Pytania

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ambrossia Moore

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ambrossia Moore »

Ja mam takie pytanie:
Czy Ash Cafagna ma dzieci :?: ::jezyk::

Mareczku spoilerujesz.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mareczek: Spoilerowe>Adrienne Frantz

Ambrossia Moore: Nie, Ashley nie ma dzieci ale z drugiej strony > ma dopiero 24 lata :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

SallyFanie nie zauważyłeś, że Mareczek edytował posta :?: ::chytry::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Damians pisze:SallyFanie nie zauważyłeś, że Mareczek edytował posta :?: ::chytry::
::plask wczolo:
Chodziło mi by zajrzał do tematu "Adrienne Frantz" w dziale "Spoilerowe". ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Ciekaw jestem, czy gdy w jakiejś scenie występują tylko nastolatki i prowadzą luźną rozmowę (jak dziś na TVP1) to używają slangu, czy może mówią 'zwykłą' angielszczyzną? Mógłby mi odpowiedzieć ktoś, kto oglądał te odcinki w oryginale?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz ja mam pytania :twisted: Czy ktoś wie czy aktor grający Tima grał w Żarze młodości?! Może był tą samą postacią? Bo czy zwróciliście uwagę na scenę kiedy Tim rozmawiał z Morgan o swojej danej miłości powiedział że była young and restless(przetłumaczyli niespokojna) i była w Genoa City! To nie mógł być przypadek! Albo grał tam tę samą postać przed laty albo to był kawał scenasrzystów jak kiedyś Lauren poznała kogoś kto kiedyś w Y&R był jej ojcem i był żart scenarzystów bo powiedziała że jest podobny do jej ojca (no właśnie kto to był?) Kto szpera po necie niech odpowie mi na te nurtujące pytania ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

::ok:: :D ::ok:: :D ::ok:: :D ::ok::

Według IMDb Aaron Lustig w obu serialach grał tą samą postać ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Więc wykryłem kolejne połączenie B&B i Y&R :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Co wspólnego ma Caroline i Karen?i czy grała je ta sama aktorka czy co?bo nie czaję
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Tiril pisze:Co wspólnego ma Caroline i Karen?i czy grała je ta sama aktorka czy co?bo nie czaję
Były to siostry bliźniaczki rozdzielone w dzieciństwie . Kiedy aktorka odeszła z filmu grająca Caroline ( niby umarła ) po pewnym czasie znowu wróciła jako Karen .
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

A ja mam takie pytanie - czy ma ktos moze płytke Bobbie Eakes & Jeff Trachta pt. "Bold And Beautiful Duets" i czy moze ja udostepnic? Z góry dzia!

[ Dodano: 2007-05-11, 18:41 ]
Mam bardzo nietypowe pytanie - czy ktos z Was pamięta moze co działo sie w "polskich odcinkach Mody na Sukces" w czerwcu 2004 roku.? Może dziwne pytanie, ale pytam dlatego, ze w tym czasie odeszła moja babcia wielka fanka MnS. Ja nie ogladałam wtedy Mody [miałam przerwe] i nie wiem na czym stanęło, kiedy babcia przestała patrzec na Modę? To ważne dla mnie. Dzięki z góry.
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Damians

Gdzie obecnie mieszka Strom, Katie, Donna Loganowie :?:
Byłem przekonany, że przynajmniej dziewczyny mieszkają w Paryżu z rodzicami, a tymczasem Stephen powiedział nam ostatnio, że oni mieszkają sami z babcią...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Zdaje mi sie że oni w San Francisco :roll: ale nie wiem
Awatar użytkownika
Damians

Adexie, napisałeś w Dzisiejszym odcinku, że w USA w tym okresie powtórzyli ślub Brooke i Eric'a. Dlaczego to zrobili :?: I czy był to cały odcinek, czy tylko fragment :?:

I czy mamy już rok 2002, bo ostatnio na końcu odcinka nie było nic napisane? ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj na tvp były odcinki z 19 i 20 grudnia 2001.
A co do tego ślubu to w USA powtórzyli chyba wtedy trzy odcinki ze ślubami Brooke: z Ericiem, z Ridge'm i z Thorne'm.
ODPOWIEDZ