Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke nigdy nie uprawiała sexu z wieloma mężczyznami tylko z jednym z którym była . A co do ich zmiany większości odchodzili sami przez intrygi Taylor i cesarzowej
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wyobrażacie sobie w jednym łóżku Taylor, Brooke i Ridge'a? A pod łóżkiem Stephanie.
Jimena

Post autor: Jimena »

Drogi Robi Ale o czym ty teraz piszesz.Wczesniej twierdziłeś że jak kobieta nie uprawia sexu z kilkoma facetami w ciągu roku jest dziewicą!!! ::loll:: I że my fani Taylor tez jestesmy dziewicami i prawiczkami i hmmm dalej nie rozumiem skąd to sobie wydedukowałeś.
Ostatnio zmieniony 2006-08-12, 00:23 przez Jimena, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Po pierwsze Brooke opiera każdy związek na seksie. Tam nie ma czasu na uczucia. Wszystko zaczyna od końca... Miłość nie ma czasu rozkwitać... Brooke ciągle wydaje się, że kocha tego, tamtego, a potem jak zwykle zonk... :mrgreen:
Każdy? Ten z Grantem też? Moim zdaniem żaden i proszę o wyjaśnienie moich wątpliwości w moim poprzednim poście ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Teraz to ty wymyślasz ja powiedziałem że fani Taylor nie mają przyjemności z sexu dlatego nie rzoumieją Brooke a później napisałem że Brooke nigdy nie uprawiała sexu grupowego i nie puszczała się wczasie związku z innymi wporównaniu do Taylor

[ Dodano: 2006-08-12, 00:22 ]
Ci którzy mówią że Brooke nie zaczyna od uczuć to nieoglądają Moda zapewne. Po drugie w Modzie wszyscy się znają to po co mają zaczynać okres poznawania się . Następną sprawą jest to że w tym filmie czas przemija błyskawicznie . Ale i tak nikt nie pobije Taylor ona w domu w górach bez wachania poszła z James do łóżka-haha.
Myl

Post autor: Myl »

Widze, że Robi nie jest człowiekiem z którym można podyskutować poważnie, bo każdy jego post zawiera w sobie "haha". Zaprzeczasz sam sobie. Napisałeś, że fani Taylor to prawiczki i dziewice. I nie wiem skąd taki pomysł, bynajmniej Taylor ma trójke dzieci z Ridgem, i nie wiem jaki to wogóle ma związek z jej fanami? Niedługo Brooke w poszukiwaniach tej swojej miłości sie mocno pogubi, i bez stabilizacji choćby jednego związku, kiedyś nie będzie miłą starszą panią, tylko podstarzała panną latająca między mężczyznami w bikini.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Robi

Ja tylko neguje to co wy mówicie że Brooke skacze na kwiateka na kwiatek wczasie swojego związku , nigdy Brooke nie był z innym facetem wczasie trwania jej związku. Inaczej jest Taylor ale to chyba każdy wie, ona nawet wczasie swojego zwiąku i w obliczu śmierci potrafi się puścić. A co do tego że Brooke chodzi w bikini , ona jest bobietą ba piękną kobietą i nie ma co ukrywać - jeżeli tego niewidzisz to źle z tobą. Ciekawostka: USA nie są krajem muzułmańskim żeby kobiety chodziły zakryte.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi się wydaje, że różnica między seksualnością Brooke i Taylor jest taka, że Brooke lubi seks a Taylor wypełnia małżeński obowiązek - stąd te dzieci ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Drugą ciąże zaplanowała ze strachu jak Brooke jej zagrażała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

To też. Ale przedewszsytkiem to to że Brooke bierze z życia jak najwięcej i dlatego daje siebie wszystko- nawet w łóżku. Ja tam bym chciał mieć taką żone jak Brooke 100%kobiecości. I co najwąznijsze wiem że mnie nie zdradzi wporównaniu do Taylor .
Awatar użytkownika
LoLex

wiwi pisze:Mi się wydaje, że różnica między seksualnością Brooke i Taylor jest taka, że Brooke lubi seks a Taylor wypełnia małżeński obowiązek - stąd te dzieci ;)
Też tak uważam.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale Thomas jest pozamałżeńską wpadką.
Awatar użytkownika
Robi

Dlatego my fani Brooke zgadzamy się z tym że Taylor nie jest święta . Ona też kilka mężczyzn miała w filmie - chwała jej za to.
Myl

Post autor: Myl »

Nie mów mi, że jest źle ze mną jeśli nie widze że Brooke jest piękną kobieta, bo jeśli chodzi o te sprawy, to każdy ma inny gust - mi sie np. nie podobają blondynki :wink:
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
LoLex

Myl pisze:Nie mów mi, że jest źle ze mną jeśli nie widze że Brooke jest piękną kobieta, bo jeśli chodzi o te sprawy, to każdy ma inny gust - mi sie np. nie podobają blondynki :wink:
Aha, więc eliminujesz kobietę za kolor włosów? Blondynka dla ciebie ładną być nie może?
ODPOWIEDZ