A Kay to niech lepiej se idzie do tego Miguela
Passions
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Ależ Whitney nie jest kuszona przez mnicha. On po prostu wmawia jej co musi zrobić dla Boga i to tyle. I to już dziś wyszło kto jest mnichem i dlaczego mu tak zalezy na śmierci Whitney. Poza tym ona sama ma mały wkład w PSNS Vendetta, bo tak naprawdę sprawy toczą się wokół wyjawiania sekretów z przeszłości i okrywaniu nowych uczuć... Vendetta na dobre dopiero się rozkręci... Ale spoilerował nie będę.
Ta aktorka, która gra Therese...ohhh...ale laska!! Taka fajna dupa z niej!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Znalazłem na jakiejś stronie informacje na temat "Passions" jest tam napisane ,że będzie 8 sezon serialu i ,że producenci są zadowoleni ble ble ble i o nagrodach tj. 2 nominacjach i 4 zdobytych
Przyda się do petycji!!
Swoją drogą w polskich mediach o "Passions", ciekawe czy ktoś czytający ten news wiedział co to PSNS
[ Dodano: 2006-06-23, 14:54 ]
Klip promujący obecny (VII) sezon serialu "Passions" czyli "Passions Vendetta - Adventure in Rome"
Download
Swoją drogą w polskich mediach o "Passions", ciekawe czy ktoś czytający ten news wiedział co to PSNS
[ Dodano: 2006-06-23, 14:54 ]
Klip promujący obecny (VII) sezon serialu "Passions" czyli "Passions Vendetta - Adventure in Rome"
Download
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
Coraz ciekawiej dzieje się z Luisem i Fancy.. Wszyscy spekulują czy po kolejnej ucieczce Beth z Marty'm, tych dwoje zostanie parą.. Tymczasem nieciekawie dzieje się z Sheridan (gra ją tymczasowo nowa aktorka) - zdenerwowana i zmartwiona o Luisa i Fancy, trafia do szpitala.. a przecież jest w ciąży z Chrisem.. Hahahaha, znam już spoilery ale nic Wam nie powiem po złości Hahaha!

Mnie tym oczywiście robisz przysługęMartin - fan Bree pisze:Hahahaha, znam już spoilery ale nic Wam nie powiem po złości Hahaha!![]()
P.S. Dobrze, że nie nie masz już tego avataru, co wczoraj, bo już pomyślałem, że schodzisz na psy
- Marek Forrester
Dobrze ,że nic nie powiesz ja też nie chcę wiedzieć... Wkrótce dodam tutaj filmik z nową Sheridan z odcinka 1775. Swoją drogą jestem ciekaw jak rozwinie się rozmowa Theresy i Ethana, już ściągam odcinek z 7 lipca! Gwen jest teraz w rozterce kłamała Ethanowi w żywe oczy ,że nie zna J.T. Cornella a tak nie było... Ethan musi dowiedzieć się prawdy!
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Marek Forrester