Czarne charaktery w "Modzie..."

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Martin - fan Bree pisze:Ja też się podpisuję pod Sheilą. Ale z drugiej strony to jej "złość" nie wzięła się z powietrza. Zobaczcie jak potraktował ją James razem z Maggie, potem Stephanie... Za każdym razem Sheila doznawała jakiegoś ciosu a potem po prostu szukała zemsty i w pełni ją rozumiem.

A za czarny charakter całego serialu uważam Stephanie, ale nie będę się tu rozwodził, bo musiałbym pospoilerować...
To ,że Sheila jest czarnym charakterem to chyba każdy się z tym zgodzi , ale z drugiej strony zasłużyła sobie na taki los.

Martin - fan Bree zgadzam się z Tobą w 100% jeżeli chodzi o Stephani.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co do Stephanie - nie mam zdania. Większość postaci coś tam nabroiła :wink: . Jeśli chodzi o Stephę, to większość podłych rzeczy dotyczyła oczywiście Brooke, jeśli chodzi o innych, to potrafiła okazać serce i być naprawdę miła. Sally też w życiu wiele nabroiła 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Zgadzam się z Tobą w kwestii Sally i Stephanie, Szogunko. Masz rację - większość postaci nabroiła. Na szczęście Brooke jest święta (jak dla mnie).. :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Nie, no dla mnie jest. Bardzo ją lubię (stąd m.in. avatar), ale moim zdaniem daleko jej do świętości :)
Ale właśnie za to ją lubię :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Szogunka pisze:Nie, no dla mnie jest. Bardzo ją lubię (stąd m.in. avatar), ale moim zdaniem daleko jej do świętości :)
Ale właśnie za to ją lubię :mrgreen:
Jak Brooke ma być święta jeżeli Stephani i Taylor zawsze jej wszystko robią na złość , a od nie dawna do tej krucjaty dołączyli Ridge i Eric . Brooke nigdy jako pierwsza nie używa podstępów , ona jak zostanie zbombardowana przez Forresterów odpowiada tym samym tylko ze zdwojoną mocą - i za to ją wszyscy kochają.
Awatar użytkownika
Szogunka

Przesada Robi, nie wszyscy 8)
Awatar użytkownika
Robi

Szogunka pisze:Przesada Robi, nie wszyscy 8)
Mniej lub bardziej ,ale wszyscy :wink: :zeby: Mniej to fani Taylor, Amber czy Stephani . ::rad:: :lol:
Marisa

Post autor: Marisa »

To już bzdura. Czy nie możesz zrozumieć, że nie trzeba, a nawet nie da się być do końca oddany jednej postaci :? Zachowujesz się jak nieznośny, zgryźliwy staruch, nic nie dasz sobie powiedzieć :? Albo nie umiesz czytać ::chytry:: ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Czy ta riposta którą wygłosiłaś było skierowana do mnie?? :zeby:
Jeżeli tak to Cię nie rozumiem , przecież napisałem ,że mniej lub bardziej kogoś się kocha ::jezyk:: ::rad::
Marisa

Napisałeś "Mniej to fani Amber, Taylor czy Stephani (e 8) ). Jestem fanką Taylor i Amber, ale czy to znaczy, że mniej lubie Brooke :?: Daruj sobie ten cynizm, nie wyszedł ci 8)
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:Napisałeś "Mniej to fani Amber, Taylor czy Stephani (e 8) ). Jestem fanką Taylor i Amber, ale czy to znaczy, że mniej lubie Brooke :?: Daruj sobie ten cynizm, nie wyszedł ci 8)
To nie jest cynizm ::jezyk:: :nie: Ciężko jest pogodzić tych bohaterów naraz , a zarazem bronić ich wszystkich , ale oczywiście nie neguje tego ,dlatego napisałem ,że wszyscy kochają Brooke w mniejszym lub większym stopniu :zeby: :lol:
Marisa nie denerwuj się tak , złość piękności szkodzi ::loll:: ::rad::
Marisa

Mi nie szkodzi 8) Jestem piękna 24/7 bez względu na to czy się złoszczę, cieszę czy stresuję ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Uważacie Morgan za czarny charakter?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Działa dla własnej korzyści, w sposób nieuczciwy i krzywdząc innych (mniejsza o Ridge'a, ale może przecież rozwalić małżeństwo Taylor, która zawsze była dla niej życzliwa), ale jakoś tak jestem pewnien, że gdybyśmy mieli wybierać pomiędzy ukaraniem - swoją drogą: jak? - jej a sprawieniem, by po prostu przestała myśleć o 4esterze i spokojnie żyła dalej, 99% spośród nas wybrałoby to drugie. Moim zdaniem - jak już pisałem - w MnS właśnie wszyscy są szarzy (poza zbirami którzy strzelali do Adama czy tymi co wcześniej szantażowali Clarke'a), Morgan nie jest wyjątkiem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:Uważacie Morgan za czarny charakter?
Nie, czarny charakter to coś chyba innego - zwykle są to ludzie twardzi i bardzo opanowani, działający bez skrupułów i bez wyrzutów sumienia.
Morgan ma trochę tych cech (np brak skrupułów), ale ona jest niezrównoważona emocjonowalnie o cechach głębokiej psychopatii.
Tłumaczenie jej postępowania traumatycznymi wydarzeniami z przeszłości jest przesadą.
Większość ludzi, po jeszcze większych przeżyciach i doznanych krzywdach nie zachowuje się tak paranoicznie i nie postępuje tak podle i podstępnie.
To jest podobny przypadek do Sheili. Obie są ciężko chorymi paranoiczkami, przy tym bardzo inteligentnymi i podstępnymi, ale stwarzajającymi wrażenie osób zdrowych do czasu kolejnego ataku paranoi.
Obiema kieruje żądza chorej zemsty, która stymuluje wszystkie ich działania. ::bojesie::
ODPOWIEDZ