Post autor: Marek Forrester »

Na dzień dzisiejszy najmniej lubiana osoba to: KIMBERLEY
Na dzień dzisiejszy najbardziej lubiana osoba to: SALLY
Nobody does it better

Post autor: Arwen »

Lubię: Amber, Taylor, Stephanie :wink:
Nie przepadam: Tawny - okropnie denerwująca postać :P we wszystko się wtrąca

Post autor: Kingsajz »

Dzis do mojego nowego gorna bohaterow denerwujacych dolaczyl Thorne!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: mailo »

LUBIĘ :

1. Brooke
2. Sally
3. CJ

NIE LUBIĘ:

1. Stephanie
2. Amber
3. Becky
M@rek
M@rek

Post autor: M@rek »

Zmiana:

Lubię:

Kimberly 56%

Adam wypada z Super 10.
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

Post autor: Ipo »

Ja chyba najbardziej lubie Sally, a najmniej Brooke. Strasznie mnie wkurza ostatnio. Podobnie zresztą jak Adam Alexander.

Post autor: delll »

Mnie zawsze bardzo podobał się Clark, uwielbiam na niego patrzec :wink: Gdybym umiała, wstawiłabym go sobie w awatarze. Nie lubię Lauren Fenmor. Po prostu wątki z nią śmiertelnie mnie nudzą, zawsze wtedy wychodzę zrobic sobie herbatę, ale to chyba wina scenarzystów, nie aktorki, bo przecież babeczka niczego sobie. :lol:

Post autor: Brooklyn »

Uwielbiam Brooke. Za co? Za jej charakter, wygląd... Za wszystko! Za to nienawidze Stephanie. Irytuję mnie jej obłuda, zakłamanie, podłość.

Post autor: paulincia »

Brooklyn pisze:Uwielbiam Brooke. Za co? Za jej charakter, wygląd... Za wszystko! Za to nienawidze Stephanie. Irytuję mnie jej obłuda, zakłamanie, podłość.
Ja Stephanie lubię...nie wiem czemu, poprostu ją lubię i tyle...

Post autor: Brooklyn »

paulincia pisze:
Brooklyn pisze:Uwielbiam Brooke. Za co? Za jej charakter, wygląd... Za wszystko! Za to nienawidze Stephanie. Irytuję mnie jej obłuda, zakłamanie, podłość.
Ja Stephanie lubię...nie wiem czemu, poprostu ją lubię i tyle...
Kiedyś ją nawet trochę lubiłem, ale teraz, gdy wiem co nie co o jej wybrykach z przeszłości i przyszłości to jej wręcz nienawidzę. Ona jest obłudna, zakłamana, podstępna, przekorna...
Blakuś
Blakuś

Post autor: Blakuś »

Ja najbardziej lubię..ee..chyba nikogo, ale jeśli by się uprzeć to CJ i Lauren. A nie lubię Kimberly, Brooke (gościówa obsesyjnie zakochana w Ridge'u, wyczyniająca szokujące numery a robiąca kazania o moralnosci wszystkim na okolo - jak mozna ją lubić? Wiem, że na forum ma wieelu zwolenników, ale..), Ridge'a.

Post autor: Belleza »

Brooke robiąca kazania o moralności wszystkim na około :o Ty to chyba oglądasz inną bajkę niż ja ::cojest:: Stephanie, Taylor - zgoda :!: ale nie Brooke :nie:

Post autor: santylia »

ja nie lubie (malo powiedziane) :evil: KIMBERLEY :twisted: :twisted:
OBY JUZ NIE DLUGO nie trzeba bylo ogladac jej pudrowej facjaty ::krzyw::

uwielbiam panne AMBROSSIE pewnie dlatego ze nieznosze kimbeksa ::krzyw:: ::jezyk:: no nie tylko dlatego... ::rad::
basiorka
basiorka
Zgadazam się z tobą

Post autor: basiorka »

santylia pisze:ja nie lubie (malo powiedziane) :evil: KIMBERLEY :twisted: :twisted:
OBY JUZ NIE DLUGO nie trzeba bylo ogladac jej pudrowej facjaty ::krzyw::

uwielbiam panne AMBROSSIE pewnie dlatego ze nieznosze kimbeksa ::krzyw:: ::jezyk:: no nie tylko dlatego... ::rad::

[ Dodano: 2006-05-26, 15:26 ]
A uwielbiam amber ricka i cJ ......

Post autor: Abec »

Ulubieni:

Kobieta - niezmiennie od lat: Sally Spectra: za ciepło które od niej biej, poczucie humoru, za to, że się nie poddaje i nigdy nikogo nie zdradziła.

Facet - od niedawna: C.J. Garrison: jedyny normalny facet w domu wariatów (mam na myśli 'środowisko' nastolatków). Jak on tam wytrzymuje?

Nielubiani:

Kobieta - ex equo: Kim i Amber: paradoksalnie za to samo: sztuczność, która przenika całe ich życie.

Facet - w sumie tu mam najtrudniejszy wybór, w końcu wskazuję na Adama Alexandra. Za mentalność kaplara.

Ot, tak napisałem prosto z serca :)
ODPOWIEDZ