Ciekaw jestem, czy gdy w jakiejś scenie występują tylko nastolatki i prowadzą luźną rozmowę (jak dziś na TVP1) to używają slangu, czy może mówią 'zwykłą' angielszczyzną? Mógłby mi odpowiedzieć ktoś, kto oglądał te odcinki w oryginale?
Teraz ja mam pytania Czy ktoś wie czy aktor grający Tima grał w Żarze młodości?! Może był tą samą postacią? Bo czy zwróciliście uwagę na scenę kiedy Tim rozmawiał z Morgan o swojej danej miłości powiedział że była young and restless(przetłumaczyli niespokojna) i była w Genoa City! To nie mógł być przypadek! Albo grał tam tę samą postać przed laty albo to był kawał scenasrzystów jak kiedyś Lauren poznała kogoś kto kiedyś w Y&R był jej ojcem i był żart scenarzystów bo powiedziała że jest podobny do jej ojca (no właśnie kto to był?) Kto szpera po necie niech odpowie mi na te nurtujące pytania
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tiril pisze:Co wspólnego ma Caroline i Karen?i czy grała je ta sama aktorka czy co?bo nie czaję
Były to siostry bliźniaczki rozdzielone w dzieciństwie . Kiedy aktorka odeszła z filmu grająca Caroline ( niby umarła ) po pewnym czasie znowu wróciła jako Karen .
A ja mam takie pytanie - czy ma ktos moze płytke Bobbie Eakes & Jeff Trachta pt. "Bold And Beautiful Duets" i czy moze ja udostepnic? Z góry dzia!
[ Dodano: 2007-05-11, 18:41 ]
Mam bardzo nietypowe pytanie - czy ktos z Was pamięta moze co działo sie w "polskich odcinkach Mody na Sukces" w czerwcu 2004 roku.? Może dziwne pytanie, ale pytam dlatego, ze w tym czasie odeszła moja babcia wielka fanka MnS. Ja nie ogladałam wtedy Mody [miałam przerwe] i nie wiem na czym stanęło, kiedy babcia przestała patrzec na Modę? To ważne dla mnie. Dzięki z góry.
Gdzie obecnie mieszka Strom, Katie, Donna Loganowie
Byłem przekonany, że przynajmniej dziewczyny mieszkają w Paryżu z rodzicami, a tymczasem Stephen powiedział nam ostatnio, że oni mieszkają sami z babcią...
Adexie, napisałeś w Dzisiejszym odcinku, że w USA w tym okresie powtórzyli ślub Brooke i Eric'a. Dlaczego to zrobili I czy był to cały odcinek, czy tylko fragment
I czy mamy już rok 2002, bo ostatnio na końcu odcinka nie było nic napisane?
Dzisiaj na tvp były odcinki z 19 i 20 grudnia 2001.
A co do tego ślubu to w USA powtórzyli chyba wtedy trzy odcinki ze ślubami Brooke: z Ericiem, z Ridge'm i z Thorne'm.