"Moda..." wychodzi z mody?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kim

Post autor: Kim »

lubię MODĘ ale nie moge zaprzeczyć,że akcja jednego wydarzenia np:slubu trwa 10 odcinków!albo wspomnienia pół odcinka!to jest nie do zniesiania[glow=darkblue][/glow]

uwielbiam film:Elisa z Rivombrosy oraz Elisa z Rivombrosy 2
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Kiedyś ten serial był dużo bardziej interesujący i sensowniejszy - wszystko było w miarę logiczne i trzymało się kupy.
Poza tym młode aktorki grajace :Brooke, Taylor, Caroline, Donę, Kristen i trochę starszą Margo - były prześliczne :serce:
Bo Macy i Felicia nie podobały mi się nigdy. Chyba nawet Macy lepiej teraz wygląda, mniej pokazują te jej krzywe nóżki :mrgreen:
Aktualna młodzież jest beznadziejna. Może jak dorosną te obecne dzieciaki będą bardziej interesujące, bo zmienią się scenarzyści i coś sensownego dla nich napiszą :?:
A poza tym może zatrudnią lepszych aktorów :?
Amber może zostać, bo te jej MINY obezwładniają mnie. Jeszcze nie widziałam żeby ktoś tak wykręcał błazeńsko buzię i to w sytuacjach tragicznych i wesołych :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Boldfanka pisze: Amber może zostać, bo te jej MINY obezwładniają mnie. Jeszcze nie widziałam żeby ktoś tak wykręcał błazeńsko buzię i to w sytuacjach tragicznych i wesołych :roll:
Dobra rada , nie mów tak o Amber bo jej fani spalą Cię na stosie . Ja wczoraj ledwo co przeżyłem w starciu z nimi :? :lol: :wink:

Poza tym tak samo jak Boldfanka uważam ,że młodzi aktorzy mają beznadziejne role i dlatego mało osób się wciągneło przez to .
Marisa

Post autor: Marisa »

Robi pisze:
Boldfanka pisze:

Poza tym tak samo jak Boldfanka uważam ,że młodzi aktorzy mają beznadziejne role i dlatego mało osób się wciągneło przez to .
Myślisz się ::chytry:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Amber przyniosła dużą oglądalność ::chytry::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Myśle, że to dzięki młodym bohaterom serial robi się popularniejszy.To oni go nakręcają. Bo ileż razy można wałkować i oglądać to samo-raz Ridge jest z Brook,potem z Taylor,raz Eryk żeni sie ze Stefa,później się rozwodzi i tak w kółko.Młodsze pokolenie"Mody" i ich problemy są o wiele ciekawsze, niż wciąż te same powtarzające się w kółko wątki.
Zauważcie jaki Klan jest nudny-przynajmniej dla mnie i mojej rodziny-no chyba że coś czasem z Olka pokażą,ale to też jest zawsze naciągane. "Na Wspólnej" juz jest ciekawsze,jest wiecej młodzieży i w ogóle normalne,życiowe problemy :mrgreen:
Ja dzięki własnie perypetiom Amber,Ricka i Cj-a zaczęłam oglądać nałogowo Modę ::jezyk:: :mrgreen: :zeby:
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

ana pisze:Myśle, że to dzięki młodym bohaterom serial robi się popularniejszy.To oni go nakręcają. Bo ileż razy można wałkować i oglądać to samo-raz Ridge jest z Brook,potem z Taylor,raz Eryk żeni sie ze Stefa,później się rozwodzi i tak w kółko.Młodsze pokolenie"Mody" i ich problemy są o wiele ciekawsze, niż wciąż te same powtarzające się w kółko wątki.
Zauważcie jaki Klan jest nudny-przynajmniej dla mnie i mojej rodziny-no chyba że coś czasem z Olka pokażą,ale to też jest zawsze naciągane. "Na Wspólnej" juz jest ciekawsze,jest wiecej młodzieży i w ogóle normalne,życiowe problemy :mrgreen:
Ja dzięki własnie perypetiom Amber,Ricka i Cj-a zaczęłam oglądać nałogowo Modę ::jezyk:: :mrgreen: :zeby:
no pewnie że masz racje :) szkoda, tylko że rick miał w marcu 16lat a teraz ma już prawie 19:/
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Czas w Modzie jakoś inaczej jest liczony ::jezyk:: Jedni w ogóle się nie starzeją,inni za to strasznie szybko rosną :zeby: najlepiej to będzie widoczne w przyszłości :mrgreen:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

ana pisze:Czas w Modzie jakoś inaczej jest liczony ::jezyk:: Jedni w ogóle się nie starzeją,inni za to strasznie szybko rosną :zeby: najlepiej to będzie widoczne w przyszłości :mrgreen:
Stephanie zepsuł się zegar biologiczny 60 lat temu ::cojest:: ::cojest::

Ridge'owi też :mrgreen:

Ja tam nie uważam że "wychodzi z mody" :wink:
Jak dla mnie perypetie są coraz ciekawsze :P

Buuu będe tesknił za Twany bo to ona była jednym z powodów dla którego zacząłem oglądać :P
Kitty

Post autor: Kitty »

Moim zdaniem teraz "Moda" jest ciekawsza niż kiedyś. Występująca w serialu młodzież wnosi nieco "świeżości" ::rad:: . Ja przynajmniej oglądam "Modę" z dużo większym zainteresowaniem niż kiedyś :serce: .
Wiem że ogólnie serial nie cieszy się dobrą opinią, ale czasem przyłapuję znajomych na tym, że niby krytykują "Modę", a jak przyjdzie co do czego, to bardzo dobrze orientują się w bieżących odcinkach. Dziwne ::ysz:: ::cojest:: . Wydaje mi się, że sporo osób ogląda ten serial, ale nie chcą się do tego przyznać.
Z pewnością "Moda na sukces" nie jest serialem płytkim i prymitywnym, jak to niektórzy twierdzą. Trzeba tylko go zrozumieć i nie być do niego uprzedzonym :D .
Martaax

Post autor: Martaax »

Uwielbiam ten serial. Pamietam, że byłam mała kiedy babcia mnie w go "wciągneła".
WŚród koleżanek nie przyznaje się, że go ogladam bo od razu bym sie spotkała ze śmiechem.
Uważam, że takie reakcje można sie spodziewać tylko po ludziach ograniczonych, tzn. wszyscy wiemy, że rozbicie sie na grendlandi, porwanie przez księcia Maroka itp. są to wydarzenia fantastyczne, a ci ludzie podchodzą do tego tak, jakby oglądali "m jak miłośc" (czyli problemy realne), nie mają za grosz fantazji i dlatego tam mówią.
Goku

Post autor: Goku »

A mi się teraz wydaje że właśnie coraz więcej osób ogląda "Modę na Sukces"...
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Martaax pisze:Uwielbiam ten serial. Pamietam, że byłam mała kiedy babcia mnie w go "wciągneła".
WŚród koleżanek nie przyznaje się, że go ogladam bo od razu bym sie spotkała ze śmiechem.
Uważam, że takie reakcje można sie spodziewać tylko po ludziach ograniczonych, tzn. wszyscy wiemy, że rozbicie sie na grendlandi, porwanie przez księcia Maroka itp. są to wydarzenia fantastyczne, a ci ludzie podchodzą do tego tak, jakby oglądali "m jak miłośc" (czyli problemy realne), nie mają za grosz fantazji i dlatego tam mówią.

Oh...Mam takie same problemy :cry: Wśród rówieśników nie przyznaję się,że oglądam ten serial,a żeby się nie ośmieszyć to jestem skazana na wyśmiewanie postaci,wydarzeń :oops: :roll:
Goku

Post autor: Goku »

Ambercia pisze:
Martaax pisze:Uwielbiam ten serial. Pamietam, że byłam mała kiedy babcia mnie w go "wciągneła".

Oh...Mam takie same problemy :cry: Wśród rówieśników nie przyznaję się,że oglądam ten serial,a żeby się nie ośmieszyć to jestem skazana na wyśmiewanie postaci,wydarzeń :oops: :roll:
Hihi...Całe szczęście ja mam wygodną sytuację(O czym już wcześniej tu pisałem)... :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W obecnej klasie to ja się nie przyznaje do tego ,że oglądam , z drugiej strony moja klasa jest dziwna jak zauważyłem nikt niczego nie ogląda . Jedynie słysze o Szymonie i Kubie . Ale za to mam komfortową sytuacje w byłej klasie , tam moge mówic bez przeszkód o tym serilu , choć oni tego nie oglądają ,ale za to akceptują to .
Truskawka

Post autor: Truskawka »

Eeee tam, a ja w ogole się nie wstydzę tego, że oglądam Modę. Mój narzeczony się ze mnie śmieje, ale akceptuje moje upodobania :) W końcu to serial dla ludzi, a ja się czuję człowiekiem:)
ODPOWIEDZ