Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Szkoda, że tamta scena z Brooke to był tylko sen Lucas'a... Polubiłem go w tej serii... Za to Nathan'a już nie lubię ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Debil się z niego zrobił ::kwasny::

W ogóle głupie to zakończenie sezonu... Brooke i Lucas nie są razem, Peyton i Jake nie są razem, nie wiadomo co z Nathan'em i Haley i jeszcze ta cała matka Peyton nie wiadomo skąd się pojawia... Tylko ta scena jak ktoś podpala gabinet Dan'a mi się podobała :mrgreen: Tylko zastanawiam się kto to był... Zakończenie poprzedniego sezonu bardziej mi się podobało...

Ja chcę następną serię!!! Głupi TVN!!! ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Zamiast OTH dadzą beznadziejną 4 serię The O.C. ::kwasny::

TVN wyemituje 3 sezon pewnie dopiero w następne wakacje... Zawsze pozostaje TVN 7 :mrgreen: Mam nadzieję, że tam wyemitują niedługo 3 sezon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Rzeczywiście jakieś takie dziwne to zakończenie ::kwasny:: Ciekawe czy Dan rzeczywiście tylko chciał podpuścić Lucasa czy nie... :roll: No i ciekawe kto jest podpalaczem ::chytry::

Nathan też mnie wkurzył i nie wiem po co nagle Haley przyjechała, przez cały ten sezon denerwowała mnie :evil: Miałam nadzieje że Brook jednak zostanie.... :cry:
Tomala

Post autor: Tomala »

Myśle że podpalaczem był Keith albo Deb.
hit_86

Post autor: hit_86 »

Podobno jesienią TVN wyemituje 3 serie One Tree Hill :D

Info pochodzi z tej oto strony:
http://showtv.pl/news_item_403.htm
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Goku

Tylko mam nadzieję, że nie dadzą OTH o 14.20, bo nie będę mógł wtedy oglądać niektórych odcinków ::kwasny::
hit_86

Post autor: hit_86 »

Podejrzewam, ze właśnie o 14:20 będzie emisja.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Mam pytanie czy ktoś ma jakiś odcinek z 3 serii lub 4 i mógłby zamieścić go na tym Forum ?
Tomala

Ależ tęsknie za tym serialem. W Polsce narazie były tylko 2 sezony a w USA jest końcówka 5. Ciekawe kiedy u nas pokażą kolejne odcinki. Mam nadzieję że w wakacje. To prawdopodobne bo to serial młodzieżowy a w wakacje młodzież ma mnóstwo czasu. A narazie wysłałem SMSa do "Świata seriali" z rozwiązaniem krzyżówki z poprzedniego numeru. Do wygrania jest 1. 2. i 3. sezon OTH. Przynajmniej jeden nowy...
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Tomala pisze:Ależ tęsknie za tym serialem. W Polsce narazie były tylko 2 sezony a w USA jest końcówka 5. Ciekawe kiedy u nas pokażą kolejne odcinki. Mam nadzieję że w wakacje. To prawdopodobne bo to serial młodzieżowy a w wakacje młodzież ma mnóstwo czasu. A narazie wysłałem SMSa do "Świata seriali" z rozwiązaniem krzyżówki z poprzedniego numeru. Do wygrania jest 1. 2. i 3. sezon OTH. Przynajmniej jeden nowy...
A co trzeba wysłać i pod jaki nr? Może też spróbuję szczęścia :wink:
adrian700

Post autor: adrian700 »

Omar pisze:
Tomala pisze:Ależ tęsknie za tym serialem. W Polsce narazie były tylko 2 sezony a w USA jest końcówka 5. Ciekawe kiedy u nas pokażą kolejne odcinki. Mam nadzieję że w wakacje. To prawdopodobne bo to serial młodzieżowy a w wakacje młodzież ma mnóstwo czasu. A narazie wysłałem SMSa do "Świata seriali" z rozwiązaniem krzyżówki z poprzedniego numeru. Do wygrania jest 1. 2. i 3. sezon OTH. Przynajmniej jeden nowy...
Trzeba kupić nowy Świat Seriali, rozwiązać jakiś konkurs i wysłać sms.
Awatar użytkownika
Omar

adrian700 pisze:
Omar pisze:
Trzeba kupić nowy Świat Seriali, rozwiązać jakiś konkurs i wysłać sms.
Właśnie po to się tu zapytałem, by nie musieć kupować ŚS.
Tomala

To było już w poprzednim numerze Śs. Nie ma go już w sprzedarzy. A smsy można było wysyłać do 12 maja.
Awatar użytkownika
Omar

No to już po ptokach ::jezyk::
Powodzenia, Tomala ::rad::
Goku

Czy ktoś oprócz mnie skończył 5. sezon?? Ja skończyłem już jakiś czas temu(jakoś zaraz po ostatnim odcinku w USA) i jestem bardzo zadowolony :). Ten sezon był chyba najlepszy ze wszystkich!!! No może tylko 3. go przebija xD.

SPOILER!!!
Jestem bardzo ciekawy do kogo zadzwonił Lucas. Mam nadzieję że do Peyton. Polubiłem ją w tym sezonie mimo, że w poprzednich jej nie znosiłem!
Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 21:44 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomala

Ja widziałem tylko 2 sezony. Te co były w telewizji. Jestem ciekawy jak długo jeszcze TVN każe nam (mi) czekać na emisję kolejnych serii. Nie mogę już znieść tego że popołudniami lecą jakieś 2 beznadziejne seriale a nie moja kochana "Pogoda..."
ODPOWIEDZ