Caroline i Karen Spencer

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Więc Thorne dawał się uwodzić Karen, bo Macy miała romans :shock: . O proszę a ja myślałam, że to z Thorne’a był babiarz :P .
Bójka na jedzenie ::loll:: , ale to musiał być fajny odcinek ::loll:: .
Aż jestem zła :evil: , że tego nie oglądałam ::plask wczolo: .
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Brooke pisze:Więc Thorne dawał się uwodzić Karen, bo Macy miała romans :shock: . O proszę a ja myślałam, że to z Thorne’a był babiarz :P .
Bójka na jedzenie ::loll:: , ale to musiał być fajny odcinek ::loll:: .
Aż jestem zła :evil: , że tego nie oglądałam ::plask wczolo: .
Ale zaraz zaraz...Macy nie miała chyba w końcu tego romansu?Czy czasem Jake nie byl gejem?Hmmm,w takim razie chyba coś pomyliłam,ale nie kojarze żeby Macy miala romans tak naprawde,tylko się przyjaźniła chyba z tym Jakem a Thorne był zazdrosny?
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Jake byl gejem. Przynajmniej tak to kojarze.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co za bzdura! Nie był! Jake był molestowany przez ojczyma (a myślał cały czas że to ojciec jego i Margo go molestował). Dopiero jak się ta sprawa wyjaśniła Jake się rozkręcił w stosunku do Felici, ale i Macy, pamiętna scena jest jak Jake ucałował na pożegnanie Macy a Thorne to widział i pojechał na lotnisko, Saul i Macy wiedząc co widział przybyli na lotnisko go powstrzymać i Macy z płaczem tylko widziała jak Thorne siedzi w samolocie (w okienku) i odlatuje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ahaaa, akcja w tej chacie w lesie. Pamietam juz wszystko jasno i wyraźnie.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kingsajz pisze:Ahaaa, akcja w tej chacie w lesie. Pamietam juz wszystko jasno i wyraźnie.
mówisz o domu rodzinnym Margo i Jake'a?
czy o Big Bear gdzie bandyta chciał zgwałcic Felicie, ale Zach i Sly ją uratowali?
ale może wrócmy do tematu :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Jake po tym molestowaniu przez Stryja miał problemy z seksem.
Felicia była bardzo napalona i prawie go gwałciła, ale nie bardzo to wychodziło.
Natomiast z Macy potrafił "działać" (lepsza chemia) i romansik był Ok i prawidłowo skonsumowany ::ok::
A tak na marginesie to Macy "przerzuciła" niezłą ilość chłopaków - więcej niż Brooke, ale jej jakoś nikt nie zarzuca, że się źle prowadzi. ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Macy to cicha woda ::chytry:: już po Grancie nawet się ożywiła
Awatar użytkownika
Brooke

Adex ty to masz dobrą pamięć :wink: :D
No proszę Macy wygląda na taką świętą. :wink:
Powiedzcie mi jeszcze Carol umarła a Karen, dlaczego odeszła z serialu :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Pamiętam że rozmawiała z tą przybraną matką przez telefon (aktorka ją grająca grałe Rebecke nr 2 w "Pokoleniach" -matkę Sam) i chyba Karen zatęskniła za starym życiem poza Los Angeles i wyjchała. Ale jak ktoś pamięta więcej szczegółów niech dopisze.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Karen wyjechała również dlatego, że Connor unieważnił małżeństwo z nią, bo udawała, że jest w ciąży i nie mógł jej tego wybaczyć. Było to jakoś pokręcone i pamiętam, że współczułam Karen. Zresztą ona nigdy nie pasowała do L.A., wychowana była na dalekiej prowincji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie było ślubu, został przerwany o ile pamiętam.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Chyba tak, ale w sukni ślubnej stała ...Bidulka :cry:
Awatar użytkownika
Brooke

Karen stała na ślubnym kobiercu z Connor’em :shock:W ogóle jak do tego doszło :?: Czyli to było po trójkącie Karen Thorne Macy :?:
Mam jeszcze pytanie, czym zajmowali się rodzice siostrzyczek :?:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Brooke pisze:Karen stała na ślubnym kobiercu z Connor’em :shock:W ogóle jak do tego doszło :?: Czyli to było po trójkącie Karen Thorne Macy :?:
Mam jeszcze pytanie, czym zajmowali się rodzice siostrzyczek :?:
To już chyba było po trójkącie z Thornem.Brooke była w związku z Conorem i przyjaźniła się z Karen no i tamtych dwoje się w sobie zakochało ::ok:: Jakoś to tak było chyba nie?A że Brooke i tak ciągle za Ridgem latała to chyba jakoś to przebolała lekko.
Ojciec Karen miał jakąs gazete,matka chyba nie żyła.No i Bill z Darlą romansował swego czasu :mrgreen:
ODPOWIEDZ