »

wiwi pisze:M.Z. nie jest przystojny
Haha!!! Sama to napisałaś!!!!!!Ah te kobiety!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: Primok »

Wczoraj oglądałem dwa bardzo ciekawe filmy:
"Między słowami" (Lost in Translation) i Monster.
Gorąco polecam ::ok:: ::rad:: !!!

Kingsajz pisze:
wiwi pisze:M.Z. nie jest przystojny
Haha!!! Sama to napisałaś!!!!!!Ah te kobiety!!!
Kingsajz nie kłóć się że nie jest, czyli właśnie jest! Nie zaprzeczyłam :P

Ja już od dawna chciałam zobaczyć Monster, Charlize nieźle ucharakteryzowali :)

Ja oglądąłem Monster, bardzo fajny film. Dziwny jak na hollywood. Polecam go. Działa na psychike widza. Na początku bylo mi zal głownej bohaterki, jednak potem zrozumiałem, ze byla walnięta o 500 stopni!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Mnie zamurowało ::ok:: na widok głównych aktorek - nie mogłem uwierzyć, że to są aktorki z Hollywood (Charlize Theron i Christina Ricci) - szczególnie Charlize ::cojest:: .

Kurcze. Christina Ricci też tam gra?! Aaaaa, uwielbiam ją odkąd zagrała Wednesday w Addamsach :) Teraz to obowiązkowo muszę zobaczyć ten film! Niech no mi się tylko Derailed i Harry Potter ściągną to szukam Monster :)

Gra i wg mnie nawet lepiej od Charlize :lol: !!!

Mnie nie, poniewaz wiedzialem kto gra. Jednak pozimom gry aktorskiej byl imponujący.

Post autor: gregi »

Ja od dawna czaję sie na film "Dom woskowych ciał" (House of wax) z Paris Hilton :serce: oglądał ktos z was moze?

gregi, nie ma na co się czaić ::kwasny:: - chyba, że chcesz ten film zobaczyć tylko ze względu na Paris (która w sumie zbyt często na ekranie się nie pojawia ::chytry:: ).

Primok pisze:gregi, nie ma na co się czaić ::kwasny:: - chyba, że chcesz ten film zobaczyć tylko ze względu na Paris (która w sumie zbyt często na ekranie się nie pojawia ::chytry:: ).
wiem, ale ciekawi mnie jak sobie poradziła z rolą. poza tym fabuła filmu ciekawa.

Ja ściągnęłam sobie ten film, ale jak zobaczyłam jego jakość to skasowałam :/ Zresztą jak chciałam podjerzeć, to trafiłam na jakąś obrzydliwą scenę, więc tym bardziej mi się odechciało ;) Wolę Piły :)

wiwi pisze:Ja ściągnęłam sobie ten film, ale jak zobaczyłam jego jakość to skasowałam :/ Zresztą jak chciałam podjerzeć, to trafiłam na jakąś obrzydliwą scenę, więc tym bardziej mi się odechciało ;) Wolę Piły :)
ja sie w piątek wpraszam do kumpla by w koncu zobaczyc ten film. a Piłe (1 czesc) obejrzalem tylko do polowy bo wyszedlem z kuzynem na impreze, a rano odsypialismy i potem szybko trzeba bylo odniesc film z powrotem do wypożyczalni. :(

Piła 1 i Piła 2 są super. Gregi musisz obejrzeć, jeśli lubisz takie filmy oczywiście :) Ale mi się bardzo podobało i druga część była tak samo zaskakująca jak pierwsza, a zwykle sequele wychodzą nieudane. Podobno szykuje się też Piła 3 :)
ODPOWIEDZ